Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

QUOTE(karambole @ 2008 01 09, 11:14)
Dabar jau tos parduotuves Vokieciu gatveje nera. Pavadinimo nelabai atsimenu, lyg ir "The Mood" ar kazkaip panasiai. Ten rubais prekiavo, toks modernus interjeras, berniukai pardavejai buvo  smile.gif. Pirmam aukste prie kasos ir buvo visas stendas su tais kvepalais, pasirinkimas tikrai nemazas buvo, o kaina visai normali - mano EDT 50 ml kainavo apie 150 lt. uzsukti paskatino reklama spaudoj ar pet TV, nepamenu, bet sake, kad Baltijos salyse parduodami tik Rygoj ir Vilniuj. Vnz intrigos buvo nemazai...

Bet visa tai BUVO. O dabar nebera? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 09, 12:00)
Bet visa tai BUVO. O dabar nebera?  verysad.gif

Jo, būtent toje Mood ir mačiau. Buvo, Dee, bet seniai, kai tu dar parfumerija visai nesidomėjai.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 09, 12:03)
Jo, būtent toje Mood ir mačiau. Buvo, Dee, bet seniai, kai tu dar parfumerija visai nesidomėjai.

cray.gif Ka daryt?
Atsakyti
http://www.annickgou...entalistes.html
Keletas A. Goutal naujienu smile.gif
Atsakyti
user posted image
Siandien pas drauge situos Drugelius smile.gif pratestavau-, purskiau ir ant rieso, ir lapuka namo parsinesiau. Lengvas, toks keliantis nuotaika vasaros kvapas. Svarbiausia-yra liepos, drauge ju uzuodzia net per daug, o man ju dar per mazai smile.gif
Papildyta:
Pamirsau parasyti-cia La Chasse Aux Papillons L/Artizano smile.gif
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2008 01 11, 18:01)
user posted image
Siandien pas drauge situos Drugelius  smile.gif pratestavau-, purskiau ir ant rieso, ir lapuka namo parsinesiau. Lengvas, toks keliantis nuotaika vasaros kvapas. Svarbiausia-yra liepos, drauge ju uzuodzia net per daug, o man ju dar per mazai  smile.gif
Papildyta:
Pamirsau parasyti-cia La Chasse Aux Papillons    L/Artizano  smile.gif

Gaila, kad LT jų nėra, ir ne visos tokių draugių turim bigsmile.gif Man jų aprašymas seniai patiko, va iš čia:
http://boisdejasmin....san_parfum.html
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 02, 15:30)
Carnal Flover kažkodėl įsivaizduoju panašius į Guerlain Mahora, ypač kai pasakei kad ryškiai jaučiasi tuberoza ir kokosas. Nes Mahoroje tuberoza irgi ryškus akcentas, o kažkokias kokoso užuominas (nors jo ten nėra) ne aš viena pastebėjau. ax.gif
Mahora sudėtis palyginimui: 4u.gif

1 - Orange, Almond tree blossoms 
2 - Ylang-Ylang, Neroli, Tuberose, Jasmine 
3 - Sandal, Vetiver, Vanilla

QUOTE(BlackDee @ 2008 01 02, 15:58)
Mahoros nesu uosčius  blush2.gif , bet skaičiau apie ją daug atsiliepimų ir man susidarė įspūdis, kad daug ką ji "smaugia"  unsure.gif, ko tikrai negaliu pasakyt apie Carnal Flower  g.gif ir dar daug kartų žmonės internete mini "žalias natas" joje, Malle'o  kvepaluose jokių žalumynų neužuodžių, tik sunkias baltas gėles ir kokosų drožles  ax.gif 

BlackDee, dabar kai jau turi Mahora, gal galėtum pasakyt, yra nors koks panašumas tarp jų ar nelabai? 4u.gif
Atsakyti
Kokia idomi tema bigsmile.gif Idomu, kodel anksciau jos nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 01, 03:09)
BlackDee, dabar kai jau turi Mahora, gal galėtum pasakyt, yra nors koks panašumas tarp jų ar nelabai? 4u.gif

Pažadu, kurią dieną palyginsiu abu užpurškus, nors jau dabar man atrodo, kad jie visai skirtingi smile.gif
Atsakyti
Neseniai pasitaikė galimybė išbandyti keturis nuostabius kvapus, papurkštus ant lapelių. Ačiū soir. 4u.gif

Annick Goutal Folavril
Annick Goutal Heure Exquise
Annick Goutal Le Muguet
Frederic Malle Musc Ravageur

Kol kas juos visus po truputėlį tyrinėju, bet po pora žodžių galiu parašyti. mirksiukas.gif

Annick Goutal Folavril
user posted image
1980, Floral - Fruity
Sudėtyje: Boronia, Jasmine, Mango, Tomato leaves.
Kvapas pasirodė aštrokas, duslus ir griežtas, labai specifinis. ax.gif Tikriausiai savitumo jam suteikia pomidorų lapai, galbūt netgi derinyje su mangu, kadangi šis vaisius pasižymi savotišku aitrumu. Mano nuomone, jis iš tų kvapų kuriuos verta pauostyt prieš užsisakant. smile.gif

Annick Goutal Heure Exquise
user posted image
1984, Floral - Rose Violet
Sudėtis: Turkish rose, Orris, Mysore sandalwood
Labai moteriškas, jaukus, brandus kvapas, pirmas įspūdis - labai panašūs į Guerlain L'Heure Bleue? Dar kažkokio panašumo pajutau su Chanel 22 (irgi uosčiau nuo lapelio, ir jau senokai, tai galiu būti ir nevisai tiksli)

Annick Goutal Le Muguet
user posted image
2001, Floral - Muguet
Sudėtis: single note of Lily of the valley, hint of rose and benzoin.
Pačios tikriausios pakalnutės, kokios tik gali būti. Pakvipo pavasariu. wub.gif Man jis pasirodė minkštesnis, švelnesnis ir moteriškesnis už Dior Diorissimo pakalnučių variantą. ax.gif

Frederic Malle Musc Ravageur
user posted image
2003, Oriental
Sudėtis:
Lavander, Bergamot
Clove, Cinnamon
Gaiac Wood, Cedar, Sandal Wood, Vanilla, Tonka Bean
Šis aromatas laikomas F. Male bestseleriu, vienu perkamiausių šio gamintojo kvepalų, uniseksas. Labai priminė Dior Dolce Vita (beje panašios natos būdingos ir Givenchy Amarige Mariage, tik ji labiau kreminė). Ryškiai jaučiasi sandalmedis. rolleyes.gif Tikrai verti dėmesio kvepalai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 01, 03:09)

na pagaliau palyginau Carnal Flower ir Mahorą smile.gif

Iš tiesų, pirmomis minutėmis po užpurškimo jie pasirodė panašūs. Tačiau išsivėdinus pirmam, stipriam kvapui Carnal Flower tapo švelnesnis, ant riešo jaučiasi praktiškai tik minkšta tuberozė, gal kažkur fone dar galima įžvelgt šešėlį muskuso g.gif Na o Mahoroj viešpatauja ylang-ylang ir sandalmedis, vos vos juntama tuberozė, bet kažkur labai giliai. Mahora atrodo stipresnė, sunkesnė už Carnal Flower. Nors aiškiai jaučiasi, kad kvepalai priklauso vienai grupei, vis dėlto jų natos kiek skyriasi. Carnal Flower, švelnesnį, dėvėčiau dieną, o Mahorą, išraiškingesnę - vakare rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 17 vasario 2008 - 16:04