Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

Dabar, praejus beveik 8 valandoms nuo siu kvepalu uzpurskimo ir po daug vandens proceduru biggrin.gif (skalbimo, plovimo ir t.t.) galiu pasakyt, kad Carnal Flower likes mazuliukas pedsakiukas ant rieso, vos uzuodziamas, o Mahora ir toliau tvirtai laikosi rieso skleisdama sandalmedzio aromata rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū tau, Dee, už palyginimą. 4u.gif Beje, o jie abu EDP? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 17, 23:43)
Ačiū tau, Dee, už palyginimą. 4u.gif Beje, o jie abu EDP? mirksiukas.gif

Aha, abu smile.gif
Atsakyti
BlackDee, visų pirma, nereali tema... 4u.gif
O antra, gal teko 'gyvai susidurt', puostyt Amouage - Jubilation 25 kvepaliukus? ax.gif
Labau jau man jie parūpo... blush2.gif Dabar suku galvą, iš kur gaut mėginuką... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 02 18, 16:35)
BlackDee, visų pirma, nereali tema...  4u.gif
O antra, gal teko 'gyvai susidurt', puostyt  Amouage - Jubilation 25 kvepaliukus?  ax.gif
Labau jau man jie parūpo...  blush2.gif  Dabar suku galvą, iš kur gaut mėginuką...  g.gif

Ačiū 4u.gif

Deja, Amouage nė vienų nesu uosčius, gal su Creed pagalba pauostysiu klasikinius Amouage neužilgo rolleyes.gif
O Jubilation 25 ką tik išleisti, tai dar tubūt nerealu būtų juos pauostyt doh.gif Bet įsivaizduoju, kad tai turėtų būti įspūdingas kvapas - ambra, pačiulė, mira, smilkalai.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 18 vasario 2008 - 17:41
QUOTE(Smauglius @ 2008 02 22, 18:31)
Visai netyčia intike užtikau puslapiuką labai įdomų http://www.luckyscent.com  g.gif
Man pasirodė jis labai kultūringas ir kas svarbiausia prisistato kaip specializuota int. parduotuvė retų brendų kvepalų (na vat, Westie jas įvardino). Ten nėra visiškai jokių Armanių, Guerlainų, Hermių ir t.t, bet yra visi Comme de garcons, Artisanai ir dar šimtas kitokių, man asmeniškai nė negirdėtų.
Tai gal kas iš tų, kurios drąsiai siuntinėjasi iš internetinių parduotuvių susidomės?
Ten netgi galima pasiskaityt komentarus kvepalus išbandžiusių smile.gif
Pabandykit, ką? blush2.gif  Paskiau papasakosit lotuliukas.gif  O gal jau ir naudojatės šimtą metų?

Geras puslapiukas, ačiū už nuorodą. 4u.gif
Atsakyti
Žiūrinėju jį dabar book.gif matau kad čia ir Comptoir Sud Pacifique parfumerijos yra. rolleyes.gif Dar galima ir mėginėlių atsisiųsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 22, 23:27)
Žiūrinėju jį dabar book.gif matau kad čia ir Comptoir Sud Pacifique parfumerijos yra. rolleyes.gif Dar galima ir mėginėlių atsisiųsti g.gif

O tai gal galima kaip tai prašytis pagalbos užsisakant, jeigu ką? blush2.gif
Aš to pati nedarau, nemoku ir ..... gal bijau blink.gif blink.gif
Nepalaikykite už įžūlumą.... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Aš irgi žiūriu luckyscent blush2.gif

Jei mėginukus siųsi - kainuoja 5 doleriai siuntimas, aš taip suprantu?

Mūsų Jozef Statkus ten yra netgi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 22 vasario 2008 - 23:09
QUOTE(Hellga @ 2008 02 22, 23:08)
Mūsų Jozef Statkus ten yra netgi  cool.gif

aha, ir netgi ziemos tope smile.gif
Atsakyti
bis.gif bis.gif
Tai gal kooperuokimės gal "ant pabandymo", aaa?
Atsakyti
Neseniai dalyvavau kvepalų gamybos seminare, susikūriau sau kietus kvepalus
iš eterinių aliejų smile.gif Kuo toliau, tuo labiau jie man patinka thumbup.gif Dieve, mano asmeninis nuostabusis kvapas, tokiu niekas daugiau nekvepia, o kur dar terapinės eterinių aliejų savybės... Kai pabaigsiu,- tobulinsiu savo formulę biggrin.gif
Atsakyti