Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

Pazindinaus su Serge Lutens kuriniais smile.gif

Five O’Clock Au Gingembre
pirmose natose jauciau kvapus kaip silta imbiero arbata su medumi, vidurinese daugiau kaip Kaledini pyraga su imbieru, cinamonu. Siltas, jaukus, kaledinis tongue.gif

Ambre Sultan kaip mat patiko. Labai jau "spicy" smile.gif Net sunku buvo susigaudyti kas groja pirmose natose.. Noreciau sakyti, kad papipirintas, bet tai butu ne tai, o kazkas panasaus tongue.gif Visgi dabar natoms nusedus i vidurines jauciu aisku aiskiausia paciule, vaniles pasaldinta medi, koriandra ir raudonelis (man jis labai nepatinka maiste..). Visas tas derinys karstas, spirgantis, gyvas. Sakyciau paciule ir raudonelis griezia pagrindinemis partijomis. O vanile, galbut muskusas ir koriandras vos vos isiterpia i repertuara tongue.gif

A La Nuit JAAAAAZMINAI smile.gif Pirmose natose kaip ne keista, jie tokie tylus ir ramus, o vidurinese ryskus kaip zvaigzdes danguje. O kaip skaniai kvepia.. Kvapas nekintantis, bet grazus grazus. Su mielu noru jais dabar pasikvepinciau ir traukciau miegot... Ar kokia velyva vasaros nakti jais pasikvepinus eiti prie juros pasivaikscioti.

Datura Noir man gan aiskus kokosas, migdolai, gal tuberoze?.. ax.gif Grazus ir silti. Viena aisku, kad kvepaluose turetu buti gan nemazai sudetiniu daliu, nes isties sunku atrinkti kas sukuria toki ypatinga kvapa smile.gif Visgi labai gardziai kvepia tiek kokosas, tiek migdolai.

Sa Majeste la Rose
delikati roze smile.gif As nesu roziu myletoja kvepaluose.. Visgi patikinsiu, kad suprantu, jog ji graziai pristatyta.
Atsakyti
Lorenzo Villoresi Garofano

user posted image

Vakar testavau Carnation pagal Mona di Orio ir kvepalu nors kvepaluose nebuvo jokiu gvazdiku smile.gif O siandien testuojamuose Garofano kvepaluose gvazdikai patys stipriausi smile.gif Lorenzo Villoresi yra italu nisines parfumerijos kurejas.

Kvepalai turi stomatologinio kabineto savybiu smile.gif, bet ne is blogosios puses. Tiesiog tas specifinis kvapas daugiau intriguoja. Isties dabar atrodo, kad ruostu danti plombavimui tongue.gif Is kitos puses, taip pat primena mociutes kepama pyraga.. Jauciu cinamona ir kedra (pradejau atpazinti juos kvepaluose bigsmile.gif, toks specifinis medzio kvapas.) Kvepalai "spicy". Tikrai nezinau kaip versti "spicy" lietuviskai ir taikliai.. Kvapas uzpildytas, nera lengvas, bet nera sunkus. Graziai pagautas viduriukas. Man, regis, neblogai laikysis. Hmm.. g.gif Kvepalai KITOKIE.. Man tai komplimentas. Uostau riesus ir nesuprantu ar patinka, ar ne. Bet patinka, kad nesuprantu tongue.gif Vat kaip islanksciau tongue.gif

Tarp kitko, Mona di Orio issilaike maximum 3 valandas.. Ziuresim kaip bus su sitais.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 08, 10:42)
Lorenzo Villoresi Garofano

Kvepalai sleifiniai smile.gif Isejau i lauka, grizau, o kambarys kvepia gvazdikais smile.gif Kvepalai EDT koncentracijos ir pasikvepinau jais vos vos. Kvapas laikosi stebetinai gerai ir stipriai. Isties reikia su jais elgtis atsargiau ir su saiku, nes kvapas stiprus. Labai originalus. Nusprendziau, kad patinka. Is originalumo perspektyvos prilyginciau Caron Tabac Blond kvepalams. Tabac Blond dumas nepakartojamas, stiprus, kartus, specifinis, o Garafon gvazdikas "spicy", stiprus, tvirtas, KITOKS. Charakteringas kvapas. Dziaugiuos, kad susipazinaus su jais. Noriu isbandyti ir kitus siu namu kvepalus.
Atsakyti
Tesiu monologa tongue.gif

L’Ombre Fauve by Parfumerie Generale

user posted image

Pirmosios natos buvo pacios idomiausios, nes smilkalu kvapas man nuolat keitesi su kavos kvapu. Atrodo vienu momentu kvepia smilkalais, o kitu kava.. rolleyes.gif Natoms nusedus i vidurines natas, smilkalai nurimsta ir susipyna su medzio kvapu. Kvapas "vientisas". Charakteriu primena Chanel Coromandel. Visgi kiek pamenu Chanel Coromandel buvo kvapu intesyvi kaita, o siuose daugiau kvapo intensyvumo, bet mazai kaitos. Kvapas man labai priimtinas. Mielu noru siuos kvepalus deveciau. Kiek primena kartu juodaji sokolada.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 11, 14:51)
L’Ombre Fauve by Parfumerie Generale

user posted image

Oi, kaip uzsinorejau pabandyti. Pagal aprasyma butent tai, kas man patinka bigsmile.gif reiks kelionese susirasti ir pauostyti
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 11, 14:51)
nes smilkalu kvapas man nuolat keitesi su kavos kvapu.

ir kokio galo tą kavą deda į kvepalus doh.gif jau apsidžiaugiau- dar vieni smilkalai, labai gerrrrai, o čia- kava wacko.gif gun_bandana.gif negaliu pakęsti kavos fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 11, 17:50)
ir kokio galo tą kavą deda į kvepalus  doh.gif jau apsidžiaugiau- dar vieni smilkalai, labai gerrrrai, o čia- kava  wacko.gif  gun_bandana.gif negaliu pakęsti kavos  fear.gif

Nepatinka kava tik kvepaluose ar aplamai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 08 11, 18:13)
Nepatinka kava tik kvepaluose ar aplamai? unsure.gif

nepatinka tiek jos kvapas, tiek skonis (rūgštūs degėsiai) rolleyes.gif geriausiu atveju suvartoju grand kapučino ar pan. birzgalo porciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 11, 15:50)
ir kokio galo tą kavą deda į kvepalus  doh.gif jau apsidžiaugiau- dar vieni smilkalai, labai gerrrrai, o čia- kava  wacko.gif  gun_bandana.gif negaliu pakęsti kavos  fear.gif

Man tai buvo momentiniai pasikeitimai pirmose natose, kurios kaip zinia, tuoj pat nugaruoja smile.gif Tai sansu yra, kad patiks smile.gif Ir galbut tai tik mano nosis juos taip jaucia. Smilkalai siuose kvepaluose ryskus. Verti demesio.
Atsakyti
Šiandien testuoju Jo Malone Black Vetyver Cafe - iškart kvapui patekus ant odos prisiminiau vaikystę kai stovėdavau šalia kavos pupeles malančios mamos ir visi namai jomis kvepėdavo. Tik kad ta kava greit pasitraukė nuo riešo ir liko gana švelnus medžio (ir vetiverio?) kvapas unsure.gif Daugiau nieko juose mano nosis neužuodžia, o ir sudėtinių natų neradau.
Tikrai tikresnis, natūralesnis kavos aromatas negu L`Or de Torrente.
Atsakyti
Jo Malone Kohdo Wood Day - švelnus gėlių kvapas, ne toks spicy kaip Night. Greitai pradeda erzinti jazminas, kurį jaučiu šituose kvepaluose labai ryškiai. Nemėgstu jazminų schmoll.gif
Jo Malone Kahdo Wood Night - iškart į nosį vožia pipiriukai, lauro lapai, citrinos rūgštelė biggrin.gif Nors pradžia man pasirodė labai agresyvi, bet vėliau sušvelnėjo, užuodžiau man priimtiną smilkalų kvapą, nors rūgštelė šiek tiek išlikusi. Įspūdį paliko, norėčiau daugiau nei lašelio. Tiesa, kažkodėl bet po kurio laiko kvapas asocijuojasi su Davidoff'o Adventure.
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 08 18, 19:17)
Šiandien testuoju Jo Malone Black Vetyver Cafe - iškart kvapui patekus ant odos prisiminiau vaikystę kai stovėdavau šalia kavos pupeles malančios mamos ir visi namai jomis kvepėdavo. Tik kad ta kava greit pasitraukė nuo riešo ir liko gana švelnus medžio (ir vetiverio?) kvapas unsure.gif Daugiau nieko juose mano nosis neužuodžia, o ir sudėtinių natų neradau.
Tikrai tikresnis, natūralesnis kavos aromatas negu L`Or de Torrente.

Kaip laiko? EDT ar EDP? smile.gif
Atsakyti