Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

Labas rytas,

Grizau is Londono. Visur gerai, namie geriausia. Turejau 3 dienas apsiuostymams Londono parduotuvese. Patys geriausi ispudziai man pasiliko po apsilankymo Les Senteurs parduotuveje. Be Les Senteurs lankiausi Harrods, Fatnum & Mason, Penthaligon ir kt. Pasidalinsiu ispudziais tongue.gif Gal kam pravers? ax.gif

user posted image

Les Senteurs parduotuveje parduodami tik selektyvus kvepalai. Aptarnavimas siltas ir aplinka pati jauki. Uztrukau vos ne 2 valandas beuostinedama retenybes ir besikalbedama su James (kvepalu zinovu). Turejau labai smagu ir turininga pokalbi.

Kadangi Dubline jau susipazinau su AG, SL, E. Coudray, Perfumes de Rosine kvepalais, tai artyn ju nejau. Iskart numoviau prie AMOUAGE lentynos. Mano didziai nuostabai ju kvepalai buvo nusivylimas.. Ypatingai AMOUAGE DIA kvepalai, nes jie itin muiliniai.. Butu super kvapas papildyti CAMEY muilu linija.. JUBILIATION kur kas vertesni demesio ir man kaip mat primene senaja parfumu klasika pagal ju sunkuma ir sleifa. Turiu ju meginuka ir kuria diena tinkamai juos ivertinsiu. Na, nuzudziau smalsuma ir esu tuo patenkinta. Zinau, kad ju man tikrai nereikia.

Sekanti "stotele" buvo Editions de Parfums Frederic Malle lentyna su, regis, pilna jos kolekcija smile.gif FRENCH LOVER kaip mat primine Hermes musonus, tik jos lengvesne versija. Tik sioje su pipiriukais ir rugstoku medziu?

ANGELQUES SOUS LA PLUIE man primine.. Kaledas!!! Kaledine eglute zvakiu sviesoje. Veliau vertes i labai intensyvu pusu kvapa.

LIPSTICK ROSE isties kvepejo kaip seni lupdaziai raudonu roziu kvapu. O kai nusedo i bazines natas, man is toli primine pudrine Guerlain Nahemos roze.

NOIR ESPICES kaip mat pakvipo sunkiais smilkalais ir traskiu cinamonu bei pipirais. Nusedus i bazines natas man jie primine vyriskus "tradicinius" kvepalus.

Taip pat testavau Carnal Flower, Musc Ravageur ( noliu noliu noliu) ir Iris Poudre, bet gavau ju meginukus, tad ivertinti juos galesiu tinkamiau artimiausiomis dienomis. Turiu pasakyti tiek, kad Carnal Flower tuberoze graziausia is visu uostytu kvepalu.

MONA DI ORIO

Esu susizavejusi jos kuriniais. NUIT NOIR aksominiai, tirsti smilkalai su karciu apelsinu ir muskuso prisilietimu. Super.

CARNATION kaip mat pakerejo. Juos aprasysiu tinkamiau artimiausiomis dienomis, nes turiu meginuka smile.gif

ISABEY

GARDENIA kvepaluose itin grazi Gardenija, bet nesleifiniai. Man kvepalai pasirode nepretenzingi ir grazus. Siu kvepalu kurejai sako, kad sie kvepalai yra vieninteliai pasaulyje, kuriuose naudojami naturalios gardenijos esenciniai aliejai, o ne sintetika. Pauosciau, patiko, bet.. nesulaike. Move on.

Isties mano pats geriausias atradimas sioje kelioneje buvo PARFUMERIE GENERALE. Ju kurejas Pierre Guillaume. Jaunas ir modernus kurejas, kurio kuriniai mane verte is koju. Maniau, kad daugiausiai laiko praleisiu prie Editions de Parfums lentynos, o gavos taip, kad prastovejau puse laiko prie sio kurejo kvepalu.

AOMASSAI (no 10) permuse mano nora tureti Chanel Coromandel kvepalus. Noriu tureti siuos kvepalus. Primine Chanel Coromandel kvepalu charakteri, tik siuose daugiau dramos, juodojo sokolado ir juose dar priberta riesutu ir karameles. Turiu meginuka, tad aprasysiu juos placiau artimiausiomis dienomis.

Taip pat ispudi labai paliko L'hombre Hauve. Pagal charakteri velgi panasus i Chanel Coromadel. Aprasysiu juos padoriau velgi veliau kaip ir Lorenzo Villoresi Garafano kvepalus.

Isties per intensyvu pokalbi su James as nebespejau zymetis nei pripukstu lapeliu, nei pavadinimu.. Tiek tos. Vis tiek grisiu kada vel.

Hmm! Pamirsau paminet Etat Libre. Na, man jie tikrai nepasirode pernelyg ekstravagantiski. Tiesiog ideja isties nelabai sutampa su paciais kuriniais. Tie patys Secretions Magnifiques is pradziu pakvipo kaip ir "neaiskiais saldainiais" su prakaito kvapeliu. Is pradziu man pasirode gan normalus. Veliau sedat i bazines natas, kvepalai gan aiskiai primine salstelejusi prakaita Asmeniskai man kvapas jau nebuvo malonus, bet ne toks, kad slyksteciaus. James sake, kad klientai nusivylia siais kvepalais, nes klientai ateina su viena ideja apie kvepalus, o pamato, kad jie nera tokie jau reksmingi.

Kalbejomes apie ETRO kvepalus. Sake, kad britu visuomene jais nesidomejo, tad jie iseme is savo lentynu, o susidomejimas jais neseniai vel pradejo augti, nes zmones ju teiraujasi.

Penhaligons

Uzejau i ju maza parduotuvele, bet aptarnavimas buvo ne koks, tai apsisukau ir isejau, nes siu kvepalu galiu pauostyti ir Dubline be susiraukusiu veidu smile.gif

Harrods shopping centre pavyko pauostyti Estee Lauder The Private Collection Tuberose Gardenia kvepalus. Isties geri, bet mane suzavejo Carnal Flower tuberoze.. rolleyes.gif Taip pat maciau BOND kolekcija, bet nebebuvo noro ju uostyti.. Apsipyliau Guerlain Chamade Pure perfume ir ejau kavos gerti tongue.gif Apskritai kvepalu pasirinkimas buvo labai artimas Dublino Brown Thomas.

Fatnum & Mason turejo labai platu CARON kvepalu pasirinkima. Apsipurskiau Tabac Blond. Tai kvepejau puse dienos lauzo dumeliu ir oda biggrin.gif Isties unikalus kvepalai. Noriu.

Eau de Reglisse manes nesuzavejo.. Per daug kartaus citruso... Oro gaiviklis masinai.. ax.gif

Tubereuse grazi tuberoze, bet man graziausia.. Carnal Flower tongue.gif Taip pat merkiau nosi i kitus Caron'us, bet jau nieko nebesizymejau.

Robert Piguet

Imerkiau nosi i Bandit ir Fracas. Bandit pasirode itin charakteringi ir permirke oda. Kaip mat suzavejo. Noresiu kada isbandyti ant odos. Fracas kvepalai priesingybe Bandit sunkumui. Pasirode baltu geliu derinys. Labai romantiski ir lengvi.

Clive Christian

Taip ir nesupratau kuom reikia zavetis.. Juk jie brangiausi kvepalai pasaulyje.. blink.gif Nebent buteliukais, nes turinys tai tik siaip sau. Nerandu ypatingo charakterio. Tiesiog vos ne masine prekyba.. Na.. Gal dar nenurasysiu, o kada darsyk juos ismeginsiu. Tiesiog sikart man jie pasirode neverti mano demesio ir laiko.

Regis, tiek smile.gif Jei ka pamirsau pridursiu smile.gif

Duty Free radau savo dziaugsmui Tom Ford Black Orchid, i kuriuos jau kuri laika taikiaus. Kaina buvo kur kas geresne nei Dubline, tai... stiklainiukas jau stovi pas mane ant stalo biggrin.gif

Buvo 40% nuolaidos, tai MB kelis kvepalus nupirko savo seserims. Gavos vos ne kaip uz aciu. Susipazinau su Cacharel Lou Lou (super thumbup.gif ) ir Liberte. Bei L'Issey ugnele.. Juose neradau nieko ypatingo.. blush2.gif ax.gif

Isties labiausia dziaugiaus faktu, kad didele dali kvepalu jau buvau isuoscius Dubline, tai neteko lakstyti kaip ikirptai.. biggrin.gif

Tikrai siulyciau apsilankyti Les Senteurs. Tai buvo pats maloniausias parfumerinis apsilankymas sioje kelioneje. Tikrai zinau, kad sekanti karta, kai busiu Londone, eisiu vel i sia parduotuvele smile.gif

http://www.lessenteurs.com/

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 06, 12:28)
Grizau is Londono. Visur gerai, namie geriausia. Turejau 3 dienas apsiuostymams Londono parduotuvese.

Šaunuolė, JVana, ačiū už puikius aprašymus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 06, 13:28)
Labas rytas,

Grizau is Londono. Visur gerai, namie geriausia. Turejau 3 dienas apsiuostymams Londono parduotuvese. Patys geriausi ispudziai man pasiliko po apsilankymo Les Senteurs parduotuveje.

et , gaila , su malonumu būčiau prisijungusi verysad.gif

Atsakyti
Tiesa, pamirsau pamineti, kad Parfumerie Generale i rudens pabaiga isleis naujus kvepalus, bet Les Senteurs jau turi ju meginuka. Tai va. Kai pauosciau juos, tai buvo tikras tikriausias juodas kartusis sokoladas.. Regis, net skonis jauciamas burnoje. Karciojo sokolado gerbejos turetu duoti jam sansa. Pritrukau zodziu pauoscius juos. James minejo, kad Pierre si kvapa panaudojo zvakese, bet dabar nusprende isleisti ir kvepalus. Teisingas sprendimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 08 06, 11:40)
et , gaila , su malonumu būčiau prisijungusi  verysad.gif

Tu Londone gyveni? Oi, dar smagiau butu su kompanija sukti ratus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 06, 13:28)
Tikrai siulyciau apsilankyti Les Senteurs. Tai buvo pats maloniausias parfumerinis apsilankymas sioje kelioneje. Tikrai zinau, kad sekanti karta, kai busiu Londone, eisiu vel i sia parduotuvele smile.gif

Ačiū už įspūdžius, JVana. Smagu, kad Les Senteurs paliko tokį įspūdį smile.gif Man norisi ten grįžti ir grįžti, tik gaila, kad galimybių tokių neturiu
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 08 06, 12:31)
Ačiū už įspūdžius, JVana. Smagu, kad Les Senteurs paliko tokį įspūdį  smile.gif Man norisi ten grįžti ir grįžti, tik gaila, kad galimybių tokių neturiu

Aciu darsyk uz nuoroda 4u.gif Bond Street butikai (praktiskai kiek imanoma prisiminti garsiu dizaineriu namu pavadinimu) manes netrauke.. Tiesiog nedrisciau uzeiti. Tik uzmeciau aki, kad yra Etro, Chanel, Giorgio Armani ir t.t. rubu butikai ir juose taip pat parduodami butent tos eksliuzyvines kvepalu kolekcijos.. Bet kuriuo atveju viska imanoma rasti Harrods.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 06, 13:50)
Tu Londone gyveni? Oi, dar smagiau butu su kompanija sukti ratus smile.gif

ne Londone , užtai ir neprisiruošiu be kompanijos ten nulėkti . Beje , ugnelę taip pat parduotuvėje radai ?
Atsakyti
JVana, puikus ispudziai

ech, o as JVanos uzrodymu slaisciausi po Brown Thomas vakar. mieluma. Ir AG uostinejau, ir L'artisanus. Cia pirmieji bandymai, todel nedrisau nieko klausineti, kol dar pankankamai ziniu neturiu. ech. jau dabar laukiu nauju skrydziu svetur.
Atsakyti
QUOTE(pievauja @ 2008 08 06, 13:01)
JVana, puikus ispudziai

ech, o as JVanos uzrodymu slaisciausi po Brown Thomas vakar. mieluma. Ir AG uostinejau, ir L'artisanus. Cia pirmieji bandymai, todel nedrisau nieko klausineti, kol dar pankankamai ziniu neturiu. ech. jau dabar laukiu nauju skrydziu svetur.

Esi dar Dubline?
Atsakyti
Siandien Galway. po to tiesiai Lietuvon
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 08 06, 12:56)
ne Londone , užtai ir neprisiruošiu be kompanijos ten nulėkti . Beje , ugnelę taip pat parduotuvėje radai ?

Ugnele radau Duty Free Heathrow aerouoste. Regis, kainavo dvidesimt kelis poundus.

Tarkim Mitsouko Dubline kainuoja 91 EUR, o Duty Free buvo uz 60 EUR (isvertus is poundu). AA kvepalai kainuotu apie 20 EUR.. Kai as plojau Dubline 44,50 EUR..

Apskritai Cacharel buvo jau pigesnem kainom nei Dubline, o dar plius 40% nuolaidos!

Papildyta:
QUOTE(pievauja @ 2008 08 06, 13:05)
Siandien Galway. po to tiesiai Lietuvon

Galway planuojam aplankyti. Gaila, kad cia oras ne koks..
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 06, 15:12)
Ugnele radau Duty Free Heathrow aerouoste. Regis, kainavo dvidesimt kelis poundus.

Duty free yra tik Light versija , užtai ir suabejojau ar tikrai tą ugnelę uostei mirksiukas.gif
Atsakyti