Grizau is Londono. Visur gerai, namie geriausia. Turejau 3 dienas apsiuostymams Londono parduotuvese. Patys geriausi ispudziai man pasiliko po apsilankymo Les Senteurs parduotuveje. Be Les Senteurs lankiausi Harrods, Fatnum & Mason, Penthaligon ir kt. Pasidalinsiu ispudziais

Les Senteurs parduotuveje parduodami tik selektyvus kvepalai. Aptarnavimas siltas ir aplinka pati jauki. Uztrukau vos ne 2 valandas beuostinedama retenybes ir besikalbedama su James (kvepalu zinovu). Turejau labai smagu ir turininga pokalbi.
Kadangi Dubline jau susipazinau su AG, SL, E. Coudray, Perfumes de Rosine kvepalais, tai artyn ju nejau. Iskart numoviau prie AMOUAGE lentynos. Mano didziai nuostabai ju kvepalai buvo nusivylimas.. Ypatingai AMOUAGE DIA kvepalai, nes jie itin muiliniai.. Butu super kvapas papildyti CAMEY muilu linija.. JUBILIATION kur kas vertesni demesio ir man kaip mat primene senaja parfumu klasika pagal ju sunkuma ir sleifa. Turiu ju meginuka ir kuria diena tinkamai juos ivertinsiu. Na, nuzudziau smalsuma ir esu tuo patenkinta. Zinau, kad ju man tikrai nereikia.
Sekanti "stotele" buvo Editions de Parfums Frederic Malle lentyna su, regis, pilna jos kolekcija

ANGELQUES SOUS LA PLUIE man primine.. Kaledas!!! Kaledine eglute zvakiu sviesoje. Veliau vertes i labai intensyvu pusu kvapa.
LIPSTICK ROSE isties kvepejo kaip seni lupdaziai raudonu roziu kvapu. O kai nusedo i bazines natas, man is toli primine pudrine Guerlain Nahemos roze.
NOIR ESPICES kaip mat pakvipo sunkiais smilkalais ir traskiu cinamonu bei pipirais. Nusedus i bazines natas man jie primine vyriskus "tradicinius" kvepalus.
Taip pat testavau Carnal Flower, Musc Ravageur ( noliu noliu noliu) ir Iris Poudre, bet gavau ju meginukus, tad ivertinti juos galesiu tinkamiau artimiausiomis dienomis. Turiu pasakyti tiek, kad Carnal Flower tuberoze graziausia is visu uostytu kvepalu.
MONA DI ORIO
Esu susizavejusi jos kuriniais. NUIT NOIR aksominiai, tirsti smilkalai su karciu apelsinu ir muskuso prisilietimu. Super.
CARNATION kaip mat pakerejo. Juos aprasysiu tinkamiau artimiausiomis dienomis, nes turiu meginuka

ISABEY
GARDENIA kvepaluose itin grazi Gardenija, bet nesleifiniai. Man kvepalai pasirode nepretenzingi ir grazus. Siu kvepalu kurejai sako, kad sie kvepalai yra vieninteliai pasaulyje, kuriuose naudojami naturalios gardenijos esenciniai aliejai, o ne sintetika. Pauosciau, patiko, bet.. nesulaike. Move on.
Isties mano pats geriausias atradimas sioje kelioneje buvo PARFUMERIE GENERALE. Ju kurejas Pierre Guillaume. Jaunas ir modernus kurejas, kurio kuriniai mane verte is koju. Maniau, kad daugiausiai laiko praleisiu prie Editions de Parfums lentynos, o gavos taip, kad prastovejau puse laiko prie sio kurejo kvepalu.
AOMASSAI (no 10) permuse mano nora tureti Chanel Coromandel kvepalus. Noriu tureti siuos kvepalus. Primine Chanel Coromandel kvepalu charakteri, tik siuose daugiau dramos, juodojo sokolado ir juose dar priberta riesutu ir karameles. Turiu meginuka, tad aprasysiu juos placiau artimiausiomis dienomis.
Taip pat ispudi labai paliko L'hombre Hauve. Pagal charakteri velgi panasus i Chanel Coromadel. Aprasysiu juos padoriau velgi veliau kaip ir Lorenzo Villoresi Garafano kvepalus.
Isties per intensyvu pokalbi su James as nebespejau zymetis nei pripukstu lapeliu, nei pavadinimu.. Tiek tos. Vis tiek grisiu kada vel.
Hmm! Pamirsau paminet Etat Libre. Na, man jie tikrai nepasirode pernelyg ekstravagantiski. Tiesiog ideja isties nelabai sutampa su paciais kuriniais. Tie patys Secretions Magnifiques is pradziu pakvipo kaip ir "neaiskiais saldainiais" su prakaito kvapeliu. Is pradziu man pasirode gan normalus. Veliau sedat i bazines natas, kvepalai gan aiskiai primine salstelejusi prakaita Asmeniskai man kvapas jau nebuvo malonus, bet ne toks, kad slyksteciaus. James sake, kad klientai nusivylia siais kvepalais, nes klientai ateina su viena ideja apie kvepalus, o pamato, kad jie nera tokie jau reksmingi.
Kalbejomes apie ETRO kvepalus. Sake, kad britu visuomene jais nesidomejo, tad jie iseme is savo lentynu, o susidomejimas jais neseniai vel pradejo augti, nes zmones ju teiraujasi.
Penhaligons
Uzejau i ju maza parduotuvele, bet aptarnavimas buvo ne koks, tai apsisukau ir isejau, nes siu kvepalu galiu pauostyti ir Dubline be susiraukusiu veidu

Harrods shopping centre pavyko pauostyti Estee Lauder The Private Collection Tuberose Gardenia kvepalus. Isties geri, bet mane suzavejo Carnal Flower tuberoze..

Fatnum & Mason turejo labai platu CARON kvepalu pasirinkima. Apsipurskiau Tabac Blond. Tai kvepejau puse dienos lauzo dumeliu ir oda

Eau de Reglisse manes nesuzavejo.. Per daug kartaus citruso... Oro gaiviklis masinai..

Tubereuse grazi tuberoze, bet man graziausia.. Carnal Flower

Robert Piguet
Imerkiau nosi i Bandit ir Fracas. Bandit pasirode itin charakteringi ir permirke oda. Kaip mat suzavejo. Noresiu kada isbandyti ant odos. Fracas kvepalai priesingybe Bandit sunkumui. Pasirode baltu geliu derinys. Labai romantiski ir lengvi.
Clive Christian
Taip ir nesupratau kuom reikia zavetis.. Juk jie brangiausi kvepalai pasaulyje..

Regis, tiek

Duty Free radau savo dziaugsmui Tom Ford Black Orchid, i kuriuos jau kuri laika taikiaus. Kaina buvo kur kas geresne nei Dubline, tai... stiklainiukas jau stovi pas mane ant stalo

Buvo 40% nuolaidos, tai MB kelis kvepalus nupirko savo seserims. Gavos vos ne kaip uz aciu. Susipazinau su Cacharel Lou Lou (super

Isties labiausia dziaugiaus faktu, kad didele dali kvepalu jau buvau isuoscius Dubline, tai neteko lakstyti kaip ikirptai..

Tikrai siulyciau apsilankyti Les Senteurs. Tai buvo pats maloniausias parfumerinis apsilankymas sioje kelioneje. Tikrai zinau, kad sekanti karta, kai busiu Londone, eisiu vel i sia parduotuvele

http://www.lessenteurs.com/