Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

QUOTE(rutuliukas j @ 2008 09 02, 10:02)
JVANA, parasyk savo ispudzius  bigsmile.gif

Parfum d'Empire Ambre Russe. Is kart ispeju, kad man labai sunku islikt objektyviai, man sis kvapas- suvis i desimtuka. Patys geriausi uostyti kvepalai ambros tema, ir turbut tokie, kuriu atsargos turetu neissekti visa gyvenima.
Pradzia "nokautuoja"- ambra su smilkalais, labai intensyvi, tiesiog persisunkianti. Ambra nuseda ant odos, smilkalai iskyla i pavirsiu. Dievazi, pravoslavu cerkve visame savo didingume. Pradzia laikosi ilgai ilgai ilgai. Toliau pradeda rastis arbata su citrina (juoda, stipri, rugsti), slapia oda, medus- kvapas, nepaisant daliu, susvelneja, jausmingeja, moteriskeja. Toks ir lieka, dar po poros valandu atradau cinamono, kokiu tai astriu prieskoniu.
Labai subalansuoti kvepalai, sudedamos dalys isskirtinai ryskios. Manau, taikliai apibudina pavadinimas- jie kaip Rusija, umom nepojmesh, grynas jausmingumas.
Stipriu, charakteringu kvapu megejos, smilkalu, ambros megejos, surasti ir pabandyti yra tiesiog butina.

Jau zinau, kad pirksiu visa slajikeli, ir kuo skubiau  cool.gif

Pirmosios natos man pasirode gan spiritines smile.gif Toks jausmas, kad uostyciau smilkalus ir starka biggrin.gif Tas spiritinis astrumas kaip mat nugaruoja ir lieka.. smilkalai! Atrodo smilkalai pertepti medumi. Kvepalai nesaldus, bet silti. Smilkalai ne baznytiniai, o daugiau kambariniai, labiau panasus i Chanel Coromandel nei CdC Insence serija ar L'Artisan'o pragaro vartams. Pradedu uzuosti.. CIGARETES bigsmile.gif Tos rimtos cigaretes kaip Prima.. Uzuodziu smilkalus, cigaretes ir medu.. Viskas harmoninga. Lenda laukan kedras. Cigaretes silpsta. Lieka daugiau kedras ir smilkalai, medus ir cigaretes kaip ir nugaruoja. Nesitikejau, kad bus tokie geri bigsmile.gif

Iskander
lengvi siprinai. Stiprus citrusai maisyti su medziu. Vienu zodziu, citrinmedis tongue.gif Na, o jei rimtai, tai man jauciami sie dveji intensyvus kvapai. Kvapu kaita minimali, kaip ir pacio kvapo.. originalumas. Tiesiog, man jie nera kitokie. Man jie yra kaip dauguma citrusiniu kvepalu be ypatingo charakterio. N-iolika tokiu, kad neatskirtum kuris yra kuris.

Cuir Ottoman niam niam essen.gif Oda! Tokia neisdirbta oda ir intensyvi. Smilkalai! Maisyti su oda bigsmile.gif Kvepia tokiais odiniais batais, ka tik is gamyklos. Turi tokio kartumo, tikrumo, tvirtumo. Paaaatiko! biggrin.gif

Eau de Glorie tokie lengvi palyginus pries tai vardintais. Galvojau, kad turi lyg metos kvapa, o perskaiciau, kad juose anyzius. Man jauciasi kaip lengva kava, nors jos sudetyje nera. Uzuodziu vos vos tabaka.

Suave
iskart atspejau, kad roziniai, nes oi nedraugauju as su rozemis kvepaluose. Tokios papipirintos rozes, o ant virsaus pagardintos vanile. Man nei sis, nei tas smile.gif Paliksiu roziu myletojoms tinkamai ivertinti siuos kvepalus tongue.gif ax.gif

Atsakyti
Oi, merginos, su savo pasakojimais įvarysit kokią nosies opą lietuviško kaimo tundroms, niekur toliau nosies neiškišančioms. Bet ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
temos pavadinimas ir turinys tikrai neturėtų kaimo tundroms problemų kelti, kvepalai juk KITOKIE, o ne tie patys. Kiekvienam pagal skonį/kvapą ir supratimą, tik nereikia čion apsivardžiuoti ir žeminti kitų.

JVana, žemai jumi lenkiuosi, lavinate mano nosies vaizduotę blush2.gif Prašome nesustoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiurke: 02 rugsėjo 2008 - 18:51
QUOTE(zhiurke @ 2008 09 02, 19:47)
temos pavadinimas ir turinys tikrai neturėtų kaimo tundroms problemų kelti, kvepalai juk KITOKIE, o ne tie patys. Kiekvienam pagal skonį/kvapą ir supratimą, tik nereikia čion apsivardžiuoti ir žeminti kitų.

Nepažinodama biologės visiškai nesupratai apie ką bajeris ir suskėlei biški pro šąlį, zhiurke smile.gif Niekad nereikia posto prisitaikyt sau, jei nesi tikra, kad jis tau adresuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 02, 20:11)
Nepažinodama biologės visiškai nesupratai apie ką bajeris ir suskėlei biški pro šąlį, zhiurke  smile.gif Niekad nereikia posto prisitaikyt sau, jei nesi tikra, kad jis tau adresuotas  smile.gif

Na, tema juk bendra, ponia Smaugliau. O nosies opa jokiu maloniu asociaciju nekelia. Kaip bebūtų, viskas man jau buvo paaiškinta į až. Atleiskit už neteisingą suvokimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiurke: 02 rugsėjo 2008 - 19:15
QUOTE(zhiurke @ 2008 09 02, 19:14)
Na, tema juk bendra, ponia Smaugliau. O nosies opa jokiu maloniu asociaciju nekelia. Kaip bebūtų, viskas man jau buvo paaiškinta į až. Atleiskit už neteisingą suvokimą.

Užtikrinu, neturėjau omeniuj nieko apskritai ir dar labiau nieko konkrečiai, išskyrus save lotuliukas.gif Užsimušdama ieškau nors pauostyt kvepalų Thundra - kai (jei) pavyks, irgi čia aprašysiu įspūdžius tongue.gif
Atsakyti
Jei uzsimusdama ieskote, tuomkart pavyks tikrai. Lauksim potyriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiurke @ 2008 09 02, 21:25)
Jei uzsimusdama ieskote, tuomkart pavyks tikrai. Lauksim potyriu  cool.gif

Tikiuosi... Iš aprašymo tai visai neblogi bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, biologe, tau tikrai reikia Tundros cool.gif.
Manau, supratai apie ką aš čia lotuliukas.gif
Atsakyti
Tundra yra ne tik tai ką mes galvojam, bet ir komiksų veikėja, gan agresyvi bobikė

user posted image

Iš parfumų serijos, tai gal šis "personažas"?

user posted image
Atsakyti
Bože, užsikvatojau. Biologe, tau Tundros tikrai reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 09 03, 11:00)
Bože, užsikvatojau. Biologe, tau Tundros tikrai reikia? biggrin.gif

Tai ne, galvoji. Va ir bobikė - kaip iš akies traukta aš, ir kvepalai būtent tie tongue.gif
Atsakyti