Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

QUOTE(BlackDee @ 2008 09 07, 15:41)
na mes graziai paprasysim moderatores, kad si nedingtu  smile.gif  Be to juk yra uzdarytos sausi-vasari temos ir niekur jos nedingo  smile.gif

smile.gif aiškuma...
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 07 05, 16:52)
"Vanile tonka" - šiluma apgaubiantis aromatas. Labai netikėtą ir be galo malonų įspūdį paliko delikačios citrininės natos minkštame salstelėjusiame fone.

Dabar, kai jau turiu tą kvapą šalia savęs, galiu patikslinti, kad po kiek laiko ryškiausias tampa smilkalų tonas – toks dūminis, su cinamono užuominomis (įdomu, kodėl lietuviškame šio kvapo aprašyme smilkalai nepaminėti? g.gif ). O vanilė šiame kvape, kaip bebūtų keista, nėra dominuojanti - kuo aš labai džiaugiuosi. Kvapas nešleifinis, ir nuo odos į aplinką nesklinda, kas irgi man patinka.
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 09 18, 12:01)
Dabar, kai jau turiu tą kvapą šalia savęs, galiu patikslinti, kad po kiek laiko ryškiausias tampa smilkalų tonas – toks dūminis, su cinamono užuominomis (įdomu, kodėl lietuviškame šio kvapo aprašyme smilkalai nepaminėti? g.gif ). O vanilė šiame kvape, kaip bebūtų keista, nėra dominuojanti - kuo aš labai džiaugiuosi. Kvapas nešleifinis, ir nuo odos į aplinką nesklinda, kas irgi man patinka.

Smilkalai ir cinamonas, ir dar duminiai swoon.gif

Sveikinu su nauju pirkiniu smile.gif Kuomet buvau VDK (Birzelio men), tai siu, regis, neturejo, uztat ir klausiau ar jie nauji ax.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 18, 17:55)
Smilkalai ir  cinamonas, ir dar duminiai  swoon.gif

Čia susižavėjimas, ar pasibaisėjimas? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 09 19, 07:46)
Čia susižavėjimas, ar pasibaisėjimas? g.gif  biggrin.gif

Tik susizavejimas. Man tik kad oda, smilkalai ,medis ir dar gerokai parukyti ir paduminti ir biggrin.gif Cinamonas taip pat patinka, ypac Sacrebleu juos jauciu.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 19, 10:49)
Cinamonas taip pat patinka, ypac Sacrebleu juos jauciu.

O aš atkreipiau dėmesį, kad cinamonas - labai dažnas Nicolai kvepaluose: Maharadjah, Vanille Tonka, Sacrebleu, Number One, Maharanih - visus juos jungia cinamono užuominos. Sakyčiau, kaip Guerlain turi savo veidą dėka guerlinado, taip ir Nicolai turi savo mėgstamas, vis pasikartojančias natas - sandalas, cinamonas, rožės, pačiulė, vanilė, tongapupės...
Atsakyti
PARFUMS DE NICOLAI namai 2008m. išleido naują intensyvesnių kvepalų seriją:

2008 metais Patricia de Nicolaï sukūrė naują kvepalų liniją "Les Magnifiques". Ją sudaro keturi aromatai, turintys itin didelę koncentraciją. Tai lyg iššūkis parfumeriui - juk neužtenka vien padidinti koncentraciją, "vien daugiau to paties", - reikia iš naujo perskirstyti visą kvapų sudėtį ir pasiūlyti naujas, tačiau pratęsiančias senają idėją, interpretacijas...

Sacrebleu Intense: Šeima: Gėlės - prieskoniai - ambra.

Viršutinės natos : citrusų ir vaisinės : mandarinų aliejus, raudonieji vaisiai.

Vidurinės natos : gėlių-prieskonių : gvazdikas, tuberosa, jazminas, cinamono aliejus.

Pamatinės natos : smilkalų-medžio-saldžios : pačiulė ir santalas, Peru balzamas, kvapiosios tongapupės absoliutas.

Šeima: Rožių.

Viršutinės natos : vaisinės : raudoni vaisiai.

Vidurinės natos : rožių : rožių aliejus ir absoliutas, snapučių aliejus, ramunėlių aliejus.

Pamatinės natos : medžio ir muskuso.

Maharanih Intense : gėlių - medžio - ambros.

Viršutinės natos : saldi apelsino esencija ir apelsino žievelės kartumas.
Vidurinės natos : rožių aliejus, gvazdikai, cinamonas.
Pamatinės natos : pačiulės aliejus ir absoliutas, santalas, sintetinis cibetas.

Cédrat Intense

Kedras su itališkuoju citrusu, paskaninti pipirinėmis natomis su lengvu rožės glėbeliu. Ir visa tai įvyniota į pačiulės bei bergamotės aromatus su tikros odos šleifu.

Cédrat Intense, manau, unisexas, nes jau dvi moteriškės nualpo:)))
Atsakyti
QUOTE(OG900 @ 2008 09 22, 22:06)
Cédrat Intense, manau, unisexas, nes jau dvi moteriškės nualpo:)))

Pagaliau žinosiu patikimą kriterijų, kaip atpažint šitą kvepalų kategoriją thumbup.gif
Ir su liūdesiu konstatuoju, kad savo netrumpam gyvenime, matyt, nesu uosčius jokio unisex'o... blink.gif
Atsakyti
biologyt, nenualpai dar nė nuo vienų kvepaliukų? g.gif
Kokia tu nemadinga, dzieve dzieve doh.gif
Atsakyti
Pone G., o koks tas antrasis Intense? Negi aš pavadinimo nesugebu rast.
Kaip man knieti Sacrebleu Intense pauostyt, naobettačiau, iki Vilniaus turbūt iki žiemos nenusikapanosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 09 23, 11:55)
biologyt, nenualpai dar nė nuo vienų kvepaliukųg.gif
Kokia tu nemadinga, dzieve dzieve  doh.gif

Aš gi tundra, tai kur jau čia man nualpt... o dar juk reikėtų kaip nors elegantiškai... mirksiukas.gif

Ta proga - apie savo vardinius kvepalus (Profumum Thundra). Paveikslėlis jau buvo, nesikartosiu.
Mano nuomone, unisex'as, įdomus, keistas, originalus kvapas. Pradžioj aštrūs aitrūs žalumynai, pirmą kartą uostant - lyg eukalipto lapai, antrą kartą bandant - labiau mėta. Palaipsniui rimsta, šiltėja, minkšėja. Šlapios samanos, medis, ryški pačiulė, gal truputis muskuso. Sakyčiau, pasidaro visai elegantiški, nors nepavadinsi nei prabangiais, nei labai moteriškais. Ne šleifiniai, laikosi arti, bet gana ilgai. Po 7 valandų nuo pasitepimo - gaivus, "žalsvai gėlinis" kvapas su medienos prieskoniu. Dabar jau ramiai galima vadint moteriškais.

Dar šis tas: Profumum Fumidus. Jei kada miške po pikniko gesinot laužą vandeniu, tai tiksliai toks kvapas. Dūmai, prasimušantys pro šlapius pelenus. Jei jau Thundra buvo originali, tai čia - dvigubai tiek. Tolygiai švelnėja ir sausėja, sakyčiau, kažkas persigalvojo ir nebepila vandens, o užmetė beržinių malkų, o paskui dar kažkokios kvapnios medienos. Visą laiką aiškus vetiveris, bet prasimušantis per tuos dūmus. Sakyčiau, fantastiškas kvapas originaliam, labai vyriškam vyrui.
Dar - Parfumerie Generale Private Collection: Bois de Copaiba. Kvapnaus medžio dėžutė su saldumynais - irisai, imbieriniai sausainiai, cukruoti migdolai, šokolado trupinėlis, kažkada užtiškęs lašelis likerio, viskas uždaryta ir seniai pamiršta, kvapai susimaišę, tiršti, sodrūs, tamsūs, saldūs...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 09 23, 10:36)
Pagaliau žinosiu patikimą kriterijų, kaip atpažint šitą kvepalų kategoriją thumbup.gif
Ir su liūdesiu konstatuoju, kad savo netrumpam gyvenime, matyt, nesu uosčius jokio unisex'o... blink.gif

na gal išsireiškiau kaip palėpės kumpis, bet deklaruoja Nikolajus duotuosius intensus kaip vyriškus (o ir man jie tokie vyriški atrodo), o čia lamut dvi moteros ir atkrito.... gal jos visai ne moterys, dabar galvoju...
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2008 09 23, 13:40)
Pone G., o koks tas antrasis Intense? Negi aš pavadinimo nesugebu rast.
Kaip man knieti Sacrebleu Intense pauostyt, naobettačiau, iki Vilniaus turbūt iki žiemos nenusikapanosiu doh.gif

Rose Intense
Atsakyti