Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(vikuliukas @ 2010 10 22, 11:42)

Mūsų rajone už nelankymą galima nemokėti tik tais atvejais, kai tėvai pasiima kasmetinių atostogų.

Aš nešdavau, kai "eidavau" 5 d.d. atostogų ... nueinu pas pavaduotją, pabrauko - aš taip vadinu jo parašą hihihi.gif ir vsio.. koks kieno reikalas, kada noriu ir kiek noriu einu atostogų...
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 10 22, 12:49)
tai jau pasimokiau, tik rimtą ligą taip prisikviesdavom  doh.gif

Mes irgi neimdavom be reikalo ax.gif Tiesiog susimokėdavom už tas dienas ax.gif

QUOTE(jovana @ 2010 10 22, 17:43)
Aš nešdavau, kai "eidavau" 5 d.d. atostogų ... nueinu pas pavaduotją, pabrauko - aš taip vadinu jo parašą hihihi.gif ir vsio.. koks kieno reikalas, kada noriu ir kiek noriu einu atostogų...

Niu tavo darbas kitoks tongue.gif Manasis visiems žinomas ir akis bado, puikiai žinoma, kada aš atostogauju hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2010 10 21, 23:10)
Sveiki  4u.gif
Galiu tik paantrint, kad Ančiukų auklėtojos ir šeimininkėlė nerealios!!!
O kas antroji auklėtoja? Alina?

Laukiu nesulaukiu kada mažoji eis į Ančiukus, nes jau žinau, kad pateks į pačių puikiausių auklėtojų rankas  thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Taip, ten dirba Alina, Diana ir Liuda.

Mano dukriukas irgi turėtu 2012 metais į Ančiukų grupę eit, tik va, kai vyras registravo švietimo skyriuje, iš kart perspėjo, kad tikimybė patekt labai maža, nes gimus rugpjūtį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2010 10 22, 23:00)
Mes irgi neimdavom be reikalo  ax.gif  Tiesiog susimokėdavom už tas dienas  ax.gif
Niu tavo darbas kitoks  tongue.gif Manasis visiems žinomas ir akis bado, puikiai žinoma, kada aš atostogauju hihihi.gif

Koks susireikšminimas hihihi.gif Gal tu kokia Zvonkė? blush2.gif biggrin.gif

O kodėl jūs nenorit vaikų vesti į darželius kai nedirbat? Taigi vaikui smagiau daržely g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2010 10 24, 18:27)
drinks_cheers.gif Taip, ten dirba Alina, Diana ir Liuda.

Mano dukriukas irgi turėtu 2012 metais į Ančiukų grupę eit, tik va, kai vyras registravo švietimo skyriuje, iš kart perspėjo, kad tikimybė patekt labai maža, nes gimus rugpjūtį  verysad.gif

Nebedirba Alina, išėjo. Dabar nauja auklėtoja atėjo.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 10 24, 17:32)
Koks susireikšminimas hihihi.gif Gal tu kokia Zvonkė?  blush2.gif  biggrin.gif

doh.gif Tu savam stiliuj, kaimyne. Nei aš Zvonkė, nei ką. Iki susireikšminimo man toli kaip iki mėnulio tongue.gif Mano darbas kur kas žemiškesnis. Jovana žino apie ką aš kalbu, o kitiem ir nereik...

O dėl nevedimo manęs klausei (sakysi vėl susireikšminu lotuliukas.gif )? Nevesdavau kai sirgdavo, o pas daktarų neidavom, nes tapau praktikuojanti pediatrė (ne savo noru) lotuliukas.gif Ir dėl eilinių kosulių, slogų ir panašiai nebeidavom gaudytis svetimų bacilų.

QUOTE(šneider @ 2010 10 30, 22:07)
Nebedirba Alina, išėjo. Dabar nauja auklėtoja atėjo.

o gaila.... Kas dabar yra? Gal vardą žinai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuliukas: 31 spalio 2010 - 23:47
QUOTE(vikuliukas @ 2010 11 01, 00:43)
o gaila.... Kas dabar yra? Gal vardą žinai?  ax.gif

Prisistatė, bet pamiršau blush2.gif Kai pati vesiu vaiką į darželį, pažiūrėsiu.

Gal žinot kuriam darželį siauęia vėjaraupiai? Ar tik ne Gintarėly? Baisiai bijau kad užsikrėsim, ne kiek dėl dičkio, kiek dėl mažosios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2010 11 04, 00:30)
Gal žinot kuriam darželį siauęia vėjaraupiai? Ar tik ne Gintarėly? Baisiai bijau kad užsikrėsim, ne kiek dėl dičkio, kiek dėl mažosios  ax.gif

Bet kuo greiciau prasirgs tuo geriau g.gif Gi sako, kad maziukai greiciau perserga g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2010 11 03, 23:30)
Prisistatė, bet pamiršau  blush2.gif Kai pati vesiu vaiką į darželį, pažiūrėsiu.

Gal žinot kuriam darželį siauęia vėjaraupiai? Ar tik ne Gintarėly? Baisiai bijau kad užsikrėsim, ne kiek dėl dičkio, kiek dėl mažosios  ax.gif

Dėl tos auklėtojos ne taip jau ir svarbu. Šiaip tik mirksiukas.gif

Nu lyg girdėjau, kad ir Gintarėly, ir Ąžuoliuke g.gif Bet jie kai plinta, tai plinta greit.

QUOTE(virgutej @ 2010 11 04, 08:16)
Bet kuo greiciau prasirgs tuo geriau  g.gif  Gi sako, kad maziukai greiciau perserga  g.gif

Iki 1m. norėčiau ir aš išlaikyt mažę nesirgusią vėjaraupiais. Nors sako, iki 1m. jie turi tam imunitetą, bet pažįstamos situacija ką kita byloja. Vaikas prasirgo iki metukų vėjaraupiais, o po to sirgo darsyk.
uij unsure.gif
Ninoriu....
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 11 04, 09:16)
Bet kuo greiciau prasirgs tuo geriau  g.gif  Gi sako, kad maziukai greiciau perserga  g.gif

Mano mažoji dar trijų mėnesių neturi, tai bijočiau jei užsikrėstu ax.gif

Auklėtoja darželį vienąkart užklausė, ar nesam pasiskiepyję nuo vėjaraupių g.gif gal reiktu susimastyt apie tuos skiepus g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2010 11 06, 18:44)
Auklėtoja darželį vienąkart užklausė, ar nesam pasiskiepyję nuo vėjaraupių  g.gif gal reiktu susimastyt apie tuos skiepus  g.gif

Tai tuo skiepu gi uzkrecia vejaraupiais( ar as ne taip esu supratus) tik jie ten labai labai silpnai serga g.gif o ka tada mazoji neuzsikrestu?
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 11 07, 10:13)
Tai tuo skiepu gi uzkrecia vejaraupiais( ar as ne taip esu supratus) tik jie ten labai labai silpnai serga  g.gif  o ka tada mazoji neuzsikrestu?

Na taip, skiepo veikimo principas toks, užkrečiama lengva ligos forma.

Reiks pasitart su daktare kaip dėl to užsikrėtimo g.gif, skiepijimo ...

O gydomi vėjaraupiai su zelionke ( brilijantine žaluma)?
Atsakyti