Noriu paklausti,ar yra mamyčių kuriu mažyliai lankė VĖŽAIČIU darželį ,norėčiau iš jusu sužinoti apie ši darželi,ruošiamės ten eiti kita meta bet nieko apie ji nežinau,nes parsikraustėm i ta miesteli tik pavasari.
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 09 18, 14:18)
Noriu paklausti,ar yra mamyčių kuriu mažyliai lankė VĖŽAIČIU darželį ,norėčiau iš jusu sužinoti apie ši darželi,ruošiamės ten eiti kita meta bet nieko apie ji nežinau,nes parsikraustėm i ta miesteli tik pavasari.

Tai, kad čia Gargždai, reik turbūt atskirai temukę užvesti
QUOTE(Abo @ 2010 09 20, 10:52)
Tai, kad čia Gargždai, reik turbūt atskirai temukę užvesti
bet kad daug mamyciu vezioja is gargzdu i vezaicius, tai gal kuri zino ka nors

QUOTE(virgutej @ 2010 09 20, 11:15)
Rimtai?

QUOTE(Abo @ 2010 09 20, 11:32)
Rimtai?
Nė neįtariau, o ko jos veža, gi nepatogu
Geriau tada į KLP, jei KLP dirba. Na, bent jau man taip atrodo 

labai rimtai

na, aš turbūt dėl vežimo, nes man keista, jei vaikas darželyje, vadinasi turi darbą ir automobilį, gali nuvežti, o jei neturi darbo, veikiausiai vaiko nereik leisti ir automobilio neapsimoka laikyti. Gal Gargžduose dirba? Kaip nepatogu, gi nesvietiškai
.
Suprasčiau dar tą važiavimą pro šalį, bet mūsų atveju visai netinka, nes mes ne kasdien pro šalį važiuojame.

Suprasčiau dar tą važiavimą pro šalį, bet mūsų atveju visai netinka, nes mes ne kasdien pro šalį važiuojame.
QUOTE(Abo @ 2010 09 20, 13:15)
na, aš turbūt dėl vežimo, nes man keista, jei vaikas darželyje, vadinasi turi darbą ir automobilį, gali nuvežti, o jei neturi darbo, veikiausiai vaiko nereik leisti ir automobilio neapsimoka laikyti. Gal Gargžduose dirba? Kaip nepatogu, gi nesvietiškai
.

jai patogu ten nes priprato, patiko aukletojos ir nebenori keisti.
as neturiu darbo, o vaika leidziu i darzeli

QUOTE(virgutej @ 2010 09 20, 13:33)
jai patogu ten nes priprato, patiko aukletojos ir nebenori keisti.

Tai su tavimi truputį kitaip.
Aš keisčiau

O kaip taviškiui darželyje? Mums, rodos, viskas ok

Pirmenybę teikiu Gargždų darželiams. Tačiau jei kuris vaikas nepaklius... neatmetu galimybės vežioti kad ir į Vėžaičius: atstumas nedidelis, darbai ne KLP. 
Papildyta:
įsiterpiau į pokalbį.. vis apie tuos Vėžaičius

Papildyta: