Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

Noriu paklausti,ar yra mamyčių kuriu mažyliai lankė VĖŽAIČIU darželį ,norėčiau iš jusu sužinoti apie ši darželi,ruošiamės ten eiti kita meta bet nieko apie ji nežinau,nes parsikraustėm i ta miesteli tik pavasari.
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 09 18, 14:18)
Noriu paklausti,ar yra mamyčių kuriu mažyliai lankė VĖŽAIČIU darželį ,norėčiau iš jusu sužinoti apie ši darželi,ruošiamės ten eiti kita meta bet nieko apie ji nežinau,nes parsikraustėm i ta miesteli tik pavasari.

mirksiukas.gif mane taip pat domina atsiliepimai apie Vėžaičių lopšelį-darželį.
Atsakyti
Tai, kad čia Gargždai, reik turbūt atskirai temukę užvesti
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 09 20, 10:52)
Tai, kad čia Gargždai, reik turbūt atskirai temukę užvesti

bet kad daug mamyciu vezioja is gargzdu i vezaicius, tai gal kuri zino ka nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 09 20, 11:15)
bet kad daug mamyciu vezioja is gargzdu i vezaicius, tai gal kuri zino ka nors  g.gif

Rimtai? g.gif Nė neįtariau, o ko jos veža, gi nepatogu unsure.gif Geriau tada į KLP, jei KLP dirba. Na, bent jau man taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 09 20, 11:32)
Rimtai?  g.gif  Nė neįtariau, o ko jos veža, gi nepatogu  unsure.gif Geriau tada į KLP, jei KLP dirba. Na, bent jau man taip atrodo biggrin.gif

labai rimtai smile.gif cia gal veza tos kurios vietos negavo , net nzn is tikro. o jei klp nedirba, tai iki vezaiciu arciau nei iki klp 4u.gif zinau viena mamyte kuri vezioja, bet ji forume nebendrauja.
Atsakyti
na, aš turbūt dėl vežimo, nes man keista, jei vaikas darželyje, vadinasi turi darbą ir automobilį, gali nuvežti, o jei neturi darbo, veikiausiai vaiko nereik leisti ir automobilio neapsimoka laikyti. Gal Gargžduose dirba? Kaip nepatogu, gi nesvietiškai unsure.gif .

Suprasčiau dar tą važiavimą pro šalį, bet mūsų atveju visai netinka, nes mes ne kasdien pro šalį važiuojame.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 09 20, 13:15)
na, aš turbūt dėl vežimo, nes man keista, jei vaikas darželyje, vadinasi turi darbą ir automobilį, gali nuvežti, o jei neturi darbo, veikiausiai vaiko nereik leisti ir automobilio neapsimoka laikyti. Gal Gargžduose dirba? Kaip nepatogu, gi nesvietiškai unsure.gif .

jai patogu ten nes priprato, patiko aukletojos ir nebenori keisti.
as neturiu darbo, o vaika leidziu i darzeli ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 09 20, 13:33)
jai patogu ten nes priprato, patiko aukletojos ir nebenori keisti.
as neturiu darbo, o vaika leidziu i darzeli  ax.gif  4u.gif

Tai su tavimi truputį kitaip.

Aš keisčiau biggrin.gif Nieko nėra patogiau už patogumą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 09 20, 13:45)
Nieko nėra patogiau už patogumą

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kaip taviškiui darželyje? Mums, rodos, viskas ok smile.gif
Atsakyti
Pirmenybę teikiu Gargždų darželiams. Tačiau jei kuris vaikas nepaklius... neatmetu galimybės vežioti kad ir į Vėžaičius: atstumas nedidelis, darbai ne KLP. ax.gif
Papildyta:
blush2.gif įsiterpiau į pokalbį.. vis apie tuos Vėžaičius
Atsakyti