Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(fraseda @ 2011 08 29, 15:30)
Sveika,
mano dukryte rugsejo 2d.keliaus pas katinelius smile.gif Ziuresim kaip seksis smile.gif

bigsmile.gif pagaliau kazkas prisijunge ir is musu grupes bigsmile.gif o jus nesipratinate dar??? 4u.gif
Atsakyti
Tai nuo rugsejo 2 d. ir pradesim pratintis smile.gif Mums nebuvo labai skubu anksti pradeti. Turesime pripratimui visa rugseji. Svarbu, kad tik priprastu smile.gif O Jusu ar jau pradejo lankyti?
Atsakyti
QUOTE(fraseda @ 2011 08 30, 15:13)
Tai nuo rugsejo 2 d. ir pradesim pratintis smile.gif Mums nebuvo labai skubu anksti pradeti. Turesime pripratimui visa rugseji. Svarbu, kad tik priprastu smile.gif O Jusu ar jau pradejo lankyti?

taip, mes nuo 18d jau pratinames ax.gif
Atsakyti
SKAMBINAUSI DIREKTOREI, TAI JAU NUO RYTOJAUS PRIIMA Į "SAULUTĘ" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(briliantine @ 2011 08 31, 15:45)
SKAMBINAUSI DIREKTOREI, TAI JAU NUO RYTOJAUS PRIIMA Į "SAULUTĘ"   thumbup.gif

Mano vyras irgi šią naujieną parnešė iš darbo namo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šneider: 31 rugpjūčio 2011 - 16:23
QUOTE(*amira* @ 2011 08 30, 20:31)
taip, mes nuo 18d jau pratinames ax.gif

Ir kaip sekasi? ar nera dideliu asaru? ar jau bandet visai dienai pasilikt?
Atsakyti
QUOTE(fraseda @ 2011 08 31, 21:36)
Ir kaip sekasi? ar nera dideliu asaru? ar jau bandet visai dienai pasilikt?

pirmas dvi dienas buvo po 1val.
dar dvi palikau iki po pietu, po 12.00 pasiemiau
toliau iki siandienos buvo iki po pietu miegelio
siandiena jau visai dienai smile.gif

sekasi gerai mirksiukas.gif mirksiukas.gif asaru buvo vos viena karta ir ta pati kai vede mociute hihihi.gif yra grupeje ir labai verkianciuju blush2.gif tikiuos vaikai greit adaptuosis 4u.gif labai gaila ziureti i sitaip smarkiai verkianti vaika unsure.gif o tas siek tiek gasdina ir kitus vaikiukus, bet manau viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Visas mamas ir jų pabiručius su rugsėjo pirmąja 4u.gif

Tiek laukiau kad atsidarys darželis, o va, ir nenuvedžiau vaiko, susirgo doh.gif Zakon podlasty lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2011 08 31, 22:27)
pirmas dvi dienas buvo po 1val.
dar dvi palikau iki po pietu, po 12.00 pasiemiau
toliau iki siandienos buvo iki po pietu miegelio
siandiena jau visai dienai smile.gif

sekasi gerai  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif asaru buvo vos viena karta ir ta pati kai vede mociute hihihi.gif yra grupeje ir labai verkianciuju blush2.gif tikiuos vaikai greit adaptuosis 4u.gif labai gaila ziureti i sitaip smarkiai verkianti vaika unsure.gif o tas siek tiek gasdina ir kitus vaikiukus, bet manau viskas bus gerai smile.gif

Kaip smagu, kad taip lengvai adaptuojates. Rytoj startuosim ir mes - pirmai valandelei. Baisu ir pagalvot ar nepasigirs klyksmas uzdarius grupes duris. Sirdis jaucia, kad lengva nebus. Mamyciukas ji pas mane. Zaidimu aiksteleje visada iesko akytemis manes. Su vaikais zaisti nori, bet labiau patinka vyresni vaikuciai, maziuku ji prisibijo. Svetimos tetos irgi nekelia pasitikejimo :DDD
Atsakyti
QUOTE(fraseda @ 2011 09 01, 16:51)
Kaip smagu, kad taip lengvai adaptuojates. Rytoj startuosim ir mes - pirmai valandelei. Baisu ir pagalvot ar nepasigirs klyksmas uzdarius grupes duris. Sirdis jaucia, kad lengva nebus. Mamyciukas ji pas mane. Zaidimu aiksteleje visada iesko akytemis manes. Su vaikais zaisti nori, bet labiau patinka vyresni vaikuciai, maziuku ji prisibijo. Svetimos tetos irgi nekelia pasitikejimo :DDD

kaip vardukas bus naujoko wub.gif

pripras mirksiukas.gif kazkiek pabukit kol nusisuks susidomejes zaislais rolleyes.gif as tai 1 diena uz grupes duru 15min laukiau (aukletoja prase pastovet pora min bent 4u.gif )bet....viskas liuks. Linkiu ir Jums to paties wub.gif
Atsakyti
Mano irgi rugsėjo 1-ąją sutiko Klaipėdos vaikų ligoninėj su lašinėm doh.gif lotuliukas.gif Ir dar nenusimato ėjimas daržan cool.gif
Atsakyti
Jo, linksmai prasidėjo ruduo doh.gif

Vikuliuk - sveikit 4u.gif
Atsakyti