Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(šneider @ 2011 08 03, 13:01)
Beje, gal kas prisimena, kada "Saulutė" atsidaro?

O gal bloga mama esu, kad negaliu visko spėti  g.gif

Man auklėtoja sakė kad atsidarys rugpjūčio 16d, bet ateiti nuo rugsėjo g.gif

Nėra blogų mamu. Žinau, kad normalu pavargti su dviem vaikučiais 4u.gif

Medicininės dar nėjom, lauksim eilėsę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 05, 10:56)
Vyras dirba, dirba ir dirba, sako taip investuoja į mūsų ateitį.

Bandau laikyti frontą viena  biggrin.gif kol nušvis "Saulutė"  lotuliukas.gif

Jasnas... Nu dirba tai dirba mirksiukas.gif Bet jei dirba LT, tad ir jam priklauso išeiginės SU VAIKAIS biggrin.gif O mamai BE VAIKŲ tuo tarpu biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
kylam smile.gif

ar yra mamyciu cia kuriu vaikai siai smetais pradeda eiti i Gintarelio d. katineliu grupe 1nr? 4u.gif
Atsakyti
O Saulutė mūsų visai ohmy.gif Klausimas kada atsidarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 22, 23:20)
O Saulutė mūsų visai ohmy.gif Klausimas kada atsidarys  g.gif

Tai jau tikrai. Užsikrovė remontais ir nežada vaikų priimt. Vyras šnekėjo su būsima auklėtoja sūnaus, tai sakė tėveliams teks talką organizuoti ir padėti pabaigti virtuvėlę, jei norim anksčiau išleist vaikus į darželį. Bet kada tas anksčiau nepasakė g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 22, 23:37)
Tai jau tikrai. Užsikrovė remontais ir nežada vaikų priimt. Vyras šnekėjo su būsima auklėtoja sūnaus, tai sakė tėveliams teks talką organizuoti ir padėti pabaigti virtuvėlę, jei norim anksčiau išleist vaikus į darželį. Bet kada tas anksčiau nepasakė  g.gif

Kąąąą blink.gif Nu visai proto neteko lotuliukas.gif
Hidrostatyba ten tep lep daro, ir dar tėvus į tą reikalą kiša blink.gif nu viršūnė....

Bet labiausiai pribloškė, kad jokios informacijos, apie tai, kad vėliau atsidarys, galų gale kada atsidarys nepaskelbta. Juk žmonės gi į darbus eina, laiką planuojasi.

Absoliuti neatsakomybė šiuo atveju, ir apie supratingumą nė kalbos negali būti schmoll.gif

Žinant sparčius Hidrostatybos darbus, tai klausimas ar neteks antroje tik rugsėjo pusėje džiaugtis darželiu cool.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuliukas: 22 rugpjūčio 2011 - 23:00
QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 22, 23:20)
O Saulutė mūsų visai ohmy.gif Klausimas kada atsidarys  g.gif

paskaityk Grg temą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 08 23, 08:35)
paskaityk Grg temą  mirksiukas.gif

Nu jo g.gif gerai kad namuose sėdžiu pokolkas, o tai rimtai, kur vaiką dėti reiktu doh.gif
Atsakyti
Man Saulutės direktorė nelabai schmoll.gif Aš nesakau kad ji atsakinga už darbų eiga, bet už informavimą manau taip. Jau ne vienoj vietoj ji man užstrigo.
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 08 23, 11:24)
Man Saulutės direktorė nelabai  schmoll.gif  Aš nesakau kad ji atsakinga už darbų eiga, bet už informavimą manau taip. Jau ne vienoj vietoj ji man užstrigo.

Tai, kai jai paskambinau, tai ji man sako aš nekompetetinga Jums ką pasiūlyt, aš tik laukiu kol baigs remontus doh.gif Nu jomajo, negi taip sunku informuoti tėvus, juk matė, kad pabaigos net nešviečia, o nei skelbimo, nei ko doh.gif Tai tik po vakarykščių pakeltų vėjų, pakabino informacinius lapelius, kad nedirbs. Ir dar toks nesuprantamas dalykas, gi turėjo pasirūpint švietimo skyrius, kur tuos vaikus nukreipt, negali palikti jų likimo valiai g.gif , jei jau buvo toks įsakymas, kad nuo 08-22 pradės dirbt, nors kaip mane informavo, kad su rangovais sutartis buvo sudaryta, kad darbus baigs iki 09-01, nu negi negalėjo patys apsidraudimui parašyt įsakymą, kad darželis pradės dirbt nuo rugsėjo doh.gif Žodžiu, antrą dieną esu pikta, nes neturiu, kur palikt ir visas atostogas derinau iki 08-22 kol atidarys daržely 4u.gif Tikiuosi, kad neužsitęs visa ši nesąmonė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantine: 23 rugpjūčio 2011 - 14:37
QUOTE(briliantine @ 2011 08 23, 15:37)
Žodžiu, antrą dieną esu pikta, nes neturiu, kur palikt ir visas atostogas derinau iki 08-22 kol atidarys daržely  4u.gif Tikiuosi, kad neužsitęs visa ši nesąmonė...

Užjaučiu dėl sugadintų planų unsure.gif O į vasaros darželį nevedėt? Ten turbūt priima vaikus kol atsidarys tikrasis darželis g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 23, 15:35)
Užjaučiu dėl sugadintų planų  unsure.gif O į vasaros darželį nevedėt? Ten turbūt priima vaikus kol atsidarys tikrasis darželis  g.gif

Ne, nes žinant kokia ten situacija vasarą blink.gif , tai susiderinom atostogas. O šiaip niekas ten nelaikys, liepė atsiimt iš kitų darželių atvestus į vasaros darželį, nes pačių vaikai nebetelpa, taip kad...
Atsakyti