Mudvi pacios nuo lapkricio tepradejom lankyti. Saulute lankom

QUOTE(Jurgisius @ 2012 02 20, 13:25)
Gerai, kad bent nuo lapkricio

labas mamytes.. turiu toki labai dideli klausyma..
kaip yra su kosinciais ir besisnargliojanciais vaikuciais "Gintarelio" darzely.. ar vedate tada vaikucius? man labai smalsu, nes esam sirgaliukes ir jei pasveiksim, o ateis kas nors su nauju "dziaugsmu" kosintis ir su begancia nosyte, mes vel krisime i ligos liuna... 
Papildyta:
mano mergyte is "katineliu" grupes... na lyg taip jie vadinasi...
nelabai daug einame, sirgaliojanti yra..

Papildyta:
QUOTE(*amira* @ 2012 02 15, 17:03)
O yra mamyciu is Gintarelio Katineliu grupes (01gr)?
smagu butu pasidalinti ispudziais pastebejimais ir pan 

QUOTE(didile @ 2012 02 28, 22:24)
labas mamytes.. turiu toki labai dideli klausyma..
kaip yra su kosinciais ir besisnargliojanciais vaikuciais "Gintarelio" darzely.. ar vedate tada vaikucius? man labai smalsu, nes esam sirgaliukes ir jei pasveiksim, o ateis kas nors su nauju "dziaugsmu" kosintis ir su begancia nosyte, mes vel krisime i ligos liuna... 
Papildyta:
nelabai daug einame, sirgaliojanti yra.. 

Papildyta:

nevedu, ryt jau einam po savaites ligu. atvedziau pirmadieni ana tai maciau snargliuojanciu vaiku ,,,kazkaip nutylejau... daugiau to nedarysiu! eisiu tiesiai pas direktore, po simts jei jau susitarimas yra kad nevedam tai nevedam. atsibodo tos ligos pastoviai, tik nuvedi ir parsivedi kosijancia ar sloguojancia. nu kaip tevam nedaeina as niekaip nesuprantu o motyvas "neturiu kur padeti vaika" manes atsiprasau bet nejaudina.... kiekvienas uz savo
as cia gal ziauriai bet ribos irgi turi buti....
Jau maniau is katineliu cia nieko ner

QUOTE(*amira* @ 2012 02 28, 23:28)
nevedu, ryt jau einam po savaites ligu. atvedziau pirmadieni ana tai maciau snargliuojanciu vaiku ,,,kazkaip nutylejau... daugiau to nedarysiu! eisiu tiesiai pas direktore, po simts jei jau susitarimas yra kad nevedam tai nevedam. atsibodo tos ligos pastoviai, tik nuvedi ir parsivedi kosijancia ar sloguojancia. nu kaip tevam nedaeina as niekaip nesuprantu o motyvas "neturiu kur padeti vaika" manes atsiprasau bet nejaudina.... kiekvienas uz savo

ir as ruosiuos ketvirtadieni pas direktore... nes nebegaliu... negalima taip...
Papildyta:
QUOTE(didile @ 2012 02 28, 23:35)
ir as ruosiuos ketvirtadieni pas direktore... nes nebegaliu... negalima taip...
dar svarbu, kad kiti teveliai nekreipia demesio... ka sako aukletojos ar kiti tevai.. man taip nepatinka, reikia gerbti ir kitus... ne tik apie save mastyti..

Merginos, reikalaukit, kad rubinej butu pakabintas istatymas sveikatos ar kaip ten vadinasi, kuriame aiskiai parasyta, kad aukletoja turi pilna teise nepriimti i grupe sloguojancio, kosincio vaiko. Klaipedoj kai lankem, tai visose rubinese tokie kabejo ir kai mamyte atvesdavo toki klibanti vaikeli, aukletoja pirstu pabaksnodavo i ta lapa ir sakydavo, kad nepriimu tokio vaikelio.
Gintarelyje ziuriu, aukletojos tiesiog praignoruoja kosulius ir slogas.
na as kalbejau su aukletoja ir sake, kad negaliu pasakyti kad nepriimu tokio vaiko.. nors jau vaiko mamytei 3 dienas sake, kad vaikas koseja smarkiai ir sloguoja... Kai vaiko mamytei pati pasakiau kad Jusu vaikas smarkiai koseja ir yra sirgaliuojantis tai man ji pasake, kad tik koseja, bet nekarsciuoja ir cia ne parsalimas... tai vadinasi taip, jei nori kad nesusirgtu nuo tokiu "nepersalusiu" turi sveika vaika namie laikyti.. o tokie tegu eina.. ir ypac maziuku grupeje bus keli vaikuciai.. nesamone tikra..

QUOTE(didile @ 2012 02 29, 18:57)
. tai vadinasi taip, jei nori kad nesusirgtu nuo tokiu "nepersalusiu" turi sveika vaika namie laikyti.. o tokie tegu eina.
šiaip auklėtoja turi prašyti pažymos, jei pristatytu ta mama tokiam vaikui pažyma tik tada gali priimti

ačiū už patarimus, mėginsiu ką nors daryti.. bus matyt ar pavyks, bet bent jau mėginsiu...

QUOTE(IngaKo @ 2012 02 29, 16:55)
Merginos, reikalaukit, kad rubinej butu pakabintas istatymas sveikatos ar kaip ten vadinasi, kuriame aiskiai parasyta, kad aukletoja turi pilna teise nepriimti i grupe sloguojancio, kosincio vaiko. Klaipedoj kai lankem, tai visose rubinese tokie kabejo ir kai mamyte atvesdavo toki klibanti vaikeli, aukletoja pirstu pabaksnodavo i ta lapa ir sakydavo, kad nepriimu tokio vaikelio.
nepraignoruoja, kalbejau ir as...sake jog kalbejo su tevais bet kad jo snegali nieko padaryti, kad mes turim eiti pas direktore ir skustis, nes atvede vaika ir paliko nors ir perspeja aukletojos tevus....
turiu dar viena dideli prasyma..
gal atsirastu mamyte norinti keisti darzeli is Gintarelio i Saulute? man reiketu 2010 metu grupes.. nes labai kvailai gavosi viena dukryte eina i Gintareli, o kita eis i Saulute.. sunkiai taip lakstyti..
butu labai smagu jei ivyktu toks apsikeitimas..
kalbejau su direktore, sake kad galimas toks variantas, nes kitaip sesute i ta pati darzeli niekaip negales eiti..

Sveikos, norėjau priminti, kad kas yra užsirašę į darželius, turi patvirtinti prašymus šį mėnesį
Be to norėjau pasiguosti, kad su tais darželių sąrašais kažkokios nesamonės darosi, kai užrašiau savo merginą, nuvo 13 vaikų su pirmumo teise, dabar jų ir tebėra 13, o mano mergaitės pavardė pasislinko per 6 vietas į apačią
Jaučiu reikės eiti į švietimo skyrių "šūmą" kelti

Be to norėjau pasiguosti, kad su tais darželių sąrašais kažkokios nesamonės darosi, kai užrašiau savo merginą, nuvo 13 vaikų su pirmumo teise, dabar jų ir tebėra 13, o mano mergaitės pavardė pasislinko per 6 vietas į apačią