Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(šneider @ 2012 03 11, 16:42)
Sveikos, norėjau priminti, kad kas yra užsirašę į darželius, turi patvirtinti prašymus šį mėnesį  4u.gif

Be to norėjau pasiguosti, kad su tais darželių sąrašais kažkokios nesamonės darosi, kai užrašiau savo merginą, nuvo 13 vaikų su pirmumo teise, dabar jų ir tebėra 13, o mano mergaitės pavardė pasislinko per 6 vietas į apačią  g.gif  Jaučiu reikės eiti į švietimo skyrių "šūmą" kelti  protest.gif

Čia todėl, kad kai mes rašėmės buvo galima tik į 1-ą darželį rašytis, o nuo kažkada gal rugsėjo 1d padarė vėl bendrą eilę t.y. per visus darželius, todėl kurie vėliau prioritetiniai atėjo į švietimo skyrių yra per visus darželius, aš irgi buvau išsigandusi, tad išsiaiškinau 4u.gif
Atsakyti
Bet tai kad tų "prioritetinių" nepadaugėjo, va kas keisčiausia g.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau priminti, kad kas yra užsirašę į darželius, turi patvirtinti prašymus šį mėnesį  4u.gif

mes esam lopsely. ar vistiek reik eit dar tvirtint? kitiem metam.
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2012 03 11, 18:18)
mes esam lopsely. ar vistiek reik eit dar tvirtint? kitiem metam.

Tai internetu prisijunkite ir patvirtinkite wink.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynės 4u.gif

Kad nereikia eiti tvirtinti jei jau eini į darželį 4u.gif
Atsakyti
ne, ne, čia tik tiem kas stovi eilėje kad patektu mirksiukas.gif
Atsakyti

Be to norėjau pasiguosti, kad su tais darželių sąrašais kažkokios nesamonės darosi, kai užrašiau savo merginą, nuvo 13 vaikų su pirmumo teise, dabar jų ir tebėra 13, o mano mergaitės pavardė pasislinko per 6 vietas į apačią  g.gif  Jaučiu reikės eiti į švietimo skyrių "šūmą" kelti  protest.gif

Kokiam jus darzelyje prisirase? Mums tai dideja prioritetiniu vaiku ir eile vis slenka ir slenka i apacia, toks jausmas, kad nebus sansu mums papulti i darzeli. O dar kiek bus tu prioritetiniu, kurie kreipsis paskutine minute ...., nes jiem tai kas, zino kad bet kuriuo atveju papuls. Jei susidarytu prioritetu 30, tai paprastiems vaikams i darzeli patekti nebera sansu ... Nezinau ar cia juoktis ar verkti reik smile.gif
Atsakyti
Aš esu savo mažąją į "Saulutę" užrašiusi, tai ten prioritetinių 13. Kalbėjau vieną dieną su auklėtoja, klausiau kiek lopšelinukų grupių kitąmet atsidarys, sakė dvi, o grupėje po 17 vaikų bus, tai dar kaip ir patektumėme, bet jau ant ribos esam.
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 03 11, 17:44)
Kokiam jus darzelyje prisirase? Mums tai dideja prioritetiniu vaiku ir eile vis slenka ir slenka i apacia, toks jausmas, kad nebus sansu mums papulti i darzeli. O dar kiek bus tu prioritetiniu, kurie kreipsis paskutine minute ...., nes jiem tai kas, zino kad bet kuriuo atveju papuls. Jei susidarytu prioritetu 30, tai paprastiems vaikams i darzeli patekti nebera sansu ... Nezinau ar cia juoktis ar verkti reik smile.gif

Prioritetiniai tikrai sumažės, per šį mėnesį bus aišku, kuriuos darželius pasirinks, mes ir greit būsim ant ribos, bet neramu irgi darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2012 03 11, 22:06)
Prioritetiniai tikrai sumažės, per šį mėnesį bus aišku, kuriuos darželius pasirinks, mes ir greit būsim ant ribos, bet neramu irgi darosi  g.gif

Su neknatrumu laukiu sio menesio kada pasibaigs matysim realiai eile tada. Nors nesitikiu rugseji kad papulsim bet gal keliems menesiam isibegejus ir atsilaisvins vietele smile.gif
Atsakyti
na ka beliko kelios dieneles ir bus matyt liudna situacija.. per kiek vietu nukrito vaikai.. ir kiek atsirado prioritetiniu-pirmenybiniu...
smile.gif
Atsakyti
Aj, nebegadinkit, jau tuoj į paniką pulsiu doh.gif Kur reiks dėti vaiką jei negausim vietos g.gif Tada ir didžiojo nebevesiu į darželį, nes jei auklę vienam samdyt, tai absurdas... Aj, kaip bus, taip unsure.gif

Klaipėdoje tai kitokios truputi sąlygos, jei vienas vaikas eina į darželį, antram iš kart pirmenybė eiti į tą patį, o čia toks vaizdas kad dviratį iš naujo išradinėja su savo naujovėm gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šneider: 27 kovo 2012 - 10:59