Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(virgutej @ 2010 07 05, 13:03)
supratau tik siaip buvo idomu kaip tos eiles juda  4u.gif aciu uz atsakyma  4u.gif

O kuris vaikutis negavo vietos, 7 ar 9 gimęs?

Mano sesuo praeitais metais irgi negavo vietos gargždų darželyje 1,5 m dukrytei, tai nuėjo į švietimo skyrių išsiimti kažkokią pažymą, kad ves į Klaipėdą vaiką, ir ką sau galvojat, iškart buvo paskambinta į darželį ir direktorė buvo perspėta priimt į vyresnėlių grupę. Pasirodo valstybė kasmet švietimo skyriui už vieną vaiką vedamą į darželį skiria 4 tūkstančius, tai jei būtu parašę tą siuntimą į klaipėdą, ten iš pinigėliai būtu nukelevę.
Atsakyti
2007 negavom, tai ir as darysiu taip rugseji, nueisiu ir pasakysiu, kad jei rugseji nepapulsim vaziuosim i klaipeda.Nes kai snekejom su svietimu manes klause ka darytumet, tada atsakiau sedetume nemie, bet grizus pergalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2009 01 19, 18:19)
tai gal ji tiesiog vyro neturi? mastau.gif
bet šiaip... fe... nemaloni motera ta direktorė.

Mano vyras sakė, kad iš visų darželių maloniausia buvo būtent Ąžuoliuke biggrin.gif
O mažiausiai patiko Gintarėlyje, atseit jokio dėmesio ir pan. smile.gif
Atsakyti
O mes pirmenybiniais patapom, nes aš įstojau į dieninį magistrą. Tačiau tame pačiame švietime nieko nepasako: "gal", "laukit", "tikėkitės" ir t. t. (esame penkti, 2007 m., Gintarėlis). Nesuprantu prasmės formuoti grupes pavasarį, kai vaikas eina rudenį, o kaip, pavyzdžiui, su tokiais kaip aš?

Aš tai kovosiu iki galo, man vienodai šviečia unsure.gif Aš namie sėdėti negaliu, man į mokslus reikia, dar ir padirbt ką noriu ir bet kuriuo atveju auklės samdyti neturėsiu už ką. O ir vaikui ne su aukle augti reikia, brolių seserų neturi, blogai kalba, labai nori bendraamžių.
Ir į Klaipėdą nesąmonė, kaip ten ją kasdieną vežiot, kai mums net nereikia kas dieną į tą Klaipėdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 13 rugpjūčio 2010 - 23:52
QUOTE(Abo @ 2010 08 14, 00:33)
Mano vyras sakė, kad iš visų darželių maloniausia buvo būtent Ąžuoliuke biggrin.gif

tep tep, vyrus jinai mėgsta cool.gif

bet apie visus gargždų daržus tyliu doh.gif , kapiec, vamzdiec ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2010 08 14, 18:36)

bet apie visus gargždų daržus tyliu doh.gif , kapiec, vamzdiec ph34r.gif

Kuria prasme blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 08 16, 14:02)
Kuria prasme  blush2.gif

nu blogąja verysad.gif , nieko gero absoliučiai negaliu apie juos pasakyti (tiesa, išskyrus 'saulutę', ten neteko apsilankyti), sąlygos prastos, auklėtojos nežavinčios, direktorės neatsakingos, daro ką nori ir kaip nori (pvz. išmeta iš eilės, kai esi 5 numeriu ir negali net įsivaizduoti, kad nepateksi), ai nenoriu net plėstis, švietimo skyrius irgi toks pat, nereguliuoja joms nieko.
Atsakyti
Na, kol kas negaliu nieko tvirtinti, nes nesu susidūrusi smile.gif
Šiandien paskambino iš Gintarėlio, papasakojo situaciją, labai dėkinga esu už informaciją, kurią suteikė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 18 rugpjūčio 2010 - 11:20
Sauluteje situacija tokia pat kaip ir kituose dareliuose, pie akletojas nzn bet direktore tai salta. Visiems tik pinigai rupi. Svietime maloni moteris sedi, bet be pinigu jauciu(nes nedavem) pirstu nejudina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 08 19, 08:17)
Sauluteje situacija tokia pat kaip ir kituose dareliuose, pie akletojas nzn bet direktore tai salta. Visiems tik pinigai rupi. Svietime maloni moteris sedi, bet be pinigu jauciu(nes nedavem) pirstu nejudina  verysad.gif

Jūsų matau taip pat kaip ir mūsų, tik vyresnis keliais mėnesiais. Jau norisi tokiu metu kad eitų tarp bendraamžių.

Mes turim laukti kol kas atsisakys doh.gif Tokia kvaila situacija, tuos pažymėjimus sveikatos ar ką ten, išdalina birželio mėn., jokio logiškumo tokiems, kaip aš studentams, kurie įstoja tik liepą. Ne šiaip sau tas pirmenybinis, jis tam, kad priimtų į darželį, o nepriima, nors darželis atostogose (tiesa, jau nuo vakar dirba). Eisim į gintarėlį, klausim ar atsisako kas nors, jei taip, tada š švietimą, nes mes pirmenybiniai... Jei ne, eisim visvien kažkur prašytis, kad ir į Klp, verkiant reikia vaikui į daržą, turiu mokytis, dirbti.

Aišku, gal yra tokių, kurie pyksta, kad pirmenybiniai jų vietas užima, bet patys taip pat džiaugtųsi, kai po pora metų laukimo staiga sužinai, kad gali eiti be eilės ir iš dvidešimt kažkelinto esi pirmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 24 rugpjūčio 2010 - 13:36
Abo tu teisi del tu visu vietu drinks_cheers.gif bet jus turetumete buti pirmi dabar ir jei kas neateis rugsejo menesi iskart pateksit. Nes visuose darzeliuose grupes sudarytos ir tik rugseji matosi situacija kas kaip pateks 4u.gif
Atsakyti
Tai va, ir laukiam. Penktadienį gal eisim pakalbėti, gal direktorė jau žinos ar kas neis.
Atsakyti