Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(jovana @ 2010 08 30, 08:55)
Aš irgi nežinojau, kad į Grg kelsiuos, tai užrašiau ją prie spalio mėn, o nuo sausio pradėjo lankyti. Tiesiog, jos amžiaus (tiksliau vyresnėliuose) buvo laisvų vietų..
Pasisekė... O aš matai neužrašinėjau, nes ketinom pagyventi Gargžduose ir vėl išvažiuoti, tai tempiau tą laiką be reikalo.

Penkiamečių grupėje sakė žino jau 5 laisvas vietas smile.gif .
Na, tikėkimės ir mums viskas bus gerai, labai norisi šito darželio šalia.
Atsakyti
ne tik lopseliose nera vietos, grupese nuo 3m taip pat nera. Pas vyresnius situacijos nzn.
Atsakyti
http://www_klaipedos-r_lt/darzeliai/ sitoj nuorodoj matosi laisvos vietos, tik klausimas, ar tai realios vietos? Mes bandysim i penkiameciu grupe, greiciausiai i Gintareli papult, nes arciausiai bus.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2010 08 30, 13:38)
http://www_klaipedos-r_lt/darzeliai/ sitoj nuorodoj matosi laisvos vietos, tik klausimas, ar tai realios vietos? Mes bandysim i penkiameciu grupe, greiciausiai i Gintareli papult, nes arciausiai bus.

Kaip idomiai cia. nes ivedus mano vaiko data rodo daug laisvu vietu g.gif kazkas cia ne taip. nes dabar tikrai zinau kad grupes suformuotos. idomu kokias cia vietas rodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 08 30, 11:36)
ne tik lopseliose nera vietos, grupese nuo 3m taip pat nera. Pas vyresnius situacijos nzn.

Taip, nuo 3 metų problema didžiulė.

QUOTE(IngaKo @ 2010 08 30, 13:38)

Nežinau kaip Jūs matote, nes aš kas dieną matau nulį vietų visuose darželiuose.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 08 30, 16:46)
Nežinau kaip Jūs matote, nes aš kas dieną matau nulį vietų visuose darželiuose.

ivesk vaiko gimimo data ir data nuo kada eiti norit
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 08 30, 18:22)
ivesk vaiko gimimo data ir data nuo kada eiti norit

Gal klaida kokia, arba nesuvesta viskas smile.gif ten sistema nauja.
Reik žiūrėt kaip iš tikro yra biggrin.gif Bet tikiu, kad kažką gali ir suklaidinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 30 rugpjūčio 2010 - 18:15
QUOTE(Abo @ 2010 08 30, 19:13)
Gal klaida kokia, arba nesuvesta viskas smile.gif ten sistema nauja.
Reik žiūrėt kaip iš tikro yra biggrin.gif Bet tikiu, kad kažką gali ir suklaidinti...

tikriausiai klaida bet vietu sumazejo, anksciau kai ziurejau 42 Saulutej rode, dabar nesenai 29. Kazkas cia ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 08 30, 19:17)
tikriausiai klaida bet vietu sumazejo, anksciau kai ziurejau 42 Saulutej rode, dabar nesenai 29. Kazkas cia ne taip  g.gif

Tai sakau, duomenys visi gali būti nesuvesti ir pan. Nes rugsėjo dar nėra, po savaitės gal rodys ir nulį, o jei ir nerodys, esmė ne tuose skaičiukuose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 08 30, 19:50)
Tai sakau, duomenys visi gali būti nesuvesti ir pan. Nes rugsėjo dar nėra, po savaitės gal rodys ir nulį, o jei ir nerodys,  esmė ne tuose skaičiukuose

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ketvirtadieni parasysiu, kokia reali situacija su laisvom vietom, nes vaziuoju i svietimo skyriu.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2010 08 31, 08:53)
Ketvirtadieni parasysiu, kokia reali situacija su laisvom vietom, nes vaziuoju i svietimo skyriu.

i penkiameciu grupe tikiu kazkodel kad vietos bus g.gif
Atsakyti