Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė kompiuteriui

Kompiuterį,internetinį susisiekimą turiu gana seniai(tuo naudojasi daugiau vyras),buitis,vaikai,įvairūs užsiėmimai,rankdarbiai...neprileido ir manęs netraukė prie kompiuterio,bet pabandžiau,užkibau,prilipau aš prie jo.Visi kiti, širdžiai mieli,užsiėmimai nustumti į šalį.
Ar jums taip pat? Gal čia priklausomybė?Ar aš perdegsiu? g.gif
Atsakyti
Man buv tas pats doh.gif dabar jau maziau...ateis laikas,atsibos...man jau irgi atsibosta mirksiukas.gif metus buvau interneto auka,dabar jau "gydausi" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2007 01 06, 02:02)
dabar jau "gydausi"  blush2.gif

tai jau neišgydoma laugh.gif
Atsakyti
Būna žmonių, kuriems ši "liga" užeina fazėm. Mėnesiais "mirksta" internete, paskui tas susidomėjimas apslopsta, vėliau vėl sustiprėja ir t.t. Toks bangavimas.

Visgi dauguma žmonių internetą pripažįsta kaip vieną iš laisvalaikio būdų.
Technologijų amžius cool.gif
Atsakyti
Taigi,tikrai manau,kad intenetas pomėgis,laisvalaikio praleidimo būdas ir daug yra temų,kur jis gali tapt ir pramoga.Kuriuose skyriuose ar temose jūs daugiausia praleidžiate laiko g.gif .Aš paskutiniu metu galbūt daugiau žioplinėju konkursuose,rankdarbiuose ir kaimynuose. bigsmile.gif
Ir šiaip jau visur galima rast daug informacijos. smile.gif
Atsakyti
man kol kas taip yra.negaliu atlipt nuo kompiuterio biggrin.gif atsikelus pirma ka padarau-ijungiu kompa, tik po to einu i vonia blush2.gif ryt 5 keltis, o as negaliu nueit miegot.po to ir buna taip, kad lieka kokios 3-4 val.miegui. blush2.gif gal praeis g.gif
Atsakyti
Man kompiuterio liga jau yra gan seniai. Ir kuo toliau, tuo daugiau kiekvieną dieną randu vieną už kitą įdomesnių užsiėmimų. Nemanau, kad ši liga man kada nors praeis.
Nesakau, kad man kompas yra viskas ir visi kiti kažkada buvę įdomūs užsiėmimai yra nustumti į šalį. Turiu daug mėgstamų dalykų ir daug kuom užsiimu, bet čia kompas man netrukdo, o kaip tik padeda, nes jame randu daug naudingos informacijos, knygų, patarimų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 01 14, 13:24)
Turiu daug mėgstamų dalykų ir daug kuom užsiimu, bet čia kompas man netrukdo, o kaip tik padeda, nes jame randu daug naudingos informacijos, knygų, patarimų ir t.t.

Va čia tai taip drinks_cheers.gif thumbup.gif .Tiek visko čia daug, kad nors "persiplėšk" doh.gif
Atsakyti
nesirgau, kol neatradau supermamos tinklalapio lotuliukas.gif bet negaliu sakyt kad negaliu atsiplėšt g.gif bet dar vis su protu... kiti darbai nenukenčia... o dėl informacijos tai tikrai thumbup.gif visiem visom visada apie viską... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra priklausomybė alkoholiui, nikotinui, narkotikams ir pan. O ar sėdėjimą prie kompiuterio ištisą dieną jau kelerius metus galima pavadinti priklausomybe jam? mastau.gif Taip nutiko mano vyrui ir man begalo neramu. Išbandžiau įvairias įmantrybes jį patraukti į "gyvenimo" pusę, bet kuo toliau tuo sunkiau darosi. Elgesys labai panašus į priklausomybę - namuose neįmanoma prisiprašyti kad padėtų, tenka vos ne kovoti; taip įsijaučia, kad paryčiais tenka eiti atitraukti nuo kompiuterio; studijas apleido; ... Bendravimas tikrai darosi sunkus. Galbūt ir pastebiu savo pastangų rezultatus, bet tai tiesiog mažos kibirkštėlės ir bijau kad man pačiai kantrybė pasibaigs... Ar jums teko kažką panašaus patirti? Kaip elgėtės? verysad.gif
Atsakyti
patiriu pati. ph34r.gif nežinau, ką daryt. matau kad negerai, bet keistis visgi nenoriu. tai gal ir vyrui tas pats.
Atsakyti
Su savo vyru jau 12 metu. Jo didzioji mele- kompiuteris rolleyes.gif Na, as jau seniai susitaikiau kad esu antroji zmona, nes pirmoji zmona yra kompas. Ir deja bet jis nurungia ir mane ir dukryte musu. Vyras dirba prie kompo, gryzta namo ir vel prie kompo iki 1 ar 2 nakties. Einu miegot viena, keliuosi vel viena. Senai su tuo susigyvenau. Pliusas tai kad mes beveik nesipykstam nes nera per daug laiko bendraut lotuliukas.gif Aisku kartais nervina, bet matai...susigyveni ir gyveni, o jei neiseina tada jau kazkaip kitaip sprendi problema. Man netrukdo, manau si priklausomybe geriau nei priklausomybe alkoholiui, mergoms ir panasiai nors turbut kainuoja brangiau doh.gif
Skiria laiko ir mums, bet jei jau turi laisva minute tai ji visuomet bus praleista prie kompiuterio. As net nezinau ka ten galima tiek su juo daryti.. Vyrui karta pasakiau.. jei kompas dar ir smileysex.gif duotu ..tai manes turbut ir nereiketu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti