Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 10:58)
Tai gal paplatink adresiuka ar nika?  blush2.gif  mirksiukas.gif

Bet jei anglas, tai man netinka, anglu nekertu visai  unsure.gif

jis arabas smile.gif kabino man makaronus ,bet deja jam nepavyko biggrin.gif
Papildyta:
Man atrodo su tokiais tempais mus perkels i kita skyreli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani* @ 2007 12 28, 12:01)
Man atrodo su tokiais tempais mus perkels i kita skyreli  g.gif

kokį unsure.gif ? beviltiškai plepių?
agno, saldainiam niekada nebūna per anksti, o, jei vis dėl to dar tikrai per anksti, tai duok kokį skuduriuką į rankas ir tegu valo pakampius. va maišiukus jau ištraukė, dabar tegu dulkes iš už spintos išvalo...
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 28, 10:58)
mergos! stabdom arklius! tokiais tempais per šiandieną 6temas damušim  doh.gif . jei ir toliau taip, tai aš liksiu neėdus, o ryžas nešikęs  unsure.gif

Ziurek SM moderatoriai suseks ir uzbanins mus ilgam lotuliukas.gif Bet argi nefainiai pabaigineti sena tema ir kurti nauja? blush2.gif Cia kaip su sasiuviniais mokykloje - labai megau visad nauja pradeti lotuliukas.gif

QUOTE(agno @ 2007 12 28, 10:59)
1. jam saldainiu negalima dar  lotuliukas.gif  visus maiselius is uz spintos istraukinejo kol skaiciau ir taso dabar  doh.gif  lotuliukas.gif
2. as uz meeta,bet kai susideliosiu gyvenima i vietas  ax.gif

1. tai soske er koki zaisla duok biggrin.gif
2. O manau i meeta jei reikes mes tave pacios atsivesim ir nereikia cia jokio gyvenimo tvarkytis iki to laiko 4u.gif Svarbu prasiblaskyti paciai, tikrai i nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif paskambino sefas , dirbsiu iki pietu ir busiu laisva, vyreli islydesiu taip sakant , geriau jau tuos naujus viena sutiksiu thumbup.gif tegu myli ir toliau jis savo ta
Atsakyti
i kokius bendramincius gali perkelti,nes tipo jau chatas cia skaitosi vienoj temikej buvo taip kur dalyvavau......

visai neblogai butu meetas tik kad man toloka,ir dar kai teisiu neturiu.bet spirsiu sakiau tikrai sau i sikna ir pavasari laikysiuos paskui jau reiks ziet masiniuka ir sponsoriu jai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani* @ 2007 12 28, 11:01)
Man atrodo su tokiais tempais mus perkels i kita skyreli  g.gif

Turesim atskira skyriu biggrin.gif man visai patikru, tokia GARBE blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(edituka @ 2007 12 28, 11:07)
tegu myli ir toliau jis savo ta

Saunuole 4u.gif thumbup.gif palaikau visom penkiom drinks_cheers.gif Ups, tik keturis teturiu gi unsure.gif
Atsakyti
thumbup.gif aš jau pusryčiauju, nes kaip ir ruutka būčiau kanopas užvertusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 11:10)
thumbup.gif aš jau pusryčiauju, nes kaip ir ruutka būčiau kanopas užvertusi bigsmile.gif

skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
jūs rašykit, rašykit, aš paskaitysiu g.gif
Atsakyti
istikruju nezinau ar verta jam ka sakyt grizus gal geriau patilet g.gif ir elgtis saltai neisterikuot
laukiu patarimu
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
jei nepavalgyčiau būčiau pikta kaip širšė, bet kaip gera kai įmeti į skarandį, tarsi jokių ir meistriukų nereikia g.gif
Atsakyti
aš jau silpstu...
žinot, visai nebloga mintis maut iš čia į kokius bendraminčius, nes jau nemažai off topic'o mes čia pavarėm...
Atsakyti