Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

Edituka, būk šalta, savimi pasitikinti, tai kaip aš teisme, tai mano ex buvo apstulbęs. Nesitikėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani* @ 2007 12 28, 11:08)
visai neblogai butu meetas tik kad man toloka,ir dar kai teisiu neturiu.bet spirsiu sakiau tikrai sau i sikna ir pavasari laikysiuos paskui jau reiks ziet masiniuka ir sponsoriu jai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As ir be transporto, tai gal rasi prie ko prisijungti pakeliui ar su 'limuzinu' (busu) mirksiukas.gif Svarbu kad butum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 28, 11:15)
aš jau silpstu...
žinot, visai nebloga mintis maut iš čia į kokius bendraminčius, nes jau nemažai off topic'o mes čia pavarėm...

gal geriau eit paciom kol neismete musu is cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir eik valgyt o tai ir nusilpsi cia visai mirksiukas.gif
Atsakyti
Svarbu, kad mums čia gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 11:16)
As ir be transporto, tai gal rasi prie ko prisijungti pakeliui ar su 'limuzinu' (busu)  mirksiukas.gif Svarbu kad butum  biggrin.gif

na ziesim derinsimes jei ka ,siaip su mazaja daug kur sia vasara vazinejausi.Pakeliavom kol atostogavau 4 menesius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 28, 11:15)
zinot, visai nebloga mintis maut iš čia į kokius bendraminčius, nes jau nemažai off topic'o mes čia pavarėm...

ir kaip pasivadinti? unsure.gif Nuprotejusios? rolleyes.gif bet siaip man ir cia smagu lotuliukas.gif

QUOTE(rr @ 2007 12 28, 11:15)
Edituka, būk šalta, savimi pasitikinti, tai kaip aš teisme, tai mano ex buvo apstulbęs. Nesitikėjo schmoll.gif

thumbup.gif

QUOTE(rr @ 2007 12 28, 11:17)
Svarbu, kad mums čia gerai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Rani* @ 2007 12 28, 11:18)
na ziesim derinsimes jei ka ,siaip su mazaja daug kur sia vasara vazinejausi.Pakeliavom kol atostogavau 4 menesius smile.gif

Nu va, tu pripratus, mazoji irgi, ko daugiau reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš planuoju su vaiku, jeigu išeis, vasarą į Lego šalį.
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 11:20)
Nu va, tu pripratus, mazoji irgi, ko daugiau reikia  mirksiukas.gif

sponsoriaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif sveika snieguole kaip gyvuoji , kas naujo
Atsakyti
Šiandienos sentencija lotuliukas.gif

Jei visi vyrai kiaules,tada moterys ūkininkės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani* @ 2007 12 28, 11:21)
sponsoriaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Skelbima idek, gal atsiras susidomejusiu? mirksiukas.gif pasiulik verslo plana, ko tikiesi ir kaip visko sieksi - pvz "Kelione i Egipta, tikslas poilsis ir didziules islaidos" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 11:26)
Šiandienos sentencija lotuliukas.gif

Jei visi vyrai kiaules,tada moterys ūkininkės lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nors i parasa isidek doh.gif blush2.gif
Papildyta:
Susikimsau pyraga, uzpyliau arbata ir atgas prie SM doh.gif
Atsakyti
Na aš kokiai porai valandų dingstu g.gif , bet kai grįšiu būtinai užsuksiu čia mirksiukas.gif
Atsakyti