Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 21:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tu netycia pakeliui iki namu nesukasus jokiu grioviu, kad vyriskuma patikrinti?  g.gif

Nemaciau, gal ir yra lotuliukas.gif Seniau niekas detaliu planu nebraizydavo, patys turedavo rast ten visokias princesas biggrin.gif Tegu ir mane randa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 28, 20:35)
Nemaciau, gal ir yra  lotuliukas.gif Seniau niekas detaliu planu nebraizydavo, patys turedavo rast ten visokias princesas  biggrin.gif Tegu ir mane randa  lotuliukas.gif

Jei gerai pamenu, tai visdelto buvo nurodyta kur tu princesiu ieskoti (cia Sreko 1 dali prisiminus, kur prinvas knyga istraukia su sarasu, kur dar laisvos princeses rolleyes.gif ) tai gal musu dar i ta sarasa neitrauke? unsure.gif
Papildyta:
Labas vakaras baltimore 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 21:38)
Jei gerai pamenu, tai visdelto buvo nurodyta kur tu princesiu ieskoti (cia Sreko 1 dali prisiminus, kur prinvas knyga istraukia su sarasu, kur dar laisvos princeses  rolleyes.gif ) tai gal musu dar i ta sarasa neitrauke?  unsure.gif

Reiks isirashyt y raudonaja knyga, kaip nykstanti rusis lotuliukas.gif Nu jei niekas nesives mane po velniu y ta filma aisiu gert vyno lotuliukas.gif Tas filmas kazkox uzkeiktas lotuliukas.gif Nadaeinu as iki jo
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 28, 20:41)
1. Reiks isirashyt y raudonaja knyga, kaip nykstanti rusis  lotuliukas.gif
2. Nu jei niekas nesives mane po velniu y ta filma aisiu gert vyno  lotuliukas.gif Tas filmas kazkox uzkeiktas  lotuliukas.gif Nadaeinu as iki jo

1. lotuliukas.gif Idomu kokiu pabadinimu mus ten itraukt reik g.gif
2. Gakl ir man eit vyno ikirsti? lotuliukas.gif Bet tada jau vel pulsiu rasyti BMB doh.gif Kai isgeriau tokia svelni pasidarau ir i viska nusispjauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 21:43)
1.  lotuliukas.gif Idomu kokiu pabadinimu mus ten itraukt reik  g.gif
2. Gakl ir man eit vyno ikirsti?  lotuliukas.gif Bet tada jau vel pulsiu rasyti BMB  doh.gif Kai isgeriau tokia svelni pasidarau ir i viska nusispjauti  lotuliukas.gif

Cia reik dar pagalvot del to pavadinimo biggrin.gif kokio sustropageidauciau... Negerk tada vynio, gerk kompota biggrin.gifS bo ne ten koncentruojies gerdama, reiskias biggrin.gif
Papildyta:
Kaimas. Lektorius skaito paskaitą apie šiuolaikinę filosofiją:
- Loginės gradacijos požiūriu, mes negalime neigti paradoksalumo iliuzijos, nes gyvenimas savo paties atžvilgiu yra alegoriškas ir pilnas įvykių subordinacijos, dėl kurios kiekvienas individuumas atstovauja tam tikrai unikaliai, tačiau determinuojamai tendencijai. O kaip jūs manote?
Atsistoja blondine:
- Taip tai taip, nes negali būti taip, kad niekaip. Ir ne todėl, kad bendrai, o todėl, kad jei kaip nors yra, tai vat jums ir prašom!

Mano princas pakelivinis atsirado lotuliukas.gif Tik neranda kur as gyvenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 28, 20:48)
1. Cia reik dar pagalvot del to pavadinimo biggrin.gif kokio sustropageidauciau...
2. Negerk tada vynio, gerk kompota biggrin.gifS bo ne ten koncentruojies gerdama, reiskias biggrin.gif
3. Mano princas pakelivinis atsirado  lotuliukas.gif Tik neranda kur as gyvenu  lotuliukas.gif

1. As ir sustro noriu blush2.gif
2. Kompotas tokio poveikio neturi lotuliukas.gif O man visai patinka biski pageti, tada gera tokia pasidarau, nes siaip bjaurybe lotuliukas.gif
3. Manau ateiciai plana nupaisyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 21:51)
1. As ir sustro noriu  blush2.gif
2. Kompotas tokio poveikio neturi  lotuliukas.gif O man visai patinka biski pageti, tada gera tokia pasidarau, nes siaip bjaurybe  lotuliukas.gif
3. Manau ateiciai plana nupaisyk  mirksiukas.gif

apseis, gal cia pirmas ir paskutinis kartas, paskui neatsikratysiu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 28, 20:52)
apseis, gal cia pirmas ir paskutinis kartas, paskui neatsikratysiu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Tokiu sunkumu irgi gali kilti, bet pas mane kazkaip po pirmo susitikimo pabega ir nebepasirodo lotuliukas.gif Jau susimasciau ar as baisi ar kaip cia blush2.gif
Atsakyti
smile.gif niu ka vel juokaujam smile.gif niu tadu bunam cia o ten eisim kai moderatoriai paprasys smile.gif

valgau balta misraine ir taip gerai jauciuosi kai galiu normaliai pavalgyt.ot tie mano nervukai,gerai kad mamukas mane priziuri o tai kazi ar jau buc pradejusi normaliai valgyt.ot turiu beda tik kas sunervina ir psio negaliu ne kasnio praryt doh.gif

mazaja paguldziau,tikiuosi gal uzmigs.dejau akytem ramuneliu kompresiuko nes jau kokios raudonos doh.gif

beje o jus matet mano albumuka? blush2.gif ax.gif (biski drasi pasirodysiu,siaip esu kaip pelyte po sluota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rani*: 28 gruodžio 2007 - 21:05
QUOTE(Rani* @ 2007 12 28, 21:02)
smile.gif niu ka vel juokaujam smile.gif niu tadu bunam cia o ten eisim kai moderatoriai paprasys  smile.gif

Tai kad dabar jau per dvi temas jokaujam ir vis apie ta pati doh.gif lotuliukas.gif Nepataisomos mes blush2.gif
Atsakyti
Jau susimasciau ar as baisi ar kaip cia - įdomiai čia pasakei, sachar, jie patys nežino ko nori g.gif
Papildyta:
Tai ir aš sakau, kam lakstyt, kaip į uodegas įkirpta būtų
Atsakyti
QUOTE(Rani* @ 2007 12 28, 21:02)
valgau balta misraine ir taip gerai jauciuosi kai galiu normaliai pavalgyt.ot tie mano nervukai,gerai kad mamukas mane priziuri o tai kazi ar jau buc pradejusi normaliai valgyt.ot turiu beda tik kas sunervina ir psio negaliu ne kasnio praryt doh.gif

beje o jus matet mano albumuka? blush2.gif  ax.gif (biski drasi pasirodysiu,siaip esu kaip pelyte po sluota  biggrin.gif

As ir kaip nervuojuos tai nevalgau doh.gif Todel ir sveriu dabar 49 tongue.gif

Maciau biggrin.gif Beje, ko slapstais, nereikia buti tylene 4u.gif Kalbek bet ka bet kaip ir pamatysi is karto geriau pasidarys ir idomiau mirksiukas.gif

QUOTE(rr @ 2007 12 28, 21:06)
Jau susimasciau ar as baisi ar kaip cia  - įdomiai čia pasakei, sachar, jie patys nežino ko nori g.gif
Papildyta:
Tai ir aš sakau, kam lakstyt, kaip į uodegas įkirpta būtų

unsure.gif Tai kad prilimpa tik tie, kur ne mano skonio, o kur mano skonio neberaso jau savaite laiko unsure.gif Tai darau isvada, kad gasdinu vaikinus doh.gif
Atsakyti