Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

Nu va, pasisvėriau g.gif , reik susimąstyt, per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltimore @ 2007 12 28, 21:21)
as turiu eiti grazintis...kaukes tepti,nagucius dailinti... nail.gif ,rytoj turiu buti super flirt.gif
kaip man reikia patarimo ka rengtis g.gif ,nes visa kambari issideliojau rubu komplektais,taciau niekaip nenusprendziu doh.gif ...yra bliuzkeles su mini juodu sijoneliu,yra sukneles atviros,bet vasarines,yra super suknele,bet ruda,bet super thumbup.gif  ir spilkas prie jos turiu rudas zomsines...jauciu sirdis linksta prie jos,taciau ji staciu kakliuku,uzdara,nebusiu sexsova verysad.gif o gal ir gerai...

Amzina moteru problema lotuliukas.gif Dekis tai, kas pagal nuotaika labiau traukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 21:24)

Niu bet cia juk po svenciu pasekmes mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 21:24)

Per daug, tai cia kiek? unsure.gif

O tu pries tai i toleta nuejai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nugi 58, o reik, kad būtų tik 55 g.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 21:28)
Nugi 58, o reik, kad būtų tik 55 g.gif

Vadinas tikrai pries tai tolete nebuvai lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau lotuliukas.gif , bet šventės padarė savo g.gif

O čia dar viena auksinė mintis - Niekas taip negražina moters, kaip laikinas vyro nebuvimas namuose. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 21:31)
O čia dar viena auksinė mintis - Niekas taip negražina moters, kaip laikinas vyro nebuvimas namuose. lotuliukas.gif

Bet cia zinokit gryna tiesa doh.gif lotuliukas.gif

Man visi aplinkui sako, kad kazkokia atsigavus, grazesne pasidariau blush2.gif O sirdy kaip prisikta, bet vistiek grazi lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tą patį sako, tai supratau, kad reik dažniau skirtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 21:36)
Man tą patį sako, tai supratau, kad reik dažniau skirtis g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na as tai nepropoguoji si uzsiemima blush2.gif
Atsakyti
Niu va mano maziuke uzmigo thumbup.gif o man taip liudna pasidare.Vis neiseina is galvos niu kodel taip atsitiko kas kaltas....kame saknys...tokiu planu buvo parduot buta,statytis nama.ir snekejom kaip fainiai vat sedeisim ant suoliuko-supyniu prie namo supsimes ir senatves sulauksim atvaziuos dukryte su savo vaikuciais o mes dziaugsimes dziaugsimes...ir va sh koks gavosi....kas kaltas ,ar kad jaunas jis pas mane,ar mano kur kalte padaryta .....Jo mama man vis sako duok laiko jam jis tikrai supras ir sugrys.Bet man kazkaip tai jau nebeitiketina.....ir bliaut norys........
Papildyta:
Niu as kai pasisviesinau vel plaukucius man visi sako atrodai likus,jaunesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 21:19)
Na mano nedidukas ugis, tik 163  blush2.gif

Siaip svoris svyruodavo anksciau nuo 53 iki 55 o dabar liko tik 49  blush2.gif Bet kolkas del to nepergyvenu, visad norejau 49 sverti  lotuliukas.gif Bet kai bus 48, tai gal susimastysiu  unsure.gif

Aš taip pat daug svorio buvau numetus nuo streso,čia turbut daugumai taip per skyrybas g.gif Kritinis atvejas buvo kaip 48kg tesvėriau pati sau jau baisiai atrodžiau,ūgis 165. Bet dabar jau vėl atgavau savo buvusį svorį,apie 53-54kg,daugiau nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti