Ir tegul jis eina, visos durys atviros

QUOTE(Rani* @ 2007 12 28, 21:51)
taip dar nedaug .si menesi 3 diena jis pranese man kad nori pabut vienas,pagyvent atskirai.......Pradzioj dar gyveno cia pas mane bet kitam kambary o preita savaite isejo kitur gyvent.....
Nu jo... jie visi nori pabūti vieni

rr, tai gal gera siuveja esi?
Del pagalbos tai i pasaulio krasta lekciau
Nes is manes siuveja tai nekokia arba sugadinu arba si ta padarau, bet vistiek nepatnekinta lieku

Man tik dabar reikia viska susitvarkyt popierizmus visus,nors ir nevede bet nemazai apskolu pasieme esam ir alimentus.Vat ir nezinau nuo ko pradet....
Papildyta:
nea neturi jis kitos....bent kiek man zinoma
Bet atsirado draugu nevedusiu ir bla bla bla.o dar neissilakstes vaikinas jis buvo.....gal ir cia atsakymas
rr, tu ne tik mano ugio bet ir siuveja kaip as
as zinau laiaks isgydys mano zaizdas ,turiu islaukti ismokti pati viska daryt ir kovot uz save ir dukryte
Papildyta:
QUOTE(Darijana:) @ 2007 12 28, 21:54)
Nu jo... jie visi nori pabūti vieni
tik taip sako, nė velnio jie nebuna vieni,turbūt visoms jie sako tą patį. Ar jis turi kitą,ką nors žinai?

nea neturi jis kitos....bent kiek man zinoma

rr, tu ne tik mano ugio bet ir siuveja kaip as

as zinau laiaks isgydys mano zaizdas ,turiu islaukti ismokti pati viska daryt ir kovot uz save ir dukryte
Noretusi kazko panasaus

Tik gaila, kad i iskirpte tokio grizio kaip ji ideti negaliu

Tik gaila, kad i iskirpte tokio grizio kaip ji ideti negaliu

QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 23:55)
rr, tai gal gera siuveja esi?
Del pagalbos tai i pasaulio krasta lekciau
Nes is manes siuveja tai nekokia arba sugadinu arba si ta padarau, bet vistiek nepatnekinta lieku 

Nesu superinė siuvėja, bet kam reik, padedu, man labai patinka visokias kaukes modeliuoti, o šiaip daug man padeda mama, nes ji buvusi siuvėja.
Rani, pirmas žingsnis pas advokatą

Papildyta:
Oho, sachar

QUOTE(rr @ 2007 12 28, 21:59)
Nesu superinė siuvėja, bet kam reik, padedu, man labai patinka visokias kaukes modeliuoti, o šiaip daug man padeda mama, nes ji buvusi siuvėja.

as maniau gal tik uzteks notaro viska patvirtinti.Nes mes nevede esam,o kaip ir graziuoju skiriames,palieka man buta uz kuri pati paskola mokeiuos ,jis paima mano paskola ir alimentai....net nezinau sakau man galva plys jau nuo visko....
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 22:00)

Na cia tik vienas is variantu

Su advokatu būtinai pasikoncultuok 
Papildyta:
,sachar, bet tavo ir drąsa

Papildyta:

QUOTE(rr @ 2007 12 28, 22:05)
Kaip neseniai issireiskiau -
MEDZIOKLES SEZONAS ATIDARYTAS

Tik stai abejoju ar su mano 'sugebejimais' isgausiu ka panasaus

Varyk, mergyt, kad ir kaip išeis

Katik su mama pasnekejau sako suzinos ,kad kreipiesi i adokata tai graziuoju nebeisbaigs....vat ir sedziu ant adatu kun daryt kaip elgtis.Suterem po nauju viska tvarkytis.....