Einu pasiknaisiosiu

QUOTE(Malena @ 2007 12 29, 14:40)
Mexica,noreciau daugiau apie Spring plauku kauke su alijosium..LT buna pirkti?Jei taip tai kur ir kokia kaina ir koks kiekis?
Yra LT, bet as perku kaune, nes ten perpus pigiau nei Vilniuj

Vilniuj 120Lt litras kainuoja, o kaune Mickeviciaus gatvej 60 Lt

Vilniuje yra biodrogos grozio centre. (Ale kiek as privargau kol ja LT radau, kad jus zinotumet

Kauke labai skalsi, reikia nedaug, todel litro uztenka beveik metam laiko (mano plaukai zemiau peciu), po jos plaukai pamaitinti, slidus, purus, o svarbiausia - kauke drekina galvos oda (ja reik itrinti i plaukus ir oda ir paskui po 10min issakalauti.). KAs man dar patinka, tai kad po jos plaukai nesipucia ir nesielektrina. Na mano plaukam labai tinka, kaip kitiems - nezinau

QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 29, 14:49)
mexica, labai norėčiau sužinoti ar Pearl Drops dantims balinti nejautrina dantų?
o kur pirkai?
beje Rocher šampūną Lietuvoje pirkai ar ne, manau čia prastesnius atveža 

Mano dantukai is prigimties jautroki, bet sita kazkaip neblogina situacijos. Ir dantiste sake, kad ji ner stipri, taigi nereikia bijoti.

YR dazniausiai perku uzsieny, bet va pasktuini kart baigesi sampunas ir nebelaukiau kada vel skrisiu, tai nusipirkau cia. nepasakyciau, kad jauciu skirtuma. Matyt YR dar nepradejo skirstyti rinkos ir rytu ir vakaru

QUOTE(mexica @ 2007 12 29, 19:30)
Yra LT, bet as perku kaune, nes ten perpus pigiau nei Vilniuj
Vilniuje yra biodrogos grozio centre. (Ale kiek as privargau kol ja LT radau, kad jus zinotumet
)
Kauke labai skalsi, reikia nedaug, todel litro uztenka beveik metam laiko (mano plaukai zemiau peciu), po jos plaukai pamaitinti, slidus, purus, o svarbiausia - kauke drekina galvos oda (ja reik itrinti i plaukus ir oda ir paskui po 10min issakalauti.). KAs man dar patinka, tai kad po jos plaukai nesipucia ir nesielektrina. Na mano plaukam labai tinka, kaip kitiems - nezinau
Mano dantukai is prigimties jautroki, bet sita kazkaip neblogina situacijos. Ir dantiste sake, kad ji ner stipri, taigi nereikia bijoti.
YR dazniausiai perku uzsieny, bet va pasktuini kart baigesi sampunas ir nebelaukiau kada vel skrisiu, tai nusipirkau cia. nepasakyciau, kad jauciu skirtuma. Matyt YR dar nepradejo skirstyti rinkos ir rytu ir vakaru
Kolkas galim dziaugtis tokios pat geros kokybes produkcija.

Aciu,gal kada i Kauna uzsuksiu,tai reikalausiu mane nuvest i Mickeviciaus gatve

Aciu mexica uz patarimus

Na, apgalvojau, bet yra topų, kuriuos perku pakartotinai kelintą kartą,tai:
Anticeliulitinis kūno šveitiklis su mėlynuoju moliu ir jūros druska
L'Orelio trispalviai šešėliai rudaakėms ir žaliaakėms
Anew veido prausiklis su deguonimi iš Avon
MF Silk Gloss
O šiaip tai tiesiog kitas priemones kaitalioju,nes atsibosta
L'Orelio trispalviai šešėliai rudaakėms ir žaliaakėms
Anew veido prausiklis su deguonimi iš Avon
MF Silk Gloss
O šiaip tai tiesiog kitas priemones kaitalioju,nes atsibosta
O kokios jis cia firmos ir kur perki, kokia kaina?
O kokios jis cia firmos ir kur perki, kokia kaina?

Čia rusiškas sausas toks, aš jį maišau su duške, tai liuks dalykėlis, perku Eurokose, kaina 7-8 lt, esu įdėjusi Kosmetikos krepšeliuose aš jį

Ot gera ideja su duske maisyti
as Droge kazkoki pirkau melyna moli pokelyje nuo celiulito

Aš tai tokiame bambaliuke 300 ml, bet tas molis sausas ir dar su druska rupia, tai pavarau duškės ant kempinės to molio nepagailiu, ir šveičiu, kol ta druska ištirpsta, nu liuks nusišveičia

Aga
radau tavo kosmetickej

QUOTE(mexica @ 2007 12 29, 15:35)
8. Guerlain meteoritai (mythic) - negaliu sakyt kad stebuklas, bet odyte padaro skaiscia ir grazia, tik gaila, kad jie greitai "nusivalo" nuo odos dienos begyje.
O man kaip tik uzfiksuoja makiaza ir jis ilgiau islieka

Renkam dešimtuką toliau