Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemonių TOP 10 - II tema

QUOTE(mexica @ 2008 06 29, 13:34)
2 - sita fainute, bet as ja pakeiciau 10 kartu pigesniu daiktu - juodu moliu, nes efektas nesiskiria, tik kad gal kazkaip geriau jautiesi, kai tikra kauke o ne purva tepi  biggrin.gif

3 labai domina - ar nekemsa poru?
As pati dabar turiu meginuku rinkinuka kitos amerikieciu firmos mineraliniu pudru, bet dar negaliu ivertint, o pirkt BE "na saram" tai nesinori  g.gif

6 - kuo jis tau geras? kokie tavo plaukai?  g.gif

7 - kuris? Barbados?

10 - sita labiausiai domina, ka daro, ar gerai isvalo?  g.gif
As turejau tos serijos kremus, tai buvo labai jega, bet kaukei pagailejau 30dolcu  doh.gif

2. man dar patinka kad galima naudot kaip sveitikli vis vienu buteliuku maziau ale uir taip pas mane ju daug doh.gif biggrin.gif o as moli kol susiruosiu pasigamint... doh.gif
3. pagal mane tai lyg ir nekemsa, na, turiu as juoduliu ant nosies, bet as abejoju ar cia nuo pudros, manau nuo isskirtu riebalu, nesvaraus oro, etc..gal kremu g.gif (naudoju avene ir barbados, retkarciais TBS vit. e)..nes pudru tai as tikrai minimaliai naudoju..
6. kai palaikau ilgiau gaunasi toks kaip kaukes efektas: plaukai purus ,svelnus biggrin.gif vienzo man patinka mano plaukai misrus: riebesnes saknys ir sausi, besisakojantys galiukai
7. jo, barbados
10 Pagal mane tai valo, bet ne is karto, kaip ir visas kaukes reikia naudoti reguliariai, as dazniausiai pakaitom dedu su TBS jei atvirai, kai uzdedu viena karta,bent jau at nosies, pravalo kazkiek, bet ne viska blush2.gif , bet jau veido svelnumas po kaukes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 29 birželio 2008 - 14:39
Maniškės mylimiausios šiuo metu (ne pirmumo tvarka) blush2.gif

* Avon "Hair minimising" losjonas
* Dr. Hauschka "Rejuvenating" kaukė
* Dr. Hauschka valomasis pienelis
* Dr. Hauschka bronzinė pudra
* Dr. Hauschka kompaktinė pudra
* Dr. Hauschka kreminė pudra
* Dr. Hauschka kremas nuo saulės SPF 8
* Monoi de Tahiti aliejus
* YSL "Intense Lenghtening" blakstienų tušas

Įtariu, kad dešimtąja artimiausiu metu taps
* Logona "Tropic" kūno sviestas

4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, bandysiu ir as;
1 vieta aqvatonale drekinamasis kremas veidui; super dalykas man
2 vieta kvepalai{ vyras is komandiruotes suveike} Hugo xx,,, niam niam kvapelis.
3vieta aliejukas plaukam is Vitalitys nutiactive linfa, uzmirsau kas yra siurkstus isisakoje plauku galiukai.
4 vieta tai keune sampunai ir balzamai, atsigavo plaukai ziauriai
5 vieta kauke plaukam Vitalytis maitinamoji, super {o isbandziau patikekit kiek visokiu}
6 vieta kunui tai tbs kuno sviestas.
7 vieta nagu stipriklis nail vital micro gelis, labai sustiprejo nagai.
8 vieta balzamas lupom is ikos, kvapas toksai karamele bet ir drekina gerai.
9 vieta nagu odelem salinti mavala.
10 vieta pudra is vichy,
Atsakyti
Pasidalinsiu savo atradimais smile.gif

1. Nivea Visage (Young) be beautiful!
Mano veido oda yra lygi (misraus tipo), beveik niekad nebuna jokiu spuogeliu, o ju atsirasdavo dazniausiai nuo kremu ar pudru ax.gif Kazkada Droge netycia uzmaciau si kremuka ir nusipirkau, nera labai brangus, tai pagalvojau, jei ir netiks nebus gaila ismest. Mano nustebimui, kuo puikiausiai tinka - lengvai drekina, atgaivina ir odai suteikia grazu atspalvi, neuzkemsa odos thumbup.gif Nereikia dabar man nei Loreal, nei MacFactor pudru tongue.gif

2. Wellaflex (curles & waves) lakas, putos ir atgaivinantis purskalas
Siusdavausi is UK Jhon & Freda linijos priemones garbanoms, bet pabandzius Wellaflex labai apsidziaugiau thumbup.gif

3.The Body Shop brilliance powder
Toms, kurios megsta blizgeti 4u.gif Jau 4 metai kaip naudoju thumbup.gif

4. Saucy Girl linijos kremukai, dusho zeles ir t.t.
Taip pat toms, kurios megsta blizganti kuna mirksiukas.gif

5. No 7 full impact mascara (pats geriausias tushas, koki tik esu bandzius), bet daugiau tokio nerandu verysad.gif

Taip pat dar megstu Body Shop'o kuno losjonus, su bananais, mango ir t.t., manau, pas mus visi sitie malonumai kainuoja per brangiai, as visuomet ju uzsiprekinu oro uoste rolleyes.gif
Daugiau atradimu neturiu unsure.gif Vis dar ieskau...
Is tiesu niekaip nerandu gero tuso ir plauku sampunu bei kondicionieriu, apskritai esu girdejus, kad sampunus reikia keisti, bet kol kas ir neradau tokio, kad buciau sunaudojus daugiau nei 1,5 litro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 06 29, 20:36)
Maniškės mylimiausios šiuo metu (ne pirmumo tvarka) blush2.gif

* Monoi de Tahiti aliejus

4u.gif

Kam skirtas sitas aliejus? 4u.gif
Atsakyti
Naujas 10-ukas:

1. Everyday minerals mineralinė pudra ir Flat top kabukis.
user posted image

2. Lancome juicy tubes blizgiai lūpoms.
user posted image

3. LAncome Hypnoze tušas YSL dirbtinių blakstienų efekto tušas Bordo spalvos irgi dalinasi šią vietą.
user posted image user posted image

4. Orly nagų lakai.
user posted image

5. Tigi Superstar šampūnas + kondicionierius plaukams.
http://www.wikidhair...een-Duo-400.png

6. Indiška Mehandi Chna plaukų dažymui.
user posted image

7. Swedish beauty "Endless moisturiser"
user posted image

8. Himalaya Fruit pac kaukė veidui.
user posted image

9. Nivea rutuliniai dezodorantai (dvigubo efekto dabar mėgstamiausias)
user posted image

10. Aišku ir kveplai. Vienų negaliu išskirti....
Atsakyti
[quote=jadzka,2008 10 05, 23:07]
Naujas 10-ukas:

8. Himalaya Fruit pac kaukė veidui.
user posted image

Kaip tau si kauke? koks poveikis? ar turi smulkiu sveiciamuju daleliu kaip Himalaya neem pack? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 06, 08:29)
Kaip tau si kauke? koks poveikis? ar turi smulkiu sveiciamuju daleliu kaip Himalaya neem pack?  smile.gif

Man tai puiki ši kaukė. Turi taip pat ir šveičiamųjų dalelių, oda skaisti. Palyginti su Mud pack galiu tik. Tai šita mažiau sausina ir mažiau graužia man. O poveikis yra smile.gif
Atsakyti
Mano 10: ax.gif

1. Shu Uemura Face Architect kremine pudra
2. Shiseido kreminis akiu pravedimas
3. Givenchy phenomen'eyes tushas / MF Masterpiece Max
4. Dior, Mac, Shu Uemura ir Clinique seseliai
5. MAC lupu blizgiai (Lustreglass, Dazzleglass)
6. YSL lupdazis Rouge Pure Shine (the naturals)
7. Chanel Hydramax+ kremas/gelis
8. antiseptinis losjonas is VU vaistines su levomycetinu thumbup.gif
9. Paula's Choice skaidrus zele konsistencijos veido prausiklis (labai geras, bet planuoju ji pakeist Shu Uemura Foaming Cleansing Water)
10. TBS sviestas su kanapem

11. Plauku prieziuros priemones: Compagnia del Colore sampunas, Vichy ampules, Kerastase aliejukas, Joico ir L'oreal kaukes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 06 spalio 2008 - 16:05
QUOTE(lisik @ 2008 10 06, 16:54)
Mano 10:    ax.gif

11. Plauku prieziuros priemones: Compagnia del Colore sampunas, Vichy ampules, Kerastase aliejukas, Joico ir L'oreal kaukes

Tavo nr11 labiausiai sudomino,noriu paklaust:
1.Kuo ypatingas Compagnia del Colore sampunas?Esu turejus sios firmos 30sek krema,tai super daikciukas,per 30sek padaro plaukus valdomus,neapsunkina,kauke tinka ir galvos odai,nuima sudirgima/niezuli,rekomenduoju thumbup.gif
Kurios butent Joico kaukes patiko?As pasinesiau ant Joico plaukam,puse vonios spinteles Joico uzkimsta,viska testuoju.
Atsakyti
mano TOP-10:
1. Levandu hidrolatas is KN (naudoju vietoj veido toniko)
2. Monoi de Tahiti is KN (naudoju ivetoj plauku kaukes)
3. naturalus kokosu aliejus ir KN (naudoju vietoj kuno kremo)
4. Druide muilas veidui su ozkos pienu ir migdolais
5. Weleda drekinantis veido kremas su migdolais
6. Weleda pienelis veidui su migdolais
7. Weleda priemones plaukams su rozmarinu - sampunas, kauke, vandenukas
8. aliejuku misinys riebiai veido odai is KN
9. Dr.Hauschka skystas veido bronzantas
10. Madara prausimosi putos veidui

is tikruju as TOP-20 prirasyciau.. nes dar nemazai yra geru dalykeliu smile.gif
Atsakyti
Palominos labai idomus TOP 10 thumbup.gif jauciu reiks reiks Kvapu Namuose apsilankyt smile.gif daug kas gundanciai skamba

QUOTE(Malena @ 2008 10 06, 17:35)
Tavo nr11 labiausiai sudomino,noriu paklaust:
1.Kuo ypatingas Compagnia del Colore sampunas?Esu turejus sios firmos 30sek krema,tai super daikciukas,per 30sek padaro plaukus valdomus,neapsunkina,kauke tinka ir galvos odai,nuima sudirgima/niezuli,rekomenduoju thumbup.gif
Kurios butent Joico kaukes patiko?As pasinesiau ant Joico plaukam,puse vonios spinteles Joico uzkimsta,viska testuoju.

Compagnia del Colore gerai plauna ir skanus kvapas (kaip capuccino kavos ar kazkokio sokoladinio skanesto)

(cia as kalbu apie sampuna dazytiems plaukams)

Joico naudoju K-PAK serija. Man graziai glotnina plaukus, lengva shukuot smile.gif

taip pat turiu Silk Result aliejuka, bet man Kerastase labiau patinka - poveikis ryshkesnis

Atsakyti