Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemonių TOP 10 - II tema

1. Lancome hypnose tušas (Tris kartus pirkau, šiuo metu nebeturiu, bet tikrai kada vėl atsiras kosmetinėje)

2. Tbs kanapių rankų kremas (geriausias iš bandytų)

3. Christian Dior J'adore kvepalai wub.gif (4 buteliuką naudoju lotuliukas.gif )

4. Arbatmedžio aliejus (veiksminga priemonė, visada privalo būti mano kosmetinėje)

5. Tbs kūno sviestai (šiuo metu labai patinka 'nutmeg and vanilla' kvapas)

6. IsaDora šešėlių paletė 'Matte Chocolates' (matiniai rudi ir šviesūs atspalviai, kasdienai thumbup.gif )

7. Nail Tek 2 (nagų nelakuoju spalvomis ir neauginu ilgų, tiesiog trumpi, tvirti ir tvarkingi. Žiemą, kai pradeda sluoksniuotis tepu su Nail Tek'u ir padeda.)

8. Artdeco šešėlių bazė (super atradimas, šešėliai laikosi visą dieną thumbup.gif )

9. Givenchy Hot Couture kvepalai (pasikvėpinusi jais jaučiuosi seksuali blush2.gif )

10. Clarins Teint Eclat Matt skysta pudra (turiu vos keletą dienų, tačiau aplenkė kitas bandytas)

p.s. Jokio eiliškumo nėra, tiesiog 10 geriausiu.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 12 03, 16:27)
Ir mano tokia pat oda ax.gif  Esu sviesiaode, tai turbut ir man reikia 1 nr. Gal dar jos kainyte parasytumet ax.gif  Aciu 4u.gif

Paskutini kart mokejau 110 ar tai 115lt, Sarmoj, turbut pries gera pusmeti su uodega g.gif bet labai skalsus daiktas, vos ne metams uztenka. Sulygina spalva. Tikrai ne su kiekviena krempudra toks efektas.
Atsakyti
[quote=Argija,2009 12 03, 22:45]
1. Lancome hypnose tušas (Tris kartus pirkau, šiuo metu nebeturiu, bet tikrai kada vėl atsiras kosmetinėje)

10. Clarins Teint Eclat Matt skysta pudra (turiu vos keletą dienų, tačiau aplenkė kitas bandytas)
o sitam tusui buna kadanors kokia nuolaidele? ax.gif apie clarins prasyciau issamiau..koks jusu odos tipas g.gif
Atsakyti
1. "PAYOT" drėkinanti veido kaukė
2. Kokosų aliejus (KN)
3. "Gucci Envy" kvepalai
4. "Hempz" drėkinančios plaukų priemonės
5. "CLARINS" valanti veido kaukė su rožiniu moliu
6. "CHRISTINA THERASKIN +HA" serumas
7. "ANA LOTAN" alijošiaus gelis
8. "Lancome Hypnose" tušas
9. "Himalaya Fruit Pack" valanti kaukė
10. "Dior shimmer"
Atsakyti

o sitam tusui buna kadanors kokia nuolaidele? ax.gif apie clarins prasyciau issamiau..koks jusu odos tipas g.gif

niekad nesu mačiusiu lancome tušui nuolaidos, bet jei kas pamatysit, tai ir pan praneškit blush2.gif

O dėl Clarins Teint Eclat Matt, tai keliu savo apžvalgą iš pudrų temos:

Taigi, jau išbandžiau Clarins Teint Eclat Matt.

user posted image

Pudra gana skysta, dengiasi lygiai, užtepus ant veido ji pradeda džiūti ir suteikia matinį efektą, tarsi jau būtų truputėli ir kompaktinės uždėta. Bandžiau be pagrindo ir kompaktinės, man matiškumą išlaikė visą dieną (tiesa, vakare oda nebeatrodė tokia matinė, kaip ryte pasitepus, tačiau ir neblizgėjo)

Mano oda mišri, T zona riebaluojasi, turiu smulkių spuogelių ant kaktos. Labai riebios odos savininkėms manau vien šios pudros neužtektų, kad išlaikytų matiškumą visą dieną, reiktų ir kompaktinės, ar pagrindo.

Maskuoja vidutiniškai (jei skirčiau balus, tai būtų 7-8 iš 10), bet man užtenka jos, paslepia paraudimus aplink nosį, sulygina odos spalvą.

Pakuotei duočiau 6 balus iš dešimties, nes dizainas nėra labai gražus (bet ar tai svarbu?) ir aš mėgstu pudras su dozatoriumi, o ši su plonyčiu kakleliu atidarius kamštelį. Dabar naudoti patogu, nežinau kaip bus, kai jos liks mažai.

Spalva mano 04cafe creme- latte, iš ties šviesus atspalvis, dabar net idomu pasidarė kaip tada 01 atrodo? blink.gif Padengus veida pudros spalva nepatamsėja.

Kvapas puikus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 04 gruodžio 2009 - 20:39
1. Chanel Chance
2. Chanel Mademoiselle
3. Clinique High Definition Lashes Brush
4. Rasa veido kaukės
5. OPI nagų lakai
6. China Glaze nagų lakai
7. TBS dušo žele
8. VS kūno sviestai
9. Lancome šešėliai
10. Guerlain meteoritai
Atsakyti
1. Vichy Normaderm dieninis kremas - kai reikia, kad oda visą dieną išliktų matinė, netgi karštomis vasaros dienomis;
2. Gatineau Mateliance Emulsion Mate - kremas dienai ir nakčiai, gerai ramina ir paslepia šerpetojimus;
3. The Body Shop Seaweed Pore-Cleansing Facial Exfoliator;
4. Vichy Deodorant Anti-Transpirant 48 H;
5. Johnsons Baby Nourishing Lotion Soothing Naturals;
6. Clinique Superbalm Lip Treatment;
7. Clinique Naturally Glossy Mascara;
8. Orly Cutticle Remover;
9. Parfumuotas vanduo Chanel No. 19
10. Sensai Total Finish Natural Matte kompaktinė pudra.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 04, 21:33)

niekad nesu mačiusiu lancome tušui nuolaidos, bet jei kas pamatysit, tai ir pan praneškit  blush2.gif

Puikus tušas. Ir mano pirktas kelis kartus.
Nežinau kiek tame tiesos, bet čia išeina pigiau nei pvz. Kristianoje: http://www.parfumexp...direct?sp=l1039
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 04, 21:57)
9. "Himalaya Fruit Pack" valanti  kaukė

Kuom sita patinka? rolleyes.gif as irgi turiu,kelis kartus naudojau,bet kazkaip nieko ypatingo dar nepastebejau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 05 gruodžio 2009 - 20:22
mano sarasiukas pasilpilde Bioderma kremukais Sebium Ai, Sebium AKN ir Sebium Hydra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 06 gruodžio 2009 - 13:43
Hmm..siai dienai butu tokios priemones:
1. Kaaral sampunas Softly
2.Kaaral kauke Royal jelly
3. Collistar magic drops
4. citre shine aliejus plaukams
5. christina muiliukas koralinis
6. neostrata prausiklis
7. christina serumas ha+
8. Inglot seseliai
9. deborah pudra misriai odai
10. Ana lotan alijosiaus zele
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 05, 22:22)
Kuom sita patinka? rolleyes.gif  as irgi turiu,kelis kartus naudojau,bet kazkaip nieko ypatingo dar nepastebejau... g.gif

Man gerai odą pravalo smile.gif
Atsakyti