Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemonių TOP 10 - II tema

QUOTE(Vitulka @ 2010 03 12, 23:16)
tankina, ypa2 tepant ne vieną sluoksnį.
man patinka leliškos blakstienos, tai šitas tušas man super. Mano pačios  blakstienos nėra retos, bet šitas tušas tikrai tankesnes padaro. Nemažai tušų bandžius ir pigių, ir brangių, o Maybellinee Volume su HR lash queen drįsčiau palygint  ax.gif

ačiū už nuomonę 4u.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2010 03 13, 21:25)
as cia jus supainiojau-sori.Nanda kalbejo apie maybelline juoda ne Vitulka:)

aš įkišau trigrašį savo ax.gif biggrin.gif

Pirksiu mėlyną dabar, labai noriu pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 03 09, 19:09)
Siboney papasakokit placiau apie geomar kuno sveitikli? Gal su kuo nors palyginti galite?  4u.gif

Sveitiklis "stiprus", stambiu, astriu grudeliu, sveiciant turiu ziureti,kad neperspausciau ir nenubruzinciau per daug odos, bet poveikis nerealus, oda ne tik nusveiciama idealiai, bet ir suaktyvina kraujotaka, oda sustangreja, labai patinka tas jausmas bigsmile.gif turiu striju, kurios po butent sio scrabo kazkiek apsitraukia (del sustangrejimo)

QUOTE(Mešqtė @ 2010 03 13, 21:50)
Dr. Hauschka priemones riebiai veido odai
niekad neteko naudot Dr.Hauschka,bet Norvegijos vaistinese yra smile.gif turbut ir lietuvos taip pat.visai butu idomu suzinot atsiliepimus? kaip jums?  4u.gif  aciu !

Mano naudojamos priemones riebiai odai. Esu laiminga, atradusi sia kosmetika- turiu labai problematiska oda- riebia, jautria, beto esu alergiska, todel ant odos atsispindi netinkamas maistas/rubas/netgi oras blink.gif Dr.Hauschka mano odai tiko idealiai nuo pirmo karto- visiskai sutvarke spuogus, randelius po spuogu, normalizavo riebalu issiskyrima, sumazino jautruma, oda isskaistejo, pastangrejo. Nieko man daugiau nereikia biggrin.gif Cia SM yra temu apie Dr.Hauschka bei kita naturalia kosmetika, paskaitykit, idomu smile.gif Galima pirkti mazais kiekiais, pasibandymui (as is pradziu nusipirkau ta maza rinkinuka,kurio foto idejau i savo top10).
Lietuvoje yra kelios vietos,kur galima isigyti sios kosmetikos, bet as perku internetu, nes kainos Lietuvoje daug didesnes.
Atsakyti
1.Versace versence
2.L`oreal profesional sampunas Solar
3.Wella profesional drekinanti kauke
4.Henna raudonos kapsules plaukams
5.TBS kanapinis ranku kremas
6.Rasa maitinamasis plauku balzamas 7.ABC sveitiklis
8.Welym dantu pasta
9.Kanebo makiazo baze
10.Alyvuogiu aliejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 10 balandžio 2010 - 12:45
QUOTE(taša @ 2009 08 10, 09:40)
1 ABC Tea tree kremas veidui
2 ABC Tea tree piestukas veidui
3 Avon Uplifting tusas
4 Uriage terminis vanduo
5 Vichy makiazo pagrindas
6 Pregaine sampunas
7 Maybelline skaistalai
8 TBS Brazilisku riesutu kremas
9 Uriage savaiminis idegis kunui
10 Garinier savaiminio idegio serveteles

vajeeeeee kaip smarkiai pasikeite! doh.gif o dar net metu nepraejo!

1 Biodermos kremukas Hydra Sebium
2 Kermukas Sebium AI
3 Vandenukas-tonikas Sensibio H2O
4 Avon Uplifting tusas
5 Uriage terminis vanduo
6 Inglot krempudra
7 Maybelline skaistalai
8 Inglot shimeris
9 Uriage savaiminis
10 Cherry blossmom visa linija kremu ir prausikliu
Atsakyti
[quote=taša,2010 06 04, 14:21]
2 Kermukas Sebium AI
Kuo biodermos kremai geresni uz TBC su arbatmedziu?
Papildyta:
[quote=Siboney,2010 03 14, 11:12]
Lietuvoje yra kelios vietos,kur galima isigyti sios kosmetikos
kur galima isygyti LT DR.Hausha?
Atsakyti
[quote=kumiko,2010 06 04, 13:48]
[quote=taša,2010 06 04, 14:21]
2 Kermukas Sebium AI
Kuo biodermos kremai geresni uz TBC su arbatmedziu?

[/quote]

TBS kremas su arbatmedziu labai sausina oda(nors ir kovoja su spuogais), bet ziauriai isausino mano oda, na pati kalta, nenaudojau daugiau jokio drekinancio..
o Biodermos , ypac Sebium linija labai efektyviai kovoja su spuogais(jei su TBS buvo keli, su Bioderma nebera, tik inkstirai liko)+ intensyviai drekina oda, tinka dehidaduotai odai, kokia pas mane ir buvo po TBS.
Atsakyti
1. Campaku pomada
2. Simondsiju nerafinuotas aliejus
3. Alterra prausimosi putos su metomis
4. Origins Stay tuned kremine pudra
5. Lash revolution is nivea tusas
6. Bikor EZ
7. Kaaral kauke royal jelly wub.gif ir ampules tos melynos
8. Roberto Cavalli Serpentine EDT wub.gif wub.gif wub.gif
9. TBS brazilisku riesutu sviestas
10. Dar nerolio hidrolatas 4u.gif
Siuo metu geriausi sie, be ju negaliu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 03 13, 18:50)
Dr. Hauschka priemones riebiai veido odai
niekad neteko naudot Dr.Hauschka,bet Norvegijos vaistinese yra smile.gif turbut ir lietuvos taip pat.visai butu idomu suzinot atsiliepimus? kaip jums?  4u.gif  aciu !

Norejau paklausti, kurioj vaistinej Norvegijoj radai? g.gif As nerandu doh.gif Gana susigundziau wub.gif
Atsakyti
P.S. Jauciuosi tokia kvailele, tiek perskaiciau temos taip tuos Guerlain meteoritus giria. Pasakykit kuo jie toki ipatingi blush2.gif
Visiska tundra pasijauciau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai turiu vieną rutulinę pudrą ir beveik niekada nenaudoju, nepatinka man tokia struktūra doh.gif
Na jie pirmauja tarp rutulinių pudrų, veidui suteikia gražesnį vaizdą, bet manęs tai jau nebetraukia, buvau užsidegus, bet internetu nemėgstu siųstis, o nuėjus į parduotuvę kaina pribloškia, taip ir likau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 05, 11:30)
Aš asmeniškai turiu vieną rutulinę pudrą ir beveik niekada nenaudoju, nepatinka man tokia struktūra doh.gif
Na jie pirmauja tarp rutulinių pudrų, veidui suteikia gražesnį vaizdą, bet manęs tai jau nebetraukia, buvau užsidegus, bet internetu nemėgstu siųstis, o nuėjus į parduotuvę kaina pribloškia, taip ir likau biggrin.gif

Supratau mirksiukas.gif Aciu kad paaiskinai smile.gif As ir kitos firmos turiu tuos rutuliukus (is profesonalios kosmetikos) tad man situ tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
Mano desimtukas:
1. Bare minerals mineraline pudra
2.Handmade naturals drekinancios putos veidui prausti
3. Handmade naturals plauku balzamas
4. Hidrolatai, ypac mano odai patinka ramuneliu ir roziu hidrolatai
5. Logona oriental kuno sviestas
6. Inglot seseliai
7. MAC seseliai
8. L'au par kenzo by kenzo kvepalai vasarai
9. Barry m blizgis Nr. 2
10. Weleda balzamas lupoms