Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemonių TOP 10 - II tema

Reiktu matyt savo TOP-10 atnaujint ax.gif Taigi ne eiles tvarka:
1. Avene kremas jautriai ir sudirgintai odai ir nenuplaunamas prausiklis (idealiai tiko mano pikciurnai odai thumbup.gif )
2. Oriflame bronziniai perlai (jau kokia 3 dezute turiu)
3. OPI pusiau halografiniai nagu lakai wub.gif
4. Smart enamel priemone nagams "Complex 7" (lakas su ja laikos 7 dienas ir ilgiau, nagai daros tvirtesni)
5. Isadora "Velvet touch" kremine pudr (sunaudotu buteliuku skaicius jau arteja prie 10! lotuliukas.gif )
6. Isadora trispalve blizgi kompatine pudra "After beach" (sudaro nupoliruoto veido efekta)
7. MAC seseliai (puikiai laikos, ryyyskus thumbup.gif )
8. YSL seseliu teptukas (galima ir seselius tept ir pravedima daryt)
9. Shu Uemuros kosmetika (patinka man japonu gaminiu kokybe wub.gif )
10. Max Factor 2000 Calorie blakstienu tusas (kiek bandau, vistiek sis geriausias! biggrin.gif )

Dar irasyciau Trind nagu kietikli, bet per daug gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 07, 15:25)
6. Isadora trispalve blizgi kompatine pudra "After beach" (sudaro nupoliruoto veido efekta)

Kokia kaina jos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chansse: 07 sausio 2008 - 17:27
QUOTE(F_A @ 2008 01 07, 16:25)

O kaip atrodo tas nupoliruoto veido efektas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2008 01 07, 17:26)
Kokia kaina jos? ax.gif

jeigu dar yra parduotuvese (nes vasaros kolekcijos buvo), tai 65 Lt, isparduotuvej "Aistruole" Vilniuje maciau uz 28 Lt 4u.gif

QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 08, 19:45)
O kaip atrodo tas nupoliruoto veido efektas?  g.gif

Labai panasus kaip su meteoritais, oda atrodo labai lygi ir svyti lyg nupoliruota butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 09, 15:02)
jeigu dar yra parduotuvese (nes vasaros kolekcijos buvo), tai 65 Lt, isparduotuvej "Aistruole" Vilniuje maciau uz 28 Lt 4u.gif

nera aistruolej, nes vakar buvau ir neradau
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 01 09, 15:08)
nera aistruolej, nes vakar buvau ir neradau

vadinas ispirko unsure.gif gal dar uzves g.gif o kazin ar ju jau nelike paciose Sarmose g.gif
Atsakyti
Kadangi prisižadėjau, tai ir aš savo priemonių TOP 10 bandysiu nupasakoti ax.gif Eiliškumas didelės reikšmės neturi. Taigi:

1 - Veido tonikas - Šiuo metu naudoju Faberlic gaivinamąjį toniką. Labai skaniai kvepia, gaiviai jaučiuosi mirksiukas.gif
2 - Veido kremas - Šiuo metu naudoju Faberlic kremą su saulėgrąžom ir plautėm. Veido oda neproblemiška. Beje, tai vienas iš tų kremų, kurį užtenka teptis vieną kartą per dieną. Manau, kad pirksiu tokį dar kartą. thumbup.gif
3 - Veido kaukė - Nepakartojama Artistry poras valanti kaukė. (Rekomenduoju Jadzkai, jeigu dar ieško kažko veiksmingo) Nors investicija nemaža, bet efektas akivaizdus. Užtenka pora kartų per savaitę naudoti thumbup.gif
4 - Plaukų kaukė - Jau N-toji Generos kaukė su ryžių aliejumi ir Karite sviestu. Vienintelė kaukė, kuri atgaivina mano plaukus wub.gif ir kvepia skaniai...
5 - Plaukų aliejukas - Nesvarbu koks, tačiau panaudojus Faberlic aliejuką Avon prieš jį nublanko... bigsmile.gif
6 - Kompaktinė pudra - Naudoju antibakterinę Manhattan. Esu ja labai patenkinta thumbup.gif
7 - Rutulinis dezodorantas - Naudoju rutulinį Body series. Be talko ir leidžia odai kvėpuoti thumbup.gif
8 - Priemonė viskam - Ištikima Oriflame "Atidi priežiūra" priemonei thumbup.gif
9 - Intymios higienos prausiklis - Ekonomiškai naudingas, malonaus kvapo prausiklis iš Generos wub.gif Šiuo metu su liepžiedžiais ir malva.
10 - Lūpų blizgesys - Manhattan High Shine Lipgloss thumbup.gif Pirkau senokai, tačiau nenusivyliau...

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 10 sausio 2008 - 17:17
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 10, 18:16)
Kadangi prisižadėjau, tai ir aš savo priemonių TOP 10 bandysiu nupasakoti  ax.gif  3 - Veido kaukė - Nepakartojama Artistry poras valanti kaukė. (Rekomenduoju Jadzkai, jeigu dar ieško kažko veiksmingo)   Nors investicija nemaža, bet efektas akivaizdus. Užtenka pora kartų per savaitę  naudoti thumbup.gif

Čia ji iš Amway ane? Kiek kainuoja, koks kiekis ir t.t. Prašom detaliau smile.gif
Atsakyti
Žiūriu, kad topą seniai gaminau biggrin.gif

1. Paula's Choice 2% Beta Hydroxy Acid Lotion - nepamainomas daiktas kovai su inkštirais ir spuogais, naudojant jį veido šveitiklis irgi nereikalingas rolleyes.gif
2. Acne BP5 - dar viena priemonė kovai su spuogais ir kažkodėl man nesausina odos thumbup.gif
3. AA Oligovital prausiklis mišriai ir riebiai odai - puikiai nuplauna visą makiažą, įskaitant pudrą ir tušą thumbup.gif
4. AA Oligovital tonikas mišriai ir riebiai odai - puikiai nuvalo odą ir drėkina, be alkoholioooo
5. Nivelazione regulator pocenia do stop - priemonė nuo pėdų prakaitavimo ir nemalonaus kvapo - tas daiktas, kurio nenoriu į kitą keisti ar kažką kitą bandyti cool.gif
6. Oriflame T-Balance Foundation mišriai riebiai odai - nuo jos mano oda pagaliau visą dieną neblizga bigsmile.gif be to, labai malonus drėgmės pojūtis ja tepantis, idealiai tiko spalva, neblogai maskuoja, paslepia raudonį thumbup.gif
7. Margaritos gintarinis šampūnas tamsiems plaukams - švelniai ir gerai išplauna plauką, be kondicionuojančių medžiagų, bet plaukai po jo daug lengviau išsišukuoja, net balzamo nereikia bigsmile.gif
8. Pierre Arthes nagų lakas Nr. 53 - aš jį praminiau tinginių laku, nes lengvai tepasi, nesimato, jei nelygiai užsitepa, greitai džiūsta ir padoriai laikosi nail.gif
9. Ruby Rose šešėliai - spalvos, faktūra, patvarumas ir kaina thumbup.gif
10. Lumene šešėlių pagrindas - ne tik šešėliai laikosi, bet ir gražiai sulygina vokų spalvą, net jei viso voko ir nedažau rolleyes.gif
11. Garnier Fructis Repair&Shine 1 min kaukė plaukams - nes greitai ir gerai cool.gif
Atsakyti
prieblanda , gal galima apie Acne BP5 placiau? Kokia kaina? Kaip naudoji? gal imestum nuotrauka, nes niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 11, 20:08)
2. Acne BP5 - dar viena priemonė kovai su spuogais ir kažkodėl man nesausina odos  thumbup.gif

vadinasi labai protingai jį naudoji
ale man jis net kai issausina oda beproto bekrasto vistiek nusprendziau kad yra nr.1 kovai pries tikrai beprotiskai acne apsesta oda

p.s. jautriaodem nerekomenduociau tikrai schmoll.gif

Apvalute> eurovaistinej dabar ~22lt+ kainuoja
user posted image
o buna prie nereceptiniu vaistu tokiu spalvu dezutese
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 11, 20:57)
prieblanda , gal galima apie Acne BP5 placiau? Kokia kaina? Kaip naudoji? gal imestum nuotrauka, nes niekur nerandu g.gif

Akne BP5 smile.gif Kaip matai, parduodama tik vaistinėse, bet čia Europoj, JAV prekiauja ir kosmetikos parduotuvės. Čia aktyvioji medžiaga benzoilio peroksidas 5 proc., jis naikina spuogus sukeliančias bakterijas ax.gif Skaičiau, kad daug kam jis sausina odą, bet man - ne bigsmile.gif

Pamiršau parašyti, kad naudoju kartą per dieną ryte, nes vakare mozoju BHA losjoną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 11 sausio 2008 - 21:16