Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi kolekcijas?

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 03 18, 09:23)

KIEK turit viso zaisliuku? Bent apytiksliai? Labai idomu suzinot ax.gif ir nesakykit, kad neskaiciuojat, nes nepatikesiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 03 21, 13:03)
KIEK turit viso zaisliuku? Bent apytiksliai?  Labai idomu suzinot  ax.gif ir nesakykit, kad neskaiciuojat, nes nepatikesiu  bigsmile.gif

Prieš gerą pusmetį jų buvo apie 2800. Tad dabar skaičiukas suktųsi apie 3 tūkstančius biggrin.gif
Atsakyti
g.gif Vitoldask, tik dabar apsižiūrėjau, kad citavau ir klausiau apie ziogelis2003 eglutės žaisliukus. Apie kinderiukų katalogus esu girdėjus, o vat eglutės žaisliukai mane domina. Labai atsiprašau, kad suklaidinau ir užprašiau ieškoti nuorodų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vitoldask @ 2012 03 21, 12:23)
Prieš gerą pusmetį jų buvo apie 2800. Tad dabar skaičiukas suktųsi apie 3 tūkstančius biggrin.gif

blink.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 03 21, 13:03)
KIEK turit viso zaisliuku? Bent apytiksliai?  Labai idomu suzinot  ax.gif ir nesakykit, kad neskaiciuojat, nes nepatikesiu  bigsmile.gif

sveiki senai buvau užsukusi čia blush2.gif skaičiuoju ir vėl pametu skaičių, nedaug turiu iš tikro, man atrodo 300 nebus, mainausi, parduodu tai mažai, tik jei turiu po 3 vnt vienodų, nes tenka krūvom pirkti, prisikaupia vienodų
Yra katalogai su datom tai iš ten pasižiūriu, tik nedaug jų elektroninėje versijoje, rasit temoje paminėtus
Tai užsukit į mūsų mylėtojų temą http://www.supermama...howtopic=820073 ir savus nupaveiksluokit, labai įdomu pažiūrėt į naujus žaisliukus, o kai pamatai kad ir pati tokius turiu, tai iš viso thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 22 kovo 2012 - 10:47

i 
Priminimas, kad čia skelbimams ne vieta. Tam yra Skelbimų lenta.
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir as kolekcionuoju pasto zenkliukus... turiu is ivairiu saliu gal apie 2000. Vis skaiciuoju bet pasimetu... biggrin.gif tai taip ir lieka iki galo nesuskaiciuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 04, 07:31)
Sveikos smile.gif ir as kolekcionuoju pasto zenkliukus... turiu is ivairiu saliu gal apie 2000. Vis skaiciuoju bet pasimetu... biggrin.gif tai taip ir lieka iki galo nesuskaiciuoti  smile.gif

OK, gal ir patikesim, bet prasom bent 1 foto ikelt, kad ir mazos zenkliuku dalies... ax.gif
Atsakyti
Įgyvendinau svajonę - paruošiau savo kolekcijos parodą Molėtų r. viešosios bibliotekos informacijos skyriaus "Rūbinės galerijoje".
Pristatau kartu su straipsneliu :
Iš ciklo „Mūsų kolekcijos“: SKIRTUKAI
Tai turinčios pedagoginį išsilavinimą molėtiškės Nijolės Ališauskienės sukaupta skirtukų kolekcija.
Parodoje - skirtukai iš Danijos, Vokietijos, Škotijos, Turkijos, dovanoti giminaičių ir draugų, bet ypatingi skirtukai, kurių niekur kitur nerasi – siuvinėti dukters Gretos – Molėtų pagrindinės mokyklos septintokės.
Dabar, pasak N. Ališauskienės, ją domina tik skirtingomis technikomis sukurti skirtukai. Odinukų jau turi iš Kaziuko mugių, metalinių, patobulintų dukros irgi yra, dar norėtų abi išmėginti dekupažo būdu gamintus ir turėti medinių skirtukų.
„Rūbinės galerijoje" – šimtas du skirtukai.
user posted image

Dabar planuoju visus skirtukus nufotografuoti, kad paruošti kažką panašaus į katalogą. Tada įkelsiu gražesnių vaizdų.
Atsakyti
Super thumbup.gif
Sveikinu su paroda ir sekmes "perliuku" kolekcijai paieskose smile.gif
Atsakyti
Ačiū už palinkėjimą. Jau po truputį visi draugai ir pažįstami sužinojo apie mano pomėgį, tai dabar skirtukas virsta geriausia dovana iš visų kelionių. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki wink.gif

labai įdomu..aš tai niekad negalėdavau sugalvoti, ką kolekcionuoti..pirmiausia dėl to, kad užima daug vietos ir sunku įkomponuoti į interjerą..o antra, greitai pabosta... ax.gif

neseniai su MB nusprendėm, kad, kur bevažiuotumėm, turim nusipirkti kortų..Taip pat, jei pamatom, kokios įdomesnės formos..ir įdomu, ir praktiška, nes jas gali panaudoti..

o kadangi aš be galo mėgstu kepti ir pan., sugalvojau, kad reikia "kolekcionuoti" sausainių formeles..jų juk tokia begalė, o taip norisi turėti visokiausių.. blush2.gif

žinoma, mūsų kolekcijos labai mažutės ir jaunutės..jei tik jas galima pavadinti kolekcijom.. biggrin.gif
Atsakyti