Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi kolekcijas?

QUOTE(mititėja @ 2012 01 09, 00:01)
Labai labai fainos. Gal galit daugiau parodyti? Net užsimaniau tokių.  bigsmile.gif

prasom biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Įspūdinga. Tokių "realiai" net nebuvau mačiusi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 01 09, 17:03)
Tokių "realiai" net nebuvau mačiusi.  blush2.gif

ir as niekur tokiu nesu pastebejus blink.gif
idomu kur galima isigyti tokiu su kaulais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 01 10, 22:09)
ir as niekur tokiu nesu pastebejus  blink.gif
idomu kur galima isigyti tokiu su kaulais  bigsmile.gif

manosios pirktos per ebay, bet galima rasti ir lt smile.gif
pvz cia
Atsakyti
As renku knygu skirtukus. Bet turiu tik tokius, kokius galima isigyt Lietuvoje, nes keliauju mazai. Jei turit jums nereikalingu, mielai nusipirksiu. Gait parasyt per A.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajnele @ 2011 09 07, 20:54)
Laba  4u.gif

Esu isprotejusi del kaciu - be galo jas myliu... Jauciu silpnybe viskam, kas susije su katinais  ax.gif  wub.gif
turiu nemenka kaciu skulptureliu kolekcija... na, gal ir ne pacia didziausia, bet nemaza  tongue.gif  renka dulkes ant lentynos  doh.gif
o dar 2 katytes griauna namus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

siaip, nezinau kodel, renku pinigelius ivairiu saliu... bet kokias monetas, banknotus... specialiai nepirkineju, bet parsivezu ar jei kas padovanoja mielai priimu... turiu ir vienodu. Tad jei kas noretumet mainytis - mielai wink.gif

o dar... turiu 3 skirtingas vokisko porceliano meskuciu skulptureles. Jas irgi mainyciau... i katinukus kokius originalius, papuosalus su katinukais biggrin.gif arba galiu parduoti  ax.gif

jei kas susidomejote - rasykite az. mielai pabendrausiu, atsiusiu foto wink.gif

Labas

Aš irgi kolekciuonuoju kačių figūrėles. Tik paskutiniu metu apleidau kiek. Turiu kažkur apie 130vnt figurėlių. O dar kačių formos žiedukų, auskarų, puodelių ir kitų atributų. smile.gif
Dar turiu pinigų kolekciją nuo vaikystės. Įvairių šalių, senovinių.
Atsakyti
Mano kolekcijos smile.gif tik albumėliai dar nevisiškai baigti..vis papildau ax.gif
http://public.fotki.com/Troliene/
Gal kas galit pasiulyt kinder žaisliukų,ar trolių lėlių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mis.Marpl @ 2011 09 10, 09:03)
bigsmile.gif  Kaip suprantu kiekviena kolekcija užima nemažai vietos ir laiko.Dažnai ji būna visai bevertė ir menka, svarbi tik kolekcinuojančiam žmogui.  unsure.gif

na drysciau suabejoti. mano hobis (pinigu kolekcionavimas) man taipogi atnesa ir ganetinai solidzias pajamas. Todel pinigai netik merkiami kartu su laiku , bet ir atgaunami su kaupu smile.gif
Atsakyti
As renku senus tarybinius eglutes zaisliukus.jei kas turit prasom pasiulykit.
Atsakyti
Renku magnetukus iš įvairių šalių. Gal kas turit pasiūlyti.........
Atsakyti
atgaivinam tema biggrin.gif
mano kolekcijos papildymas
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
tas paskutines tai net turetu buti nepadoru rodyti hihihi.gif
Atsakyti