Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi kolekcijas?

QUOTE(Dolitlė @ 2008 03 29, 10:11)
Šia tema galima būtų šiek tiek padiskutuoti. biggrin.gif Jei parašus renki ant nuotraukų, tai tirkai daug vietos neužims.  smile.gif Bet jei tai rašytojų parašai jų knygose, tai tam tikro lentynų kiekio gali prireikti. biggrin.gif

Bet visvien kolekcijai vietos nereikia daug.... Nes galima nebūtinai ant knygų autografus rinkti. galima, pvz, paprastoje užrašų knygutėje. Žinoma, autografai jau nebe tokie vertingi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 03 28, 23:53)
Taigi galima ir kolekcionuoti daug vietos neužimančius daiktus - štai elementariausias pavyzdys buvo kątik aprašytas - autografai  smile.gif

Na ne,rinkti autografus man netinka cool.gif .Gal ka dar gali pasiulyti? wub.gif
Atsakyti
O aš turiu V.Pauliukaičio autografą biggrin.gif Sako: Mergaitės, Jūs ką, juokaujat? blink.gif lotuliukas.gif Toks savam stiliui biggrin.gif
O šiaip tai turiu įvairių kolekcijų biggrin.gif Bene ryškiausia būtų vėžlių smile.gif Kur tik važiuoju, kur tik būnu, visad parsivežu, ypač užsieniečius biggrin.gif Darcukriukus kolekcionuoju, ir pati "geriausia kolekcija"-autobuso nuolatiniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ale jau mąstau, kad reik išmest lotuliukas.gif
Atsakyti
as dar pasto zenkklus kolekcionuoju thumbup.gif
Atsakyti
pas mane drambliuku/bambliuku kolekcija ax.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet džiugu, Makaliau, tave vėl matyt sm mirksiukas.gif kaip cukrus laikosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2008 03 30, 22:08)
Ne į temą, bet džiugu, Makaliau, tave vėl matyt sm mirksiukas.gif kaip cukrus laikosi? biggrin.gif

blush2.gif

Cukrus laikosi gerai. Bet buvau savaitę Vokietijoje ir NĖ VIENO pakelio neparsivežiau cray.gif
Atsakyti
Geriems žmonėms galiu perleisti nemažai gražių cukraus pakiukų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 03 29, 17:01)
Na ne,rinkti autografus man netinka cool.gif .Gal ka dar gali pasiulyti? wub.gif

galim dar pasiūlyti rinkti kalendoriukus tokius mažiukus firminius cool.gif Irgi nedaug vietos užima.
Nepalyginus su cukriukais mano doh.gif Jau stalčius pilnas nežinau kur dėt, visi susipainiojo, kažkada buvau atsidėjęs, katruos galiu keisti į kitus, o katrų turiu tik po vieną wacko.gif Viską reiks iš naujo peržiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 03 31, 16:13)
Geriems žmonėms galiu perleisti nemažai gražių cukraus pakiukų. ax.gif

Mes su Makalium čia patys geriausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2008 04 01, 05:55)
Mes su Makalium čia patys geriausi lotuliukas.gif
Nori cukriukų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 04 01, 12:02)
Nori cukriukų?  g.gif

na kaip ir neatsisakyčiau biggrin.gif be to mes lyg ir žadėjom kada nors dėlionėmis pasikeist, tai būtų proga mirksiukas.gif
Atsakyti