Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi kolekcijas?

Turiu klausimą visiems cukriukų kolekcionieriams 4u.gif Kaip jūs juos turite susidėję, kur ir kaip laikote??? Mano mama juos irgi renka, kadangi pintinėlėj palaidi jau nebetelpa, tai nesugalvoja, kaip ir kur juos gražiai susidėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 04 04, 22:39)
Turiu klausimą visiems cukriukų kolekcionieriams  4u.gif Kaip jūs juos turite susidėję, kur ir kaip laikote??? Mano mama juos irgi renka, kadangi pintinėlėj palaidi jau nebetelpa, tai nesugalvoja, kaip ir kur juos gražiai susidėti  g.gif

Šitas klausimas jau buvo diskutuotas, bet joks sprendimas nepriimtas laugh.gif

Sako, galima suklijuoti ant nuotraukos rėmelio ir įrėminti unsure.gif ir gražiai atrodytų. Bet nedrįstu.

Aš juos saugau maišeliuose tiesiog......kai draugams rodau savo kolekciją, cukrus byra ir maišelių, bet....nieko padoresnio nesugalvoju padaryti.
Atsakyti
Aš dėžutėse laikau, bet būtų aišku faina ką nors tokio sugalvot g.gif dėl klijavimo, tai jie gi iš dažniausiai iš abiejų pusių skirtingi būna, tai man būtų dilema, kuria puse klijuot lotuliukas.gif žodžiu netinkamas variantas.
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2008 04 06, 12:22)
Aš dėžutėse laikau, bet būtų aišku faina ką nors tokio sugalvot g.gif dėl klijavimo, tai jie gi iš dažniausiai iš abiejų pusių skirtingi būna, tai man būtų dilema, kuria puse klijuot lotuliukas.gif žodžiu netinkamas variantas.

Tai galima turėti du tokius pat pakelius ir juos abu šalia skirtingomis pusėmis suklijuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2008 04 06, 11:22)
Eos, aš jau tavo cukrum kavą saldinu. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 06, 11:56)
Tai galima turėti du tokius pat pakelius ir juos abu šalia skirtingomis pusėmis suklijuoti biggrin.gif

nu jo, tik dabar surink visų, kuriuos turiu, po antrą egzempliorių doh.gif mission impossible lotuliukas.gif

QUOTE(safarikids @ 2008 04 06, 16:01)
Eos, aš  jau tavo cukrum kavą saldinu.  hihihi.gif

ojojoj, kaip tau ranka kyla blink.gif biggrin.gif tai tu tik sakyk, kada, aš jau kaip nors prisiderinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2008 04 08, 15:10)
ojojoj, kaip tau ranka kyla blink.gif biggrin.gif tai tu tik sakyk, kada, aš jau kaip nors prisiderinsiu rolleyes.gif
Nežinau g.gif , pakeliu ranką - kyla, kapt - paimu cukriuką, čyrkšt - nuplėšiu kampą, brrrr - suberiu į kavą. O kadangi kavą mėgstu saldžią....
Eos, rimtai, nori cukraus - atlėk pasiimti. Pažiūrėsim, parūšiuosim, atsirinksi... doh.gif
Atsakyti
cukrininkams, galit pabandyt eksponuot juos vizitiniu korteliu dekluose (lapuose). nieko neismanau visiskai apie cukrininku uki, bet primetu, kad dauguma pakeliu nera didesni uz kreditine kortele, taigis, lapus, prigrustus cukraus pakeliu, galima susegt i dideli stora sektuva (ar du, tris, priklausomai nuo turimo kiekio) topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(laba @ 2008 04 16, 16:00)
cukrininkams, galit pabandyt eksponuot  juos vizitiniu korteliu dekluose (lapuose). nieko neismanau visiskai apie cukrininku uki, bet primetu, kad dauguma pakeliu nera didesni uz kreditine kortele, taigis, lapus, prigrustus cukraus pakeliu, galima susegt i dideli stora sektuva (ar du, tris, priklausomai nuo turimo kiekio)  topsecret.gif

Rimtai blink.gif
Ačiū už patarimą. Reiks tik didelių segtuvų paieškot ir pabandyt, bet man rodos, kad visas tas segtuvas nerealiai išsipūs biggrin.gif
Atsakyti
Laba, turiu alaus padėkliukų ir nemokamų atvirukų kolekcijas. Tiesiog įpratau juos iš visur susirinkt, kur bebūčiau ax.gif
Atsakyti
na, daugiau pasto zenklu kolekcionuojancciu neatsirado?
Atsakyti
Pas mus sukaupta nemaža saldainių popierėlių kolekcija biggrin.gif Gal kas turit senovinių ar užsienietiškų popieriukų ar kitokių retų??? ax.gif
Atsakyti