Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi kolekcijas?

Kolekcionavimui potraukio niekada nejaučiau schmoll.gif Tiesa,rinkau paauglystėj kažkokio aktoriaus nuotraukas,plakatus bet tik dėl to kad buvau jį 'įsimylėjusi'. Tačiau ir tuom greitai perdegiau. Tiesa,draugai,pažystami ir visi kiti kas netingi visokiom progom dažniausiai neša kokį tai daiktelį susijusį su katinais. Niekada neprašiau bet žino kad myliu kates tai ir neša vis kokių suvenyrų parveža. Nu ir prisikaupė jau nemažai tų statulėlių,tai nauji užėję pamato visus išrikiuotus tai ir įsivaizduoja kad kolekcionuoju ir jie atneša. Pasaka be galo.. lotuliukas.gif
Atsakyti
kolekcionuoju viską kad turi japoniškos ''dvasios''
prededant suvenyrine katana ir geishos statulėle,baigant atvirukais ir straipsniais biggrin.gif

per 2 metelius nemažai aju ko prisirinko,bet man gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Kolekcionuoju dramblius su pakeltais straubliukais keramikiniai mediniai, stikliniai, o viskas prasidejo nuo to kai vyras valentino dienos proga is Norvegijos parveze dideli juokinga keramikini drambli dabar jau net nezinau kiek ju turiu reiketu paskaiciuoti biggrin.gif
Atsakyti
Ne specialiai, bet renku spektaklių programėles (būtinai,kai einu pirmą kartą į spektaklį nusiperku). Ir po to džiaugiuos vartydama.
Ai,dar ir bilietų į teatrus neišmetu, nors nežinau ,kam man jie doh.gif
Atsakyti
Aš tai koncertų bilietus kolekcionuoju ir visokių kitokių renginių. smile.gif
Atsakyti
Kolekcionuoju tušinukus.per 3 metus surinkau apie 180 ax.gif Jie butinai yra su kokiu tai užrašu ar firmos pavadinimu smile.gif
Atsakyti
Mama pradejau pries daug metu parselius rinkti,tai prisijungiau prie jos ir vis parvezu koki,o pati kazkaip netyciom su angelais pradejau draugauti ax.gif
Atsakyti
kolekcionuoju euro monetas, tiek proginius dvieurius, tiek paprastus, turiu visa kruva vienodu, galime keistis, gal yra cia susidomejusiu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2008 12 01, 16:44)
Kolekcionuoju tušinukus.per 3 metus surinkau apie 180 ax.gif Jie butinai yra su kokiu tai užrašu ar firmos pavadinimu smile.gif

aš irgi, tik per panašų laikotarpį virš 400 spėjau prikaupt cool.gif
Papildyta:
Įdomu, kur cukrininkai dingę g.gif aš jau spėjau dalį keistinų pakelių panaudot pagal paskirtį, kai cukraus namie pritrūko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2008 12 07, 20:18)
aš irgi, tik per panašų laikotarpį virš 400 spėjau prikaupt cool.gif
Papildyta:
Įdomu, kur cukrininkai dingę g.gif aš jau spėjau dalį keistinų pakelių panaudot pagal paskirtį, kai cukraus namie pritrūko blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif ,o kaip tau taip pasiseke rolleyes.gif .as pagrinde is visokiu parodu parsivezu,brolis atveza ir darbe kiek uzmatau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2008 12 08, 16:53)
thumbup.gif  thumbup.gif ,o kaip tau taip pasiseke rolleyes.gif .as pagrinde is visokiu parodu parsivezu,brolis atveza ir darbe kiek uzmatau ax.gif

hm, didžiąją dalį vyras sutempęs yra iš visokių parodų, šiaip kur darbo reikalais varo, pamato, griebia lotuliukas.gif jo paties darbovietės bent 5-6 skirtingus turiu. Ankstesniam darbe kolegos nešdavo, žinojo mano pomėgį smile.gif
Atsakyti
Aa turiu dvi aistras - kava ir puoduku kolekcionavima smile.gif
nuolat kai randu koki idomu, nesvarbu kur, ar brangesneje parduotuveje, ar netgi maximoje, visada nusiperku. Jau turiu ne viena dasimti, todel kyla klausimas, kur juos visus padeti?
Gal irengti atskira lentyna?
Atsakyti