o , kokiu sekliu atsirado pas mus

ka cia sneki apie tai kad negfalima sportuoti puse metu

ash pradejau aerobika lankyt gal po kokio menesio. svoris nukrito tikrai labai greit, net nezinau kam i ta aerobika ejau

striju toli grazu nesurasi

ir tikrai ne pas visas atsiranda, o kad

figurai pakenkia, nesamone. gal 2cm liemuo paplatejo, bet tai cia tikrai man ne i minusa
Papildyta:
na jei jos su mazais vaikasi, vargsta studijuoja, tai vargses. tikrai liudna. o ash turiu aukle, per dienas galiu sau leisti veikti ka tik noriu (sportuoju, skaitau zurnalus, susitinku su draugais, nuvaziuoju tai ten tai ten, apsilankau universitete, si ta mokausi privaciai ir dar universitete) o ka, tau skauda kad galiu nusipirkti kursini?

tiesiog yra dalyku, tokiu kaip pvz filosofija, ir nematau tikslo mokytis, nes man tai neatrodo labai reikalinga. mokausi tai, kad man atrodo reikalinga. dar pvz be viso to ishvaziuojam su vyru atostogauti, planuojam vaziuot slidinet, paskui kazkur siltai pagulet. mm.. ka dar veikiu? ruosoiuosi vestuvems, susitinku su siuvejais ir galvoju vis kokios noriu

dar teises laikausi

dar kazkas domina? galvoju pradeti dirbti, taip kad uzsuku karts nuo karto i busima darboviete ishgeriu arbatytes

manau, man faina

bet jei faina tai faina, nesu auka ir man gerai. esu, matyt, savanaude. bet ir dziaugiuosi, nes man gyventi gera.
krutine, man irgi labai su sexu susijusi nej su vaiko maitinimu. na, neisivaizduoju kaip myletis, kai ish ten bega ar pan
Papildyta:
garbane, ale och kokia tu sekle

idomu paskaitinet viska ka kur parasau

ziurek, nepervark, daug jau zinuciu esu prirasius, taip kad kol perkaitysi daug vargo apturesi
klausyk, o vaikas tavęs nepasiilgsta kol su aukle būna? Vis gi mažas dar, o tu atrodo labai užimta esi