Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoras maitinti krutimi-2

QUOTE(Snape Lape @ 2008 01 03, 14:30)
ax.gif
galima, netgi reika  4u.gif
tik nuo genu sunku pabegti  blush2.gif
lb kovoti reikia.

o gal as klystu?  g.gif

Po 30-ties visoms kad butu lieknos ir grazios reikia sportuoti ir prisiziureti mityba, ir kuo toliau tuo griezciau. Vaikai cia ne prie ko
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 01 03, 23:02)
o , kokiu sekliu atsirado pas mus laugh.gif  lotuliukas.gif ka cia sneki apie tai kad negfalima sportuoti puse metu  rolleyes.gif  schmoll.gif ash pradejau aerobika lankyt gal po kokio menesio. svoris nukrito tikrai labai greit, net nezinau kam i ta aerobika ejau  lotuliukas.gif striju toli grazu nesurasi  schmoll.gif ir tikrai ne pas visas atsiranda, o kad  nestuke.gif figurai pakenkia, nesamone. gal 2cm liemuo paplatejo, bet tai cia tikrai man ne i minusa  lotuliukas.gif
Papildyta:
na jei jos su mazais vaikasi, vargsta studijuoja, tai vargses. tikrai liudna. o ash turiu aukle, per dienas galiu sau leisti veikti ka tik noriu (sportuoju, skaitau zurnalus, susitinku su draugais, nuvaziuoju tai ten tai ten, apsilankau universitete, si ta mokausi privaciai ir dar universitete) o ka, tau skauda kad galiu nusipirkti kursini?  lotuliukas.gif tiesiog yra dalyku, tokiu kaip pvz filosofija, ir nematau tikslo mokytis, nes man tai neatrodo labai reikalinga. mokausi tai, kad man atrodo reikalinga. dar pvz be viso to ishvaziuojam su vyru atostogauti, planuojam vaziuot slidinet, paskui kazkur siltai pagulet. mm.. ka dar veikiu? ruosoiuosi vestuvems, susitinku su siuvejais ir galvoju vis kokios noriu  lotuliukas.gif dar teises laikausi  lotuliukas.gif dar kazkas domina? galvoju pradeti dirbti, taip kad uzsuku karts nuo karto i busima darboviete ishgeriu arbatytes wink.gif manau, man faina  lotuliukas.gif bet jei faina tai faina, nesu auka ir man gerai. esu, matyt, savanaude. bet ir dziaugiuosi, nes man gyventi gera.
krutine, man irgi labai su sexu susijusi nej su vaiko maitinimu. na, neisivaizduoju kaip myletis, kai ish ten bega ar pan  rolleyes.gif
Papildyta:
garbane, ale och kokia tu sekle wink.gif idomu paskaitinet viska ka kur parasau wink.gif ziurek, nepervark, daug jau zinuciu esu prirasius, taip kad kol perkaitysi daug vargo apturesi wink.gif  lotuliukas.gif

klausyk, o vaikas tavęs nepasiilgsta kol su aukle būna? Vis gi mažas dar, o tu atrodo labai užimta esi g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
papasakosiu ir as savo istorija.
As labai norejau naturaliai gimdyti ir maitinti pati vaika. ne akimirkai nebuciau sutikus Cezario daryt ar isvis nemaitint.
Apie savo baisu 30 valandu gimdyma jau esu nemazai prirasius.
Del zindymo: gal as buvau kokia nenormali, bet buvau pamisus ant to. Del to labai bijojau 1) netureti pieno (nes mama neturejo), kai to pieno atsirado, bijojau kad suskils speneliai ir susirgsiu mastitu (nes mamai tai baigesi kraujo uzkretimu). Pusantro menesio kankinausi, visos mintys tik ir sukosi apie NELAIMINGUS PAPUS. Vaikas labai atpylinedavo ir vakarais uzeidavo klyksmo priepuoliai. Pieno buvo normaliai ir mastitu nesusirgau. Su vaiku taip isivaziavom, kad maitinimas tapo tikru malonumu-taip, buvo MALONU, nzn kodel, tiesiog gera buvo maitinti ir tiek.
Beje svoris gasdinanciai nekrito ir jau buvau bepatikinti, kad visam gyvenimui isstorejau.
Vaikas vis klykdavo vakarais.
Ir kazkaip viena diena parukiau (buvau metus ilgam) ir kazkaip bijojau maitint, tai davaiau buteliuka. O kaip verkiau! glvoaju, esu paskutine motina kekse.
Pamazu emiau jaustis kaip melziama karve. Nustojau maitint ir emiau duoti misineli. vaiaks eme daugiau sypsotis, nes nebeskaudejo pilvo. priaugo svorio ir kazkoks aktyvesnis patapo, eme aplinka dometis. praejo klyksmai.
Is viso ismaitinau 9 menesius. prie buteliuko net pratint nereikejo, jam buvo dzin ka ciuilpt.
Mano krutine labai nukaro, suskydo, strijos tokios dideles, kad net susiraukslejo. aisku neatrodo ji labai baisiai, bet tai toli grazu ne tas kas buvo pries tai.gal mano klaida buvo ta, kad kai pirmom dienom dar nebuvo pieno, stengiausi gerti l. daug skysciu? nezinau dabar ir niekas nezino.
Nors nemanau kad tai pakenks karjerai, visgi gailiuosi, kam reikejo naturialiai maitint.
Beje, vaikas sirgo daug ir daznai (kai nutraukiau maitinima). ir tebeserga visokiais bronchitais.
nuo minties apie antra vaika net nupurto, ir jei kada su galvosiu tai esu PRIES MAITINIMA!!! buteliukas ir taskas.
Atsakyti
panasu kad nenoras zindyti kudikio yra paveldimas lotuliukas.gif nes labai danai skamba argumentas, kad mama manes nemaitino as uzaugau tai ir pati nezadu maitinti doh.gif

nu as kaip maitinanti motina nesuvokiu kaip galima savo noru dar gimdymo namuose isgeti vaistu kad nebutu pieno schmoll.gif nesuvokiu ir nereikia...
kai jusu vaikai uzaugs papasakokit jiem kad atsisaket juos maitinti pienu nes bijojot kad nukars krutys, bijojot kad jis, jusu vaikas, suvarzys jusu laisve smile.gif

viena yra nemaitinti kai pieno nera ar jo nepakanka o kita yra specialiai ji panaikinti ir samoningai neduoti. skirtumas toks kaip lyginant persileidima ir aborta. linkiu kad nebutu nei vienokiu nei kitokiu nelaimiu.
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2008 01 03, 22:01)
Po 30-ties visoms kad butu lieknos ir grazios reikia sportuoti ir prisiziureti mityba, ir kuo toliau tuo griezciau. Vaikai cia ne prie ko

nu iki 30 man dar geras penketas doh.gif
o kovoju jau dabar.
Papildyta:
QUOTE(Borderline @ 2008 01 03, 22:44)
Sveikos merginos,
papasakosiu ir as savo istorija.
As labai norejau naturaliai gimdyti ir maitinti pati vaika. ne akimirkai nebuciau sutikus Cezario daryt ar isvis nemaitint.
Apie savo baisu 30 valandu gimdyma jau esu nemazai prirasius.
Del zindymo: gal as buvau kokia nenormali, bet buvau pamisus ant to. Del to labai bijojau 1) netureti pieno (nes mama neturejo), kai to pieno atsirado, bijojau kad suskils speneliai ir susirgsiu mastitu (nes mamai tai baigesi kraujo uzkretimu). Pusantro menesio kankinausi, visos mintys tik ir sukosi apie NELAIMINGUS PAPUS. Vaikas labai atpylinedavo ir vakarais uzeidavo klyksmo priepuoliai. Pieno buvo normaliai ir mastitu nesusirgau. Su vaiku taip isivaziavom, kad maitinimas tapo tikru malonumu-taip, buvo MALONU, nzn kodel, tiesiog gera buvo maitinti ir tiek.
Beje svoris gasdinanciai nekrito ir jau buvau bepatikinti, kad visam gyvenimui isstorejau.
Vaikas vis klykdavo vakarais.
Ir kazkaip viena diena parukiau (buvau metus ilgam) ir kazkaip bijojau maitint, tai davaiau buteliuka. O kaip verkiau! glvoaju, esu paskutine motina kekse.
Pamazu emiau jaustis kaip melziama karve. Nustojau maitint ir emiau duoti misineli. vaiaks eme daugiau sypsotis, nes nebeskaudejo pilvo. priaugo svorio ir kazkoks aktyvesnis patapo, eme aplinka dometis. praejo klyksmai.
Is viso ismaitinau 9 menesius. prie buteliuko net pratint nereikejo, jam buvo dzin ka ciuilpt.
Mano krutine labai nukaro, suskydo, strijos tokios dideles, kad net susiraukslejo. aisku neatrodo ji labai baisiai, bet tai toli grazu ne tas kas buvo pries tai.gal mano klaida buvo ta, kad kai pirmom dienom dar nebuvo pieno, stengiausi gerti l. daug skysciu? nezinau dabar ir niekas nezino.
Nors nemanau kad tai pakenks karjerai, visgi gailiuosi, kam reikejo naturialiai maitint.
Beje, vaikas sirgo daug ir daznai (kai nutraukiau maitinima). ir tebeserga visokiais bronchitais.
nuo minties apie antra vaika net nupurto, ir jei kada su galvosiu tai esu PRIES MAITINIMA!!! buteliukas ir taskas.

aciu uz nuomone ir istorija
smile.gif
bet apie mama kekse ryskiai persistengei, tu gi nepalikai vaiko ir neisvarei kazkur pas diedus smile.gif
o bronchita ir as turejau,nors mane nuo pat gimimo misiniais maitino. paskui paaugau ir tfu tfu tfu rimciau susergu karta i 5-7 metus.
o tu savaji maitinai net 9 meneisius, tad nekaltink saves,nemanau kad cia nuo misinuku smile.gif) per 9 men per akis jam visko davei.
Atsakyti
Labas Snape,
Siaip dziaugiuosi, kad ryzausi maitinti. Nedristu tvirtinti, kad gailiuosi. Bet tai velgi egoistiska, tipo, kiekviena moteris turi tai patirti ir t.t. Toks literaturinis, lyrinis noras "patirti moters dalia" lotuliukas.gif
Tiesiog nieko tame nera ypatingo. Valge vaikas,augo. Va krutys nukaro ir tiek. Beje, maitinimo viesoj vietoj per daug nesigedijau, gal tik nuo kokiu bjauriu diedu nusisukdavau nes visgi visuomenej gyvenu kur krutys yra seksualumo simbolis. Be abejo ir nemosikuodavau zmonesms papais pries nosi (kaip zinia, VIESAI maitinancios vaikus MEGSTA mosikuoti MELYNAIS bjauriais papais) nes dar turiu ir siuolaikines kulturos samprata mirksiukas.gif

Beje pazistu NE VIENA DESIMTI vaiku, kurie buvo maitinti is buteliuko ir NESERGA!!! O va mano ir serga doh.gif

Noriu pasakyti tik tiek, kad gerai jei maitini krutim, bet gali buti viskas zymiai paprasciau, maziau skausminga (kalbu apie nukramtytus spenelius) ir tiesiog LINKSMIAU (kai vaikas sotus+papai nesuzaloti+daugiau miego+seima ramesne)

nesiparinkit mergos!!!
Atsakyti
Bordeline, mano krūtys nenukaro smile.gif rimtai. Na gal kokį milimetrą g.gif net nežinau, bet plika akim nematyti. Aš antrą intensyviai tebemaitinu, jam jau devyni mėn., nebėra upių pieno, nes po truputį skanauja košes, o mano papuliai tokie, kokie buvo prieš pirmą nėštumą.
Šiaip girdėjau, kad nukara ne nuo maitinimo, o nuo nėštumo metu priaugto svorio. Ar šiaip gyvenime daug priaugus, po to numetus svorį.

Atsakyti
(kaip zinia, VIESAI maitinancios vaikus MEGSTA mosikuoti MELYNAIS bjauriais papais)

turbūt man pasisiekė - ne vienos nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 01 04, 13:00)
turbūt man pasisiekė - ne vienos nemačiau g.gif

drinks_cheers.gif ir man pasisekė - niekad nemačiau nieko viešai mosikuojant mėlynais bjauriais papais lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos ir as pasisakysiu savo nuomone...temos autore pergyvena kad jei maitins vaika krutimi tai mat nukars krutine,tai man iskilo klausimas ar tu pagalvojai kad kai pastosi juk tavo kuno formos taipat pasikeis,pats gymdymas gali isdarkyti kuna,kodel to nebijai?juk gali buti taip kad isplates labai klubai,atsiras striju,arba jei darys cezari liks randas ir t.t. o jei po gymdymo tau bus uzdraustas bet koks sportinis aktyvumas tai bus nukarusi pilvo oda ar dar kazkokios problemos...manau pirmiausia pamastyk ar tau tada vaikas isvis reikalingas,juk galima isivaikinti ir nebus jokiu problemu...mes su MB planuojame vaikeli,is pat pradziu as ir bijojau kuno formu pasikeitimu pries ir po gymdymo,sakiau tikrai nemaitinsiu ir t.t. dabar as galvoju tik aipe tai kad pastoti, isnesioti ir pagimdyti sveika vaikeli..galesiu- duosiu kruti, negalesiu- neduosiu,bet tai bus viskas po gimdymo iki kurio manau dar ilgas kelias-juk 9 menesiai gali buti labai sunkus laiko tarpas..tad linkiu pirmiausia pamastyti ar tikrai nori pastoti,o tada kai pastoti stengtis isnesioti vaikeli,o tada galvoti kad tik butu lengvas gimdymas...ir manau kai pereisi sita visa etapa tau dar nuomone keisis simtus ir du simtus kartu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 01 04, 00:20)

nu as kaip maitinanti motina nesuvokiu kaip galima savo noru dar gimdymo namuose isgeti vaistu kad nebutu pieno  schmoll.gif nesuvokiu ir nereikia...
kai jusu vaikai uzaugs papasakokit jiem kad atsisaket juos maitinti pienu nes bijojot kad nukars krutys, bijojot kad jis, jusu vaikas, suvarzys jusu laisve smile.gif

viena yra nemaitinti kai pieno nera ar jo nepakanka o kita yra specialiai ji panaikinti ir samoningai neduoti.  skirtumas toks kaip lyginant persileidima ir aborta. linkiu kad nebutu nei vienokiu nei kitokiu nelaimiu.

Ne nu tikrai.... unsure.gif

visiškai pritariu tavo nuomonei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 01 04, 14:04)
drinks_cheers.gif ir man pasisekė - niekad nemačiau nieko viešai mosikuojant mėlynais bjauriais papais  lotuliukas.gif

Off-topic. Jums gerai unsure.gif Man po kelių tokių viešų maitinimų pamatymų ilgam buvo dingęs noras turėti kūdikį unsure.gif Būtent: buvo mosikavimas, vaikštančio vaiko maitinimas troleibuse, itin nukarę krūtys ir nusibaigusi motina unsure.gif
Atsakyti