Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoras maitinti krutimi-2

QUOTE(Minerva @ 2008 01 03, 18:26)
Ar tu čia bandai pasakyti, kad 69 kg sverianti moteris negali atrodyti gerai ir neturėti pilvuko? g.gif

Žinoma, kad gali atrodyti gerai 4u.gif Bet dauguma moterų sverdamos apie 70kg pilvuką turi...
QUOTE(Raideles @ 2008 01 03, 18:42)
Manau, kad apie tai, kad po gimdymo pilvukas neatrodo labai dailiai, o pasidarius cezarį pilvuko formų negalima atstatinėti dar pusę metų. Tuo tarpu gimdžius natūraliai galima su pilvuku pradėti dirbti gana greitai po gimdymo, o natūralus maitinimas yra gera priemonė svoriui numeti po gimdymo  4u.gif

drinks_cheers.gif va būtent
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 01 03, 19:36)
Info as turejau labai daug, ir tikrai neneigiu MP naudos vaikuciui, nesu ir kokia paaugle, man tuoj trisdesimt, o ta nuomone ne tik kad nepasikeite, bet dar ir sustiprejo

Taigi ir sakau, kad dažnu atveju nuomonė apie krūtis susiformuoja gana anksti ir ją pakeisti gana sunku. Susiformuoja dar vaikystėje, paauglystėje. Mergaitės žaidžia mamas ir taip formuojasi nuomonę. Maniškė maitina savo lėles krūtimi. Bet neturi nė vienos lėlės su buteliuku ar čiulptuku - o kiek tokių parduodama? Ir kiek mergaičių taip žaidžia mamas - su buteliukais ir čiulptukais? Visi filmai, žurnalai, reklamos pabrėžia krūtų seksualumą, paauglystėje vėl dėmesys krūtims yra seksualinio atspalvio. Mūsų kultūroje krūtys yra smarkiai erotizuotos. Man patinka vienos amerikoniškos knygos apie žindymą pavadinimas "So That's What They're for" - "Tai štai kam jos reikalingos". Tai daug pasako apie supratimą kam krūtys skirtos

O yra kultūrų, kur krūtys anei joks sekso simbolis. Ten savaime suprantama kad jų paskirtis - pagaminti maistą kūdikiui.
Atsakyti
na o kas liecia mano svori - pilvuka turiu, bet reguliariai pradejau treniruotis, be to liemuo mano tikrai grazu ir lieknas tongue.gif

kaulai gan sunkus, esu apvaloka, tiesa, bet lb savimi patenkinta netgi dabar.

metau nieko blogo, kad moteris prisiziuri ir nori buti grazi,islikti grazi.

nu va kas cia tokio?

turiu drauge,jai 28 m, jos mama atsisake ja maitint,nes norejo buti grazia krutine.
ir kuo puikiausiai jos sutaria. netgi jinai dabar masto pastojus nusipirkti cezari ir nemaitinti.

taip,kazkur kazkodel yra ta baime tapti nebegrazi, nu bet kas cia tokio?

ax.gif
galu gale,jei nestumo metu krutine pasidarys milziniska - susimazinsiu.

esu maciusi moteriskiu 50 metu atrodanciu kaip mergaites,ir darysiu viska, kad pati buciau tokia. bijau pasenti ir prarasti savo grozi.
ir tai pripazystu.

daug kas bijo.
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2008 01 03, 16:57)
Ir negimdziusios mamos niekada to nesupras, nes meile vaikeliui atsiranda tik bunant su juo, ji globuojant, auginant 4u.gif

Kaip galima būt mama negimdžius? g.gif

QUOTE(Puccha @ 2008 01 03, 21:04)
Žinoma, kad gali atrodyti gerai 4u.gif Bet dauguma moterų sverdamos apie 70kg pilvuką turi...

Jei jų ūgis 165 cm ir mažiau.
Atsakyti
O kodel negalima sportuoti pagimdzius? Po valanda keturis kartus savaiteje ant treniruokliu ir su svoriais, pamatysi busi lieknute kaip siaudelis (zr. Madona). Jeigu moteris yra tikrai motyvuota, tai ji sugebes suderinti kudiki, darba, sporta, zindyma, santykius su vyru, vyresniu vaiku prieziura, hobius ir t.t.

Atsakyti
ax.gif
QUOTE(nerimute @ 2008 01 03, 20:14)
O kodel negalima sportuoti pagimdzius? Po valanda keturis kartus savaiteje ant treniruokliu ir su svoriais, pamatysi busi lieknute kaip siaudelis (zr.  Madona). Jeigu moteris yra tikrai motyvuota, tai ji sugebes suderinti kudiki, darba, sporta, zindyma, santykius su vyru, vyresniu vaiku prieziura, hobius ir t.t.

galima, netgi reika 4u.gif
tik nuo genu sunku pabegti blush2.gif
lb kovoti reikia.

o gal as klystu? g.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Naudoti SPAM'ą (Stupid Pointless Annoying Material/Message).
· rašyti "Off-Topic" žinutes (bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos spam'u).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos laikomos spam'u

prašau baigti diskusijas apie svorį, primaitinimą vaiko, ir palinkėjimus viena kitai.
tam yra skirtos kitos temos o šita apie nenorą žindyti pačiai,tad prašau rašyti į temą.

temą pratrinsiu, nes labai jau daug čia prirašėt ne į temą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2008 01 03, 16:57)
kai paemi vaikeli ant ranku, priglaudi prie saves, uzsimezga kazkoks nenusakomas stiprus rysys,

o kuo tai susije zindymu? Tu ka vaika prie saves tik zindydama glaudi?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 01 03, 19:19)
Gal  pasirodysiu labai bjauri, bet man pagailo Snapes Lapes. Ji, naiviai, sverdama 69kg kažką kalba apie dailų pilvuką ir dar prapjautą doh.gif Įsivaizduoju kaip tas "pilvukas"  atrodys po to "dailaus" pjūvio, kai pusę metų negalima daryt jokių pratimų pilvo presui. ( Be to niekada negali būti tikra, kad  nestuke.gif nepriaugsi daugokai svorio, kurį norėsis kuo greičiau numesti) Jei rimtai rūpi išvaizda( ir dar esi linkus pilnėti) kaip tik patarčiau stengtis gimdyt natūraliai ir maitint vaikutį. Nes po natūralaus gimdymo labai greitai gali pradėt vėl sportuot, o maitindama mama per parą vien dėl pieno gamybos praranda apie 500-550kcal. Todėl protingai maitinantis ir mankštinantis galima pasiekt labai neblogų rezultatų  mirksiukas.gif Svarbiausia pasirūpint gera liemenėle (ko galbūt nepadarė Tavo giminaitės). Manau, kad Snapei Lapei reikia labai pagalvoti ar tikrai nori vaikučio. Nes išvaizdai pakenkia ne tiek maitinimas, o kiek  nestuke.gif . Kad ir strijos. Gali daryt ką nori, bet jei organizmas į tai linkęs, tepaliukai nepadės ir strijos atsiras dar besilaukiant...

o , kokiu sekliu atsirado pas mus laugh.gif lotuliukas.gif ka cia sneki apie tai kad negfalima sportuoti puse metu rolleyes.gif schmoll.gif ash pradejau aerobika lankyt gal po kokio menesio. svoris nukrito tikrai labai greit, net nezinau kam i ta aerobika ejau lotuliukas.gif striju toli grazu nesurasi schmoll.gif ir tikrai ne pas visas atsiranda, o kad nestuke.gif figurai pakenkia, nesamone. gal 2cm liemuo paplatejo, bet tai cia tikrai man ne i minusa lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2008 01 03, 16:47)
Soske, man siaip smalsu, papasakok ir mums kaip tu tobuleji ir save realizuoji? Turiu draugiu studenciu kurios su mazais vaikais, be aukliu, vargsta, bet nuosirdziai mokosi, stengiasi, isties tobuleja. O tu? Ir studijos (nebent klystu - kazkurioj temos skaiciau) neakivaizdines ir kursiniai pirkti is SM  rolleyes.gif Tai kur cia tobulejimas? Dideliu tikslu siekimas? Gal praziurejau kazkur. Papasakok.

na jei jos su mazais vaikasi, vargsta studijuoja, tai vargses. tikrai liudna. o ash turiu aukle, per dienas galiu sau leisti veikti ka tik noriu (sportuoju, skaitau zurnalus, susitinku su draugais, nuvaziuoju tai ten tai ten, apsilankau universitete, si ta mokausi privaciai ir dar universitete) o ka, tau skauda kad galiu nusipirkti kursini? lotuliukas.gif tiesiog yra dalyku, tokiu kaip pvz filosofija, ir nematau tikslo mokytis, nes man tai neatrodo labai reikalinga. mokausi tai, kad man atrodo reikalinga. dar pvz be viso to ishvaziuojam su vyru atostogauti, planuojam vaziuot slidinet, paskui kazkur siltai pagulet. mm.. ka dar veikiu? ruosoiuosi vestuvems, susitinku su siuvejais ir galvoju vis kokios noriu lotuliukas.gif dar teises laikausi lotuliukas.gif dar kazkas domina? galvoju pradeti dirbti, taip kad uzsuku karts nuo karto i busima darboviete ishgeriu arbatytes wink.gif manau, man faina lotuliukas.gif bet jei faina tai faina, nesu auka ir man gerai. esu, matyt, savanaude. bet ir dziaugiuosi, nes man gyventi gera.
krutine, man irgi labai su sexu susijusi nej su vaiko maitinimu. na, neisivaizduoju kaip myletis, kai ish ten bega ar pan rolleyes.gif
Papildyta:
garbane, ale och kokia tu sekle wink.gif idomu paskaitinet viska ka kur parasau wink.gif ziurek, nepervark, daug jau zinuciu esu prirasius, taip kad kol perkaitysi daug vargo apturesi wink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
verysad.gif O aš dar stebiuosi, kodėl vaikai šiais laikais tokie egoistai ir baisūs.
Atsakyti
Soske, tu vis kartoji, ar žindymas yra mamos auka. Ar ne paradoksalu, kad nė viena maitinanti krūtimi motina taip nesijaučia? Na, bent jau aš tai tikrai ne. Nesijaučiu kažką praradusi dėl to, kad maitinau (sakyčiau, gavau daug). Irgi mokiausi, ir dirbau truputį, į sporto salę ėjau, su draugais susitikinėjau, ir keliavau, ir su vyru lyg viskas tvarkoj... wink.gif Tad tas apibūdinimas truputį keistai ir ne į temą skamba. Gal visgi problema ne žindyme, o tiesiog tavo mąstymas, nusistatymas toks? Čia ne įžeidimas, jeigu ką, o tik pažvelgimas į tą patį dalyką iš kitos pusės.
Atsakyti
Aš šiandien su viena drauge kalbėjau apie žindymą, tai ji prasitarė, kad kartais žindymas sudarydavo šiokių tokių nepatogumų. ax.gif Bet tai nebuvo faktorius nemaitinti vaiko.
Atsakyti