QUOTE(Snape Lape @ 2007 12 29, 18:02)
o susitikti bendram taske ziuredamos is skirtingu gyvenimo poziciju mes niekaip negalim.
Su geometrija nekas.

Tik žiūrint viena kryptimi, linijos būna lygiagrečios, o lygiagretės niekada nesusikerta. O jei linijos eina iš skirtingų taškų (žiūrima iš skirtingų pozicijų), tai tokios linijos visada susikerta bendrame taške.
QUOTE(rence25 @ 2007 12 29, 20:16)
JAu kai pastojau tiksliai zinojau kad matinsiu pati. Man yra be galo dziugu kad galiu savo vaikeliui duoti pati geriausia: naturalu maista, siluma.
Aisku cia kiekvienos apsisprendimas, bet manau kad pries priimant sprendima pasidometi reiktu apie maitinimo nauda, vaiku kurie buvo maitinami sveikata ( jau nuo maziuko ji yra itakojama, maitinami krutimi vaikai buna tikrai sveikesni), be to kokia nauda paciai moteriai. Visko cia nevardinsiu nes internete informacijos tikrai daug. Reik tik noro ir laiko apie tai pasiskaityti.
Nuo apsisprendimo nelabai kas priklauso. Aš visada buvau įsitikinusi, kad savo vaiką maitinsiu tik pati. ir krūtinę turiu didelę, ir priešpienis pradėjo rodytis dar esant nėščiai, bet iš viso šito gavosi piššš. Pieno turėjau labai nedaug. Jis sunkiai bėgo, dukra tingėjo traukti. Vat ir visi mano geri norai nuėjo velniop.
Maitinau, kol turėjau pieno, bet vis turėjau primaitinti, tekdavo nusitraukinėti dukros neištrauktą pieną, juo maitinti iš buteliuko. Ko tik nedariau, kad pieno padaugėtų, bet veltui. Draugės matė, ką darau ir labai užjausdavo, nes su visais maitinimais, primaitinimais, nusitraukinėjimais mano maitinimas užtrukdavo 2-3 val. Bet aš buvau užsispyrusi, o gal ir kvaila. Gal ir būtų buvę teisingiau, jei būčiau iš karto nusprendusi tokiu atveju nemaitinti. Bet aš laikiausi savo, buvau net pasiruošusi vaiką marinti badu. T.y. maitinti tik MP, bet neduoti mišinuko, nors jai maisto trūko.
Taip buvo. Ir vis tiek žinau, kad sulaukusi antrojo mažylio vis tiek maitinsiu MP, tik jau žinau, kokių klaidų nebekartosiu.