Sveikos
Mano supratimu kiekviena mama elgiasi taip, kaip išmano. Aš abiejų savo vaikų nemaitinau, tačiau jie auga sveiki ir laimingi

.Kodėl Jūs matuojate mamos vaikui meilę pagal tai, ar ji žindo ar ne. Sutinku, turbūt mamos pienas vaikui yra geriausias, tačiau tik tuo atveju, kai mama niekada nesinervina, nestresuoja, bet ar taip įmanoma

. Mano anyta abu savo vaikus (mano vyra ir jo seserį) maitino ilgai, skyrė visą savo švelnumą, dėmesį (nedirbo) ir ką Jūs manote, jie užaugo superiniai vaikai, tikrai ne, nei vienas iš jų niekada mamos nepaklausia, kaip Tau sekasi, ar nepavargai, gal Tau padėti? Dukra nėra gyvenime nė dulkelės nuvaliusi. Šiuo metu ji dirba (21 m.), ir ką Jūs manote, ji ir toliau mamos prašo dienpinigių, prisiperka parduotuvėj visokių skanėstukų, ir ką Jūs manote, kyla baisiausias triukšmas, jei mama ar tėtis pasivaišina, o fainiausia yra tai, kad pastoviai tėvams priekaištauja, kad jai mašinos, buto neperka, priekaištauja, stresuoja dėl to, kad tėvai neturi pakankamai pinigų, kad užtektų jos reikmėms. Aš vis jai kartoju užsidirbk pati ir turėsi, kodėl Tau kažkas kažką turi duoti, galų gale, duoda ačiū, neduoda irgi ačiū. Mes privalome savo gyvenimą patys kurti.
Gaila, tačiau jie abu egoistai, ir manasis, jam visų svarbiausia jo poilsis, o vėliau mano, užuojautos irgi pasigendu. Tačiau jau per penkis metus, po trupučiuką keičiasi, viliuosi, kad atras tikrąsias vertybes. Reziumuojant, atsakykit man į klausimą, koks tikslas atiduoti visą savo gyvenimą vaikams, kišti kiekvienu kartu jiems pagalvėles. Juk jie turi išmokti būti savarankiškais, stipriais, gerais žmonėmis, o ne ,,praskysti" ties kiekvienu nenusisekimu, juk jie privalo išmokti būti stiprūs, tam kad gyvenime pasiektų to ko nori.
Mano mama, manęs irgi nemaitino, augau sveika ir savarankiška, šiai dienai mūsų ryšys labai stiprus, kiek galiu tiek jai padedu, o ji pažiūri mūsų vaikus, kai mes sumąstom kur nors dingti. Šiandien dienai, kai nuvažiuojam pas anyta, aš matau jos pagrindines klaidas, stebėdama kaip ji elgiasi su mano dukra. Dukrai viskas galima, viskas sukramtyta ir padėta ant lėkštutės. Kam to reikia, vaikas privalo būti savarankiškas.
Sorry, kad tiek eterio užėmiau, tačiau man nesuprantama Jūsų nuomonė, kodėl mama yra bloga, jei ji nemaitina

, absurdas.