nepulsiu gintis ir teisintis, nes neprivalau.
tad tokie komentarai kad mano argumentai nepagristi,arba neitikinamai skamba - man kvailai atrodo..
as neprivalau nieko niekam aiskinti.
kaip jus man neprivalot pasakoti kodel maitinate krutimi..ir panasiai.
taip,cia forumas, bet issakoma nuomone yra o ne bandoma itikinti kita elgtis kitaip

ir labiausiai nesuprantu klausimo - kam tau reikalingas vaikas?
atsiprasau,cia ne daiktas. jis man nereikalingas kazkam.
jis yra,atsiranda,ir tiek.
gimsta is dvieju zmoniu meiles. myliu savo vyra,noriu jam pagimdyt kada nors kudiki.
o jus ka, tokios supermenes, turit A.B.C surasyta sarasa kam jums reikalingas jusu vaikas? nemanau...
mano gimineje nemazai rusisko kraujo,ir moterys atkeliavusios is ten,kur ugis vos ne 2 metrai ir papai kibirais...
as jau kitokia, bet jau dbr turiu 3 dydi. ir zinau kad jei maitinsiu turesiu kaip jos isvis iki keleniu.
man nenusispjaut ant savo isvaizdos. as sugebesiu mylet ne tik save,bet ir savo vaika.
bet myledama save nuspirksiu ir cezari,ir nemaitinsiu krutine...
o apsimetinet kad ojoj pienuko neturiu nesiruosiu. neturiu ko gedytis ir del ko teisintis...
juokingai atrodo argumentas kad nereikia sterilizuot buteliuku - duodi papa ir viskas

yra toks aparatas Avent

sumeti buteliukus, sterilizuojasi jie ir guli ten svaruciai.
mazai vargelio.
galu gale, nejau nesinaudojat pientraukiais? aisku naudojates,ir maitinat ir is buteliuku. tas pats sterilizavimas

dauguma jusu saldo savo piena saldymo kameroje, arba laiko saldytuve nusitraukusios,ir paskui pasildo.
sakot nepraranda pienas vitaminu ir viso kito? manau praranda... jei ne, pataisykit mane.
zodziu,norint viskas imanoma.
kas cia tokio kad as noriu buti grazi sveika mama? nesuplysusiu klynu,o graziai prapjautu pilvuku?
su neissiputusia krutine,neapribojant save nuo judejimo kas kelias valandas nusitraukiant?
aisku,neprilakstysi su vaiku mazu anyway...
bet man irgi reikia laisves

zodziu, gyvenkim draugiskai, ir nekiskim taip i akis spygu ir suvestiniu

as toleruoju jus,kaip maitinancias. bet pati taip nenoriu.