Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas užsienyje

QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 28, 18:31)
As per google ieskau smile.gif

olandiskai moki ir tiesiai Olandijoj ieskai, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2009 07 28, 23:00)
olandiskai moki ir tiesiai Olandijoj ieskai, ar kaip?

Ieskau Olandijoje, kalbos nemoku, bet ji panasi y vokieciu, tai kiek ten yra panasumu, tiek ir suprantu mirksiukas.gif Yra juk ir laikrasciu su skelbimais, ir internetas, kaip moku, taip ieskau, bet kolkas nieko gero schmoll.gif
QBIS psl. vel pasirode skelbimas, kad ieskomas jaunimas zemes ukyje g.gif Keistai, sake, kad neturi darbu. Matyt dalis isvyko gal g.gif
Atsakyti
sveikos, o gal kartais zinote kokia yra situacija su darbais graikijoje? gal kuri esat bandzius vaziuot tenai dirbt? gal galetumet patart kokia rimta agentura, per kuria butu galima ten isvaziuot?
ir dar vienas klausimas. ar esat ka nors girdeja apie idarbinimo firma Annus? labai pagelbetumet pasidalinusios sia informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2009 08 03, 13:53)
sveikos, o gal kartais zinote kokia yra situacija su darbais graikijoje? gal kuri esat bandzius vaziuot tenai dirbt? gal galetumet patart kokia rimta agentura, per kuria butu galima ten isvaziuot?
ir dar vienas klausimas. ar esat ka nors girdeja apie idarbinimo firma Annus? labai pagelbetumet pasidalinusios sia informacija  4u.gif

Apie Annus labai daug negraziu atsiliepimu, jau geriau kokia Baltic Union rinktis y Kipra, ji patikimesne, is keliu pazystamu jau esu girdejusi kelis gerus atsiliepimus smile.gif O kodel Graikija? g.gif Juk ten jau sezonas gerokai ypusejes, pinigu daug neuzdirbsit, nebent tik grazu, silta ax.gif Bent manes kazkaip visiskai ten netraukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 08 03, 19:07)
Apie Annus labai daug negraziu atsiliepimu, jau geriau kokia Baltic Union rinktis y Kipra, ji patikimesne, is keliu pazystamu jau esu girdejusi kelis gerus atsiliepimus smile.gif  O kodel Graikija? g.gif  Juk ten jau sezonas gerokai ypusejes, pinigu daug neuzdirbsit, nebent tik grazu, silta ax.gif  Bent manes kazkaip visiskai ten netraukia blush2.gif

hmm.. bet Baltic Union tik i Kipra.. Šiaip labiau norėčiau į žemyninę Graikiją.. O Graikija todėl, kad ten teko pabūt keletą mėnesių ir įsimylėjau tą šalį. Be to ten yra keletas draugų, tai tikrai noriu ten pagyvent. O užsidirbt daug ir nesitikiu, kad tik užtektų pragyvenimui, šiokiom tokiom pramogom, po pačią Graikija pakeliaut ir tiek. Nemanau, kad ten susikrausiu turtus, bet mane ten traukia.
O gal dar kas nors žinot kokią patikimesnę firma, kad butu galima į Graikija išvažiuot? o jei važiuojant ne per firma, tai kaip ten darbą reiktų susirast?
Atsakyti
o i Škotiją ar nenorit? 4u.gif
Atsakyti
Į Škotiją tai labai norėtusi, teko prieš kelis metelius padirbėt, isimylejau tą šalį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aero @ 2009 08 31, 11:38)
o i Škotiją ar nenorit? 4u.gif

O ka Skotijoj galit pasiulyt? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Meskiukas,2009 09 05, 15:40]
Vyras iesko uzsenyje darbo gal turit ka pasiulyti ar kur kreiptis kad butu patikima.nes kur paziuriu tai visur vis kazkas blogai jei per kokia firma.
[/quote
Mano manymu tai geriausia ieškotis tiesiogiai siuntinejant cv darbdaviams. Nes per agentūras ypač lietuviškas tai tik veltui išmesti pinigai ir neaiškus rezultatas. Aš tai pe gumtree.com ieškau, cv pasiuntinėju tai sulaukiu atsakymų ir pasiulymu. Na aišku dar žiurink kokio dar bo ieško ir kaip reikalai su kalba, nes jei nesusikalba tai tada jau sunkiau, aš nerizikuočiau važiuot.
Atsakyti
Mano manymu tai geriausia ieškotis tiesiogiai siuntinejant cv darbdaviams. Nes per agentūras ypač lietuviškas tai tik veltui išmesti pinigai ir neaiškus rezultatas. Aš tai pe gumtree.com ieškau, cv pasiuntinėju tai sulaukiu atsakymų ir pasiulymu. Na aišku dar žiurink kokio dar bo ieško ir kaip reikalai su kalba, nes jei nesusikalba tai tada jau sunkiau, aš nerizikuočiau važiuot.
[/quote]

bet cia kaip supratau darbo pasiulymai yra UK, o gal zinote toki panasu tinklapi, kad butu ir kitos salys, mane labiausiai domina Ispanija 4u.gif
Atsakyti
[quote=Viva7,2009 09 07, 21:26]
[/quote]

bet cia kaip supratau darbo pasiulymai yra UK, o gal zinote toki panasu tinklapi, kad butu ir kitos salys, mane labiausiai domina Ispanija 4u.gif
[/quote]
Oi ne su Ispanija nesusidūriau, kai kalbos nemoku tai net ir nesidomiu. Bet manau lietuviškuose forumus pavarčius atrastumėt kažkokios informacijos kur bandyt ieškot. Arba paprasčiausiai pagooglint ispaniškuose tinklapiuose , jei kalbą mokat.Sėkmės smile.gif 4u.gif
Atsakyti
mano vaikinas Skotijoje, susirado darba savarankiskai, bet tas viesbutis sezoninis, vel turejo ieskotis kito, pasiunte CV i kitus viesbucius, gavo daug pasiulymu, vel issirinko viena, o kitus but galejes perleisti, bet reikia greit reaguoti, sako tos vietos irgi ilgai nebuna laisvos, nes kandidatu atsiranda, o jis rinkosi is kokiu 20 ar net daugiau pasiulymu.Reikia, zinoma pakankamai zinoti kalba , kad galetum dirbti administratoriumi,ar bent bandytum pasisiulyti toje rinkoje.Taciau ir tame viesbutyje nera per daug geros salygos, vis iesko geresnes vietos, todel kol kas dirba ir vel iesko toliau...Tai va kokie popieriai...Betgi ten vasaros nera- lietus ir dregme... Kas moka angliskai kalbeti ir suprasti, galetu pabandyti siusti tiesiai CV i norimus darbus, juk mes bendroje rinkoje. Tik paskui reikia but pasiruosus kuo greiciau nuvykti i vieta. Jeigu tures pasiulymu, pasistengsiu pranesti rolleyes.gif gal kam ir pavyks nutverti koki darbeli... 4u.gif Sekmes ir drasos visiems ieskantiems,-nenukabinkim nosies.O gal ir pas mus jau greitai baigsis krize....
Atsakyti