QUOTE(mazuliux @ 2009 10 20, 12:02)
Jei ne paslaptis kur isvaziuoji

Ir darba jau turi, ar tik ieskosies? Nes mes irgi apmastymuose ka daryt, nors ir nera blogai cia, tik sirdis traukia kitur

O is Lietuvos tikrai beveik neimanoma susirasti darbo

Su agenturomis, bent jau Lietuviskomis, tikrai nesusidesim, nes ir darbelio ne braskiu laukuose ieskom

Beje, mes i Anglija ruosiames, tik baisu turint seima, viska mesti ir rizikuoti. Ypac kai nera palaikymo is artimuju

Pirma kart viskas buvo paprasciau, nors atrodo kaip tik dabar, kai zinom daugmaz visa ju sistema, turetu buti lengviau, taciau vaikelis mazas

prideda baimes rizikuot
Vaziuosiu ir as y Anglija, darbo neturiu, ieskosiuosi vietoje, nes pazystamu ten, kurie galetu padeti neturiu, o LT bunant susirasti darbo uzsienyje neymanoma. Tikiuosi pradziai iseis greitai kazka susirast, bet koky darba, ruosiuosi batu kulnus pratrint nesiodama savo CV visur pirmom dienom, laikrasciuose pagal skelbimus skambindama ir pan.

Nezinau, kaip seksis, baimes pilnos kelnes, bet nusiteikus ryztingai
O del vaikiuko, tai ysivaizduoju. Gyveni viena karta ir manau tikrai reikia pameginti ir uzsienyje gyventi

Mano pagrindines priezastys nera pinigai, bet taip, daug kas remiasi y juos, nes cia as negaliu leisti is savo algos nuomotis ir buto, ir mokytis, ir lankyti fotografijos, kirpeju, visazisciu kursus, lankytis muziejuose, parodose ir t.t. Be to kaip bebutu, Anglija tikrai labai grazi salis ir ketinu laisvu metu, jeigu tokio bus, praplesti savo akiraty

Mano aplinkoje irgi nera daug palaikymo, visi tik ir sako, kad man nepavyks, kad jeigu turiu uz ka savaitgaly nueiti y kluba, tai as gerai gyvenu ir ner ko man dar kazkur vaziuoti

Bet turiu dideliu planu ir ambiciju, norisi didesnio miesto ir issukiu

Aisku man paprasciau, neturiu nei vyro, nei vaiko
Papildyta:
Beje del LT agenturu - joms rupi tik paimti pinigus ir nusispjaut, pas ka ten dirbsi, kaip gyvensi ir ar tau bus ten gerai. Jau su keliom susiduriau, kai tik paklausus del darbo, pasiule is pradziu pinigus susimoket, o tada jau papasakos, ka jie turi pasiulyt, ir gali tekti palaukti 4-6 men., kol kazkas atsiras

Plius viena nieko nepaaiskinus del darbo, tik nurodzius, kad teks dirbti geliu fermoje esanciame restoranelyje General Assitant, iskart ragino pirkti bilieta, sumoketi jiems uz paslaugas ir vaziuoti, o darbdavys kazkodel nei y mano el. pasta atsake, nei y skambuty atsiliepe, tai kai pagalvojau, kad toks zmgus dar tures mane pasitikt, su kuriuo negalima dabar susisiekti, tai isvis akys atsivere
Pasiemu pradziai pinigu, na kokiam menesiui kiek turetu uztekt kukliai labai ir vaziuoju. Vaziuojant su agentura tureciau jai sumoket 1000-2000lt, nusipirkti bilietus, pasiimti pragyvenimui, kol sutvarkys man popierius ir galesiu dirbti, tai manau tikrai nieko neprarandu. Nes vaziuojant su agentura tiek pat garantiju, kiek ir dabar vaziuojant be jos