QUOTE(Ihmantas @ 2010 07 27, 11:34)
visa sita ka rasot pabandyki londone pakartot,paziuresiu kas gausis ,o asmeniskai man basic acount atidare lengviau HSBC ( ir ten atidariau gal 3 ukrainieciams su lietuviskais pasais )aisku paskui atsidariau ir loyds bet reikejo pavaikscioti
Londone sutinku kad nepavyks taip greitai
todėl ir rašau, Prestonas, Peterboras ir etc. Liverpool sunkiau bus.
HSBC girdėjau kad be problemų atidaromos sąskaitos, reikėjo man keliem žmonėm skubiai kortų tai padarė be dielių klausimų, užteko pasą parodyti ir paskayt kad reik kortelių ir viskas, bet tas pats ir su H.fax (įnešus 100gbp ir loidu be jokių įnašu - gal pasisekė, nes buvau ne viena, reikėjo grupelei sąskaitų tai atidarė loide irgi iš kart).
QUOTE(mikimauze @ 2010 07 27, 11:38)
o seip vaziuojant i uzsieni kiek mininium reiktu tureeti pinigeliu
pasakysiu išlaidas kurios buvo man pirmąjį mėnesį, minimaliai žiūrint.
kelionė 500lt į vieną pusę iki durų atvežė nuomojamo kambario(galima per interneta londonozinios ir etc. rasti)
už nuomą reik 2sav į priekį tai 1sav/60GBP (60x4,12 grubiai 250lt į sav. nuoma tai 2 sav. 500lt)
maistas į sav. 50lt.
važinėjimas buvo aktualus kai iš liverpool važiuoti dėl darbo teko į kitus miestus, tai būna jei nerandate tame mieste kuriam atvykstat( dabar tokios klaidos nebūtų, pirmą kart deja, buvo).
traukiniam sunku pasakyti kiek, turėjau 1000lt - užteko viskam ir liko.
mėnesiui be pajamų- nžn ką veikti? skaičiuokite pirmą sav darbo dokumentų tvarkymas o kita sav darbui, tik kad alga būna ne po pirmos sav kartais tai reik turėti bent 2500 kad be stresų, nors jei nereiks train'ais naudotis tada ir 1500 užteks litų porai sav.
Dėl darbo, tikrai deja, bet nepasakys jums niekas kur 100proc gausite darbą, už tai imami pinigai ir dažnai ne maži o garantijų kad tikrai ne apgaus, nėra.