QUOTE(sapetrausk @ 2010 08 05, 18:48)
oho, na tada tu tikrai labai pasiryzus isvaziuoti

as irgi labai labai noriu isvaziuoti, tad ziurinejuosi ivairius variantus, is pradziu galvojau tik per agenturas, dabar jau abejoju, gal kazka pati susiieskosiu per interneta...nzn
na, o del anglu kalbos tai, manau, neverta nerimaut, jeigu bent kazkiek kalbi, kaip sakant, nesi visisakai "zalia", tai turetum praeiti, nemanau, kad jie ten auksto lygio reikalauja

beje, ten sake naudinga lenku kalba moket, nes lenku ten dauuuug
aš irgi ilgą laiką visaip žiūrinėjaus,bet niekada nesu buvus kitoje šalyje, dėl to ieškot lietuvoje pagal skelbimą ir vykt į kitą šalį,man per baisu

Ypač vienai, nieko nežinančiai ir panašiai, dėl to dedu viltis vykt per agentūrą,kai viskas sutvarkoma,socialinis numeris, būstas ir panašiai,o po kelių mėnesiu, apsiprasiu, kalba anglų pagerės, jau galėsiu pati ieškoti ten darbo ir agentūra nebenuskaičiuos mokeščio... man ta agentūra,kaip kablys,užsikabint

dėl lenkų, tai žinau, ten jie sakė aukščiausiai yra, ta prasme, kad pirmiausia žiūrima jų interesų

ir taip girdėjau, kad jie pakankamai bjaurūs ( na aš nei vieno nepažįstu,tai negaliu teigt, bet kažkodėl skirtngi žmonės vis pabrėžia, kad lenkas blogiau nei lietuvis:))), bet kaip nors... svarbiausia turėt tikslą, ir sunku bebūtų, reikia jo siekt, gal paskui bus geriau