Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas užsienyje

QUOTE(sapetrausk @ 2010 07 30, 21:04)
man dabar kazkaip del tu visu graikiju  ir kipru kyla abejoniu, juk pvz dabar Graikijoj irgi krize, zmones protestuoja...o jie vis dar priima svetimsalius dirbti g.gif ar patys graikai tokiu darbu nenori dirbti... g.gif

na as gryzau pries savaite tai krizes nesijaute kazkaip, dirbau restorane. na viesbuciuose sake kad sumazejo klientu, bet ten bunant nieko negirdejau apie krize, na sake kad siaip darbo sunku susirasti, vietos jau uzimtos, bet kai vaziavau per agentura tai buvau garentuota del darbo.
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2010 07 30, 21:46)
na as gryzau pries savaite tai krizes nesijaute kazkaip, dirbau restorane. na viesbuciuose sake kad sumazejo klientu, bet ten bunant nieko negirdejau apie krize, na sake kad siaip darbo sunku susirasti, vietos jau uzimtos, bet kai vaziavau per agentura tai buvau garentuota del darbo.

per kokią agentūrą važiavote?
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2010 07 30, 22:48)
per kokią agentūrą važiavote?

aha, man irgi idomu, ir kiek idarbinimas kainavo 4u.gif
ir dar noriu paklausti ar yra mergaiciu, kurios dirbusios kruiziniuose laivuose? kaip darbo salygos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2010 07 31, 10:42)
aha, man irgi idomu, ir kiek idarbinimas kainavo  4u.gif
ir dar noriu paklausti ar yra mergaiciu, kurios dirbusios kruiziniuose laivuose? kaip darbo salygos?  ax.gif

apie kruizinius yra atskira tema mirksiukas.gif

sąlygos kaip kur pateksite, vienur galite būti išnaudojama ir engiama, kitur dirbsite savo darbą, keliausite, atostogos + malonus darbas, tarp šaunių kolegų.

jei puikai valdote anglų, šnekate kokia nors dar viena o idealu dviem kalbom - tai super, ir darbuką geresnį nesudėtinga gauti, bet aišku jau paveluotai dairotės, kruizinės kompanijos intensyviai ieškojo žmonių pavasarį ankstyvą.
Atsakyti
Labas, užsiregistravau qbis, laukiu dabar anglų kalbos pokalbio 4u.gif Gal kas dalyvavote ir galite į AZ pakonsultuoti? Arba gal kas jau buvote ( neigiamų atsiliepimų ir taip pakankamai prisiskaičiau, tai neigiamos propogandos nereikia:))), bet galite duoti kokius patarimus,arba gal kas nors irgi žadate keliauti su šia firma? Nejauku vienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2010 08 05, 00:48)
Labas, užsiregistravau qbis, laukiu dabar anglų kalbos pokalbio 4u.gif  Gal kas dalyvavote ir galite į AZ pakonsultuoti? Arba gal kas jau buvote ( neigiamų atsiliepimų ir taip pakankamai prisiskaičiau, tai neigiamos propogandos nereikia:))), bet galite duoti kokius patarimus,arba gal kas nors irgi žadate keliauti su šia firma? Nejauku vienai  biggrin.gif

sveikute smile.gif
as su draugemis pries keleta savaiciu buvome qbis, tai nieko gero... keisciausias dalykas buvo tas, kad visas pokalbis, kuri mum vede vaikinas-konsultantas, buvo nukreiptas i tai, kad atkalbetu mus nuo tokio darbo, kuri jie gali pasiulyti unsure.gif zodziu, mes po pokalbio tvirtai nusprendem per ta agentura nevykti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2010 08 05, 10:58)
sveikute smile.gif
as su draugemis pries keleta savaiciu buvome qbis, tai nieko gero... keisciausias dalykas buvo tas, kad visas pokalbis, kuri mum vede vaikinas-konsultantas, buvo nukreiptas i tai, kad atkalbetu mus nuo tokio darbo, kuri jie gali pasiulyti  unsure.gif  zodziu, mes po pokalbio tvirtai nusprendem per ta agentura nevykti  schmoll.gif

Kaip įdomiai, jei patys darbuotojai atkalbinėja, juk jiem tik į naudą tas turėtų būt , kad kuo daugiau žmonių išvyktųg.gif gal jiem ten per daug jau žmonių g.gif Mano giminaitė vyko,tai buvo labai patenkinta smile.gif o angliškai daug klausinėjo? žiūrėsiu aš, nusiunčiau registraciją,laukiu kas toliau bus smile.gif Buvau jau 100 procentų kas bebūtų vykt su šia firma,nes daugiau galimybių išvykt kaip ir nematau, bet jei patys darbuotojai pradės atkalbėt... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas ka zinot apie darbus Olandijoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2010 08 05, 14:29)
Kaip įdomiai, jei patys darbuotojai atkalbinėja, juk jiem tik į naudą tas turėtų būt , kad kuo daugiau žmonių išvyktųg.gif gal jiem ten per daug jau žmonių g.gif  Mano giminaitė vyko,tai buvo labai patenkinta smile.gif o angliškai daug klausinėjo? žiūrėsiu aš, nusiunčiau registraciją,laukiu kas toliau bus smile.gif Buvau jau 100 procentų kas bebūtų  vykt su šia firma,nes daugiau galimybių išvykt kaip ir nematau, bet jei patys darbuotojai pradės atkalbėt... g.gif  schmoll.gif

na, tas vaikinukas vis akcentuodavo, kad darbas labai sunkus, daug kas nepakelia kruviu ir pan...nzn, mes su draugem nusprendem, kad gal kaip baltarankes pasirodem, na isiverzem trys panos su lakuotais naguciais, o cia apie zemes uki prakalbom laugh.gif
musu angliskai dar neklausinejo, mes ten tik, apskritai, pasiteiraut del salygu buvom nuejusios ax.gif
na, jeigu tu nusrendei jau per sia agentura vykti, tai nestapdyk, jeigu tau tinka salygos ir darbas, kuri siulo, tai vaziuok, svarbu tik galimybe yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2010 08 05, 17:06)
na,  tas vaikinukas vis akcentuodavo, kad darbas labai sunkus, daug kas nepakelia kruviu ir pan...nzn, mes su draugem nusprendem, kad gal kaip baltarankes pasirodem, na isiverzem trys panos su lakuotais naguciais, o cia apie zemes uki prakalbom  laugh.gif
musu angliskai dar neklausinejo, mes ten tik, apskritai, pasiteiraut del salygu buvom nuejusios ax.gif 
na, jeigu tu nusrendei jau per sia agentura vykti, tai nestapdyk, jeigu tau tinka  salygos ir darbas, kuri siulo, tai vaziuok, svarbu tik galimybe yra  mirksiukas.gif

Ai,aišku 4u.gif Galvojau kad buvot pokalbyje, tai ir mąstau,kad negi durniai, kad atkalbinėja doh.gif Žinau,kad nelengva,kad sunku ir darbas tikrai nėra malonus ( ne tik žemės ūkis, bet ir vištidėse gali tekt dirbt ir t.t), bet kadangi man būtinai reik išvykt, tai nusiteikiau , vis gi ne visam gyvenimui unsure.gif Baisiausia, kaip rašo,kad darbo dažnai nebūna, kad sunkios sąlygos gyvent ( kad apgyvendina su kokiais lenkais,kurie žolės apsirūkę visą naktį lenda, trugdo miegot, ir laabai netvarkingi ir t.t) ir daug sunkių sąlygų, bet kaip nors smile.gif Ačiū už išsamius atsakymus thumbup.gif
Tai gi,jei kas ėjot į poklabį anglų kalba, labai prašau, parašykit į AZ, vat to tai labai nerimauju,nors viena mergina ramino,sakė nieko ten baisaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2010 08 05, 19:06)
Ai,aišku 4u.gif Galvojau kad buvot pokalbyje, tai ir mąstau,kad negi durniai, kad atkalbinėja doh.gif Žinau,kad nelengva,kad sunku ir darbas tikrai nėra malonus ( ne tik žemės ūkis, bet ir vištidėse gali tekt dirbt ir t.t), bet kadangi man būtinai reik išvykt, tai nusiteikiau , vis gi ne visam gyvenimui unsure.gif Baisiausia, kaip rašo,kad darbo dažnai nebūna, kad sunkios sąlygos gyvent ( kad apgyvendina su kokiais lenkais,kurie žolės apsirūkę visą naktį lenda, trugdo miegot, ir laabai netvarkingi ir t.t) ir daug sunkių sąlygų, bet kaip nors smile.gif  Ačiū už išsamius atsakymus thumbup.gif
Tai gi,jei kas ėjot į poklabį anglų kalba, labai prašau, parašykit į AZ, vat to tai labai nerimauju,nors viena mergina ramino,sakė nieko ten baisaus bigsmile.gif

oho, na tada tu tikrai labai pasiryzus isvaziuoti 4u.gif as irgi labai labai noriu isvaziuoti, tad ziurinejuosi ivairius variantus, is pradziu galvojau tik per agenturas, dabar jau abejoju, gal kazka pati susiieskosiu per interneta...nzn g.gif
na, o del anglu kalbos tai, manau, neverta nerimaut, jeigu bent kazkiek kalbi, kaip sakant, nesi visisakai "zalia", tai turetum praeiti, nemanau, kad jie ten auksto lygio reikalauja schmoll.gif beje, ten sake naudinga lenku kalba moket, nes lenku ten dauuuug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2010 08 05, 18:48)
oho, na tada tu tikrai labai pasiryzus isvaziuoti  4u.gif  as irgi labai labai noriu isvaziuoti, tad ziurinejuosi ivairius variantus, is pradziu galvojau tik per agenturas, dabar jau abejoju, gal kazka pati susiieskosiu per interneta...nzn  g.gif
na, o del anglu kalbos tai, manau, neverta nerimaut, jeigu bent kazkiek kalbi, kaip sakant, nesi visisakai "zalia", tai turetum praeiti, nemanau, kad jie ten auksto lygio reikalauja  schmoll.gif  beje, ten sake naudinga lenku kalba moket, nes lenku ten dauuuug  mirksiukas.gif

aš irgi ilgą laiką visaip žiūrinėjaus,bet niekada nesu buvus kitoje šalyje, dėl to ieškot lietuvoje pagal skelbimą ir vykt į kitą šalį,man per baisu 4u.gif Ypač vienai, nieko nežinančiai ir panašiai, dėl to dedu viltis vykt per agentūrą,kai viskas sutvarkoma,socialinis numeris, būstas ir panašiai,o po kelių mėnesiu, apsiprasiu, kalba anglų pagerės, jau galėsiu pati ieškoti ten darbo ir agentūra nebenuskaičiuos mokeščio... man ta agentūra,kaip kablys,užsikabint rolleyes.gif dėl lenkų, tai žinau, ten jie sakė aukščiausiai yra, ta prasme, kad pirmiausia žiūrima jų interesų doh.gif ir taip girdėjau, kad jie pakankamai bjaurūs ( na aš nei vieno nepažįstu,tai negaliu teigt, bet kažkodėl skirtngi žmonės vis pabrėžia, kad lenkas blogiau nei lietuvis:))), bet kaip nors... svarbiausia turėt tikslą, ir sunku bebūtų, reikia jo siekt, gal paskui bus geriau biggrin.gif
Atsakyti