sveikos visos.gal kas galetu pasiulyti mums su vyru darbo uzsienyje vyras dirbo svedijoj 7 men.bet deja ten darbuotoju jau nebereikia
QUOTE(ligitukas @ 2011 03 20, 12:49)
sveikos visos.gal kas galetu pasiulyti mums su vyru darbo uzsienyje vyras dirbo svedijoj 7 men.bet deja ten darbuotoju jau nebereikia
o mes kaip tik va vasara vaziuojam y svedija laimes ieskot:) vyras dbr dirba bet per lietuviu firma...o mums su maziuku sunku be jo,tad sia vasara vaziuojam ten kur gyvenima:)
AS taip pat mielai prie ko prisijunkciau (arba drauga siusciau) darbui uzsienyje... nes LT tikrai nekas o dar kai vaikutis yra tai isvis sunku kai pajamos labai mazos

mano vienas draugas siule darba Danijoje prie geliu, darbas tikrai neblogas, jeigu kas susidometu parasykite i az parasysiu kontaktus

Sveikos, mamytės,
Dėl kokio uždarbio išvažiuojama dirbti į užsienį (t.y., atmetus pragyvenimo išlaidas)? Pvz., mano giminaitė išvažiavo į Angliją, dabar ten uždirba anglišką minimumą, tačiau čia buvo bedarbė, taigi, bet kuriuo atveju jai tai apsimokėjo.. Įdomu, kaip daro kiti žmonės? Jei Lietuvoje uždirba minimumą, ar 1000 Lt., ar 1200 Lt., koks atidėtas uždarbis paskatintų išvykti?
Vasarą taip pat prisijungsiu prie dirbančiųjų užsienyje, bet dvejonių yra, nes nesu iš tų žmonių, kurie lengva širdimi išvyksta kad ir keliems mėnesiams..
Dėl kokio uždarbio išvažiuojama dirbti į užsienį (t.y., atmetus pragyvenimo išlaidas)? Pvz., mano giminaitė išvažiavo į Angliją, dabar ten uždirba anglišką minimumą, tačiau čia buvo bedarbė, taigi, bet kuriuo atveju jai tai apsimokėjo.. Įdomu, kaip daro kiti žmonės? Jei Lietuvoje uždirba minimumą, ar 1000 Lt., ar 1200 Lt., koks atidėtas uždarbis paskatintų išvykti?
Vasarą taip pat prisijungsiu prie dirbančiųjų užsienyje, bet dvejonių yra, nes nesu iš tų žmonių, kurie lengva širdimi išvyksta kad ir keliems mėnesiams..
QUOTE(tradurre @ 2011 04 17, 13:13)
Sveikos, mamytės,
Dėl kokio uždarbio išvažiuojama dirbti į užsienį
Dėl kokio uždarbio išvažiuojama dirbti į užsienį
As vaziuociau jeigu pavyktu atsideti kokis 7000lt

QUOTE(LieputesMama @ 2011 04 17, 13:01)
man pavyko rasti darbeli 4 menesiukams 
Vaziuoju per Agropraktika i UK braskiaut...sake, darbas sunkus, taciau...o kur jis lengvas buna??? turbut niekur
labai nusiteikus as
isvykstu po menesio...pasisdalinsiu ispudziais is ten, kai nuvyksiu 

Vaziuoju per Agropraktika i UK braskiaut...sake, darbas sunkus, taciau...o kur jis lengvas buna??? turbut niekur

nera jau ten taip sunku .... laikas greit praeina per diena....
QUOTE(kristyyynyte @ 2011 04 18, 22:26)
nera jau ten taip sunku .... laikas greit praeina per diena....
gal turit patirties tokiame darbe? pasidalinkit, jei nesunku

QUOTE(LieputesMama @ 2011 04 18, 22:29)
nelabai zinau ka cia pasakot , rusiuodavom braskes i pirma ir antra klases, vagos ilgos, skindavom tuneliuose (siltnamiai) ir laukuose, vienos augdavo ant zemes , kitos ant tokiu stelazu . Rinkdavom i dezutes, laukuose mokedavo pagal isdirbi , pakavimo namuose valandini ( ten sverdavom ir pakuodavom braskes) .... tarp braskiu vagu yra siaudai , tai dauguma keliais eidavo , nes vien susilenkus sunkoka .... As jau senokai buvau , gal daug kas ten pasikeite jau, bet darbas nera jau toks sunkus , kaip dauguma sako, dirbi ir tiek... svarbu nusuteikimas , poziuris.... ir netinginiaut. Gyvwenom karavanuose , vagonuose, angaruose, kai kurie namukuose ....