Gal kas geletu pasiūlyti UK kokio darbo 2-iem jaunom panelėm

QUOTE(ant bangos @ 2011 04 15, 20:13)
Sveikos mamytes,gal kuri turit kokiu atsiliepimu apie Europex idarbinimo agentura? 

Nezinau, ar cia ta

QUOTE(tradurre @ 2011 04 17, 12:13)
Sveikos, mamytės,
Dėl kokio uždarbio išvažiuojama dirbti į užsienį (t.y., atmetus pragyvenimo išlaidas)? Pvz., mano giminaitė išvažiavo į Angliją, dabar ten uždirba anglišką minimumą, tačiau čia buvo bedarbė, taigi, bet kuriuo atveju jai tai apsimokėjo.. Įdomu, kaip daro kiti žmonės? Jei Lietuvoje uždirba minimumą, ar 1000 Lt., ar 1200 Lt., koks atidėtas uždarbis paskatintų išvykti?
Vasarą taip pat prisijungsiu prie dirbančiųjų užsienyje, bet dvejonių yra, nes nesu iš tų žmonių, kurie lengva širdimi išvyksta kad ir keliems mėnesiams..
Dėl kokio uždarbio išvažiuojama dirbti į užsienį (t.y., atmetus pragyvenimo išlaidas)? Pvz., mano giminaitė išvažiavo į Angliją, dabar ten uždirba anglišką minimumą, tačiau čia buvo bedarbė, taigi, bet kuriuo atveju jai tai apsimokėjo.. Įdomu, kaip daro kiti žmonės? Jei Lietuvoje uždirba minimumą, ar 1000 Lt., ar 1200 Lt., koks atidėtas uždarbis paskatintų išvykti?
Vasarą taip pat prisijungsiu prie dirbančiųjų užsienyje, bet dvejonių yra, nes nesu iš tų žmonių, kurie lengva širdimi išvyksta kad ir keliems mėnesiams..
Kodėl taip? Juk patirtis užsieny visada gera patirtis: išmoksti labiau prisitaikyt, kalbų (na nebent specialiai stengsies nesimokyt), skirtingos darbo kultūros. Šiek tiek pakeliauji (priklausomai, aišku, kiek laisvadienių bus ir vėlgi, nuo pasirinkimo). Sakyčiau, tik už, net jei daug užsidirbt ir nepavyks. Nebent reiktų mes ilgalaikį darbą LT ir važiuot į nežinią, bet LT nieko nepaliekant ir turint sutartį keliems mėnesiams, tai net nesvarstyčiau.
Lietuvoj man, beje, gerai sekės, visada darbą turėjau, atlyginimas buvo ok, gyvenau normaliai, bet tiesiog norėjau naujų patirčių ir išvažiavau. Iš pradžių sunkoka buvo, bet dabar labai džiaugiuos, radau dar geresnį darbą nei LT turėjau (mano specialybė - marketingas) ir dabar jau svarstom su vyru dar į kokią kitą šalį važiuot, tiesiog aplinką pasikeist

QUOTE(pole @ 2011 04 30, 15:21)
galeciau pasiulyti tik Graikijoje 2 panelem darbo, barmenes-padavejos pozicijose

ieškau atsakymo ilgą laiką, bet konkretaus niekad nerandu - kaip susirasti sezoninį darbą užsienio šalyje (pvz., Anglijoje), dar esant Lietuvoje? ar darbdaviai noriai priimtų į darbą, jei galėčiau atvažiuoti tik po mėnesio, po sesijos? Ar užtenka tiesiog kreiptis į darbdavius ir jie sutinka priimti į darbą tada, kai atvažiuosiu? AR geriau iš karto važiuoti į vietą ir ten ieškoti darbo jau atvykus? Darbai domina fabrikuose.
Beje, ar sunku išsinomuot kokį kambarį porai mėnesių?
Su anglų kalba daug problemų nėra.
Beje, ar sunku išsinomuot kokį kambarį porai mėnesių?
Su anglų kalba daug problemų nėra.
Sweikuciai...Tikrai ieskau darbo ir noriu isvykti gyventi is Lietuvos ir nesvarbu kuriam laikui...
4u.gif
ieskau drauges ar draugiu kurias domintu bendros darbo paieskos bet kurioje salyje (Kipre, Sweicarijoje, Graikijoje, ir panasiai)..
Vienai vykti nesinori todel ieskau kompany... gal kam domintu?
Isvykti galiu bet kada nuo geguzes 20
gal yra susidomejusiu?
4u.gif
ieskau drauges ar draugiu kurias domintu bendros darbo paieskos bet kurioje salyje (Kipre, Sweicarijoje, Graikijoje, ir panasiai)..
Vienai vykti nesinori todel ieskau kompany... gal kam domintu?
Isvykti galiu bet kada nuo geguzes 20
gal yra susidomejusiu?
Sveikos
Aš taip pat ieškausi darbo vasarai, nuo gegužės galo iki rugsėjo vidurio kažkur. Važiuoti ketinu turbūt su viena panele, mums po 18 metų. Jei kuri norėtų prisijungti, panašaus amžiaus, tai raštelkit
Mes draugiškos ir linksmos
Nėra nuspręsta dar kur važiuoti, ieškoma per pažįstamus, taip pat turiu idėją važiuoti ten ir vietoj ieškotis, bet kažkaip ne drąsu. Dar patiko Agropraktikos firma siunčianti Anglijon, tai jei nieko neberasim, į ją kreipsimės.
O šiaip norisi kur prie gamtos. Ypač Norvegijon..

Aš taip pat ieškausi darbo vasarai, nuo gegužės galo iki rugsėjo vidurio kažkur. Važiuoti ketinu turbūt su viena panele, mums po 18 metų. Jei kuri norėtų prisijungti, panašaus amžiaus, tai raštelkit

Nėra nuspręsta dar kur važiuoti, ieškoma per pažįstamus, taip pat turiu idėją važiuoti ten ir vietoj ieškotis, bet kažkaip ne drąsu. Dar patiko Agropraktikos firma siunčianti Anglijon, tai jei nieko neberasim, į ją kreipsimės.

Norvegijon ir as visai noreciau
aisku kur silta noreciau labiau, bet norvegija tinka vien del uzmokescio dydzio

QUOTE(selme @ 2011 05 03, 16:21)
Sveikos

As vaziuoju per agropraktika- saugu ir patikima

QUOTE(LieputesMama @ 2011 05 04, 15:45)
As vaziuoju per agropraktika- saugu ir patikima
susirinkom grupele 5 zmoniu i uki ir po 2 sav isvykstam iki rugsejo vidurio 

O pirmą kartą važiuosite ten ar ne? Aš jų puslapyje ieškojau info, bet neradau, ar jiems reikia kažkiek mokėt už tą įdarbinimą ir pan? Ar tiesiog nuvažiuoji pas juos, užpildai dokumentus ir viskas?

Man dar įdomu kaip su gyvenimo sąlygom, ar atvažiavus ten vienam kambary/namukyje gyvena kartu ir vyrai ir moterys ar atskirai?

QUOTE(selme @ 2011 05 03, 16:21)
Sveikos

as taipogivisai noreciau isvaziuoti uzsidirbti pinigeliu:)

tai ar yra merginu kurios rimtai dometusi susirasti drauge isvykimui kartu?
man 23 metai.