QUOTE(Betelgeize @ 2007 01 24, 20:36)
Vat as to labiausiai ir bijau, kad atvaziuosiu, o darbo niekaip nepavyks susirasti.
Noreciau darbo kavinese, na ar indus plauti, ar indus nunesineti, ar pavadeja pabuti.
As turiu ivairios darbo patirties, taciau viskas ziniasklaidos srityje. Gal zinai, kokius mailus, kur as galeciau is anksto susitarti? ar siaip turi kokius kontaktus. Mielai sutikciau ir kokiam fabrike padirbeti. Taciau esu komunikabili, drasi, ismaisiau su kuprine beveik visa europa. Man nereikia kosminio atlyginimo, nes tiesiog noreciau savarankiskai isgyventi visa vasara Italijoje.
Pagyventi Italijos ritmu.

As turiu ivairios darbo patirties, taciau viskas ziniasklaidos srityje. Gal zinai, kokius mailus, kur as galeciau is anksto susitarti? ar siaip turi kokius kontaktus. Mielai sutikciau ir kokiam fabrike padirbeti. Taciau esu komunikabili, drasi, ismaisiau su kuprine beveik visa europa. Man nereikia kosminio atlyginimo, nes tiesiog noreciau savarankiskai isgyventi visa vasara Italijoje.
Pagyventi Italijos ritmu.

Italijoje atlyginimai palyginti mazi, kalbos nemokant bei neturint pazinciu, normalaus darbo be sansu, nebent susipazinsi su tinkamais zmonemis, kurie pades tau... jei rasi drauga, bent turesi kur gyventi (nuoma Milane labai brangi, viena buto neissinuomosi, net skyles)
Bet jei traukia Italija, aisku bandyk.. kiekvienam savo patirtis.. arba uzsikabinsi arba nusivilsi..