Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinė prostitutė

QUOTE(Beržūna @ 2012 03 10, 21:04)
Jau vien baigti GITIsa - ne kiekvienam lemta  ax.gif ir tai tik saraso pradzia...

Pinigai valdo pasauli mirksiukas.gif Ir viskas yra nuperkama,ne tik grozis,bet ir diplomai lotuliukas.gif Ar tu tikrai tiki,kad tokia barakuda turi laiko ir ypac noro mokytis,nebukite naivios moteros lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 03 10, 21:17)
Pinigai valdo pasauli mirksiukas.gif Ir viskas yra nuperkama,ne tik grozis,bet ir diplomai lotuliukas.gif Ar tu tikrai tiki,kad tokia barakuda turi laiko ir ypac noro mokytis,nebukite naivios moteros lotuliukas.gif  blink.gif

Gal galetumete pasakyti kiek kainavo mano diplomas? As neklausiu, ka as baigiau, jus, be abejones, tai zinote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 10, 21:19)
Gal galetumete pasakyti kiek kainavo mano diplomas? As neklausiu, ka as baigiau, jus, be abejones, tai zinote  ax.gif

O kalba einasi apie tave,ar barakudas,ar gal susitapatini g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 03 10, 21:21)
O kalba einasi apie tave,ar barakudas,ar gal susitapatini g.gif  blink.gif

Jus sakete, jog diplomai nuperkami, tai as klausiu: kiek kainavo mano diplomas? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 10, 23:23)
Jus sakete, jog diplomai nuperkami, tai as klausiu: kiek kainavo mano diplomas? ax.gif

Galiu atsakyti? Manau, kad daug, bet tai nebutinai piniginiu vienetu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 03 10, 20:49)
Investuok save kaip i jas investuoja(visapusiskai),tai ir pati patapsi karaliene,o ne pelene(dar sugebejimu reikia tureti taip save nuvertinti doh.gif  blink.gif ),ir vyrai ielektrinti vaikscios mirksiukas.gif

Charizma įgimta ir D duota, jos nenusipirksi parduotuvėje ir neišmoksi vidurinėje.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 03 10, 21:30)
Galiu atsakyti? Manau, kad daug, bet tai nebutinai piniginiu vienetu.  biggrin.gif

...ir piniginiu vienetu ax.gif is stipendiju issilaikyti neimanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 10, 21:23)

Kadangi nepirkau saviskiu,tai nezinau,bet girdejau ,kad ne viena tukstanteli mirksiukas.gif O jei taip idomu,paklausk tos barakudos lotuliukas.gifO jei taip pavydu,ir save taip menkini,tai patapk tokia ir busi "karaliene" lotuliukas.gif
Atsakyti
Neta, nepamirskim, kalba eina apie elitines, o jos yra labai apsisvietusios. Kai kurios turi net po kelis diplomus, kitu atvejus jos butu tik eilines. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("???" @ 2012 03 03, 17:04)
atsakymas i temos klausima - taip . Jei darbas pasirinktas savo nuru ir tuo labiau esi patenkinta tuo darbu .

kaip suprast pasirinktas darbas? biggrin.gif tos kurios taip uzsidirba dazniausia is prigimties yra laisvo elgesio, nereta kuri ir biseksuale ir dar su visokiais priciudais .. Joms svarbiausia pinigai, grazus daiktai, tobulinasi uz tuos pinigelius figura, veiduka. Tokiu geriau neturet savo tarpe nes joms nera morales, jos gali laisvai permiegot su tavo vyru, draugu, ar draugais, joms nera skirtumo ar miega uz pinigus ar ne nes pas jas nulis savigarbos,orumo..
Jos is prigimties LAPES moka prisigerinti, isiteigti, gera ispudi apie save sudaryti, igauti pasitikejima. Tik po kurio laiko pamatai kokios jos yra...

Atsakyti
Neta, o iš ku žinai, kad būtent jos diplomas nupirktas?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 03 10, 21:36)
Neta, nepamirskim, kalba eina apie elitines, o jos yra labai apsisvietusios. Kai kurios turi net po kelis diplomus, kitu atvejus jos butu tik eilines.  biggrin.gif

tikrai ne nup diplomo priklauso ar tapsi elitine biggrin.gif
Atsakyti