Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinė prostitutė

QUOTE(MK. @ 2012 03 07, 10:30)
Bet argi šios "profesijos" pasirinkimas neatestuoja žmogaus?
Mano tarpe tokių nebūtų.

o jei nezinutum to ir butu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MK. @ 2012 03 07, 10:48)
Ar tiki, kad tavo draugei gali būti gerai, "dirbant" tokė "darbą"?

As tikiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2012 03 07, 15:11)
Anksčiau labai smerkiau tokį dalyką. Dabar kažkaip pradėjau kitaip į daiktus žiūrėti. Pažįstu vieną tokią "darbuotoją". Tikrai jos negaila ir jokios užuojautos jai nereikia. Iš to, ką matau, ji atrodo daug laimingesnė nei daugelis teisuolių. Koks skirtumas, kam vergauji, ką aukoji ir ką parduodi? Jeigu prekiauji savo protu esi pranašesnė už tą, kuri prekiauja savo kūnu ir grožiu? Maždaug proto neturi, tai uždarbiauji kūnu. Galima pasakyti ir kitaip: grožio neturi ar jo parduoti nemoki, tenka dirbti galva ir protu.

Mane maitina mano protinis darbas, bet pagal situaciją taip pat galiu jaustis išnaudojama, pažeminta, neįvertinta.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Turiu pazistama ,ji grazi ir laiminga ,uzdirbanti nuo 500 iki 1000 lt per nakti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(,2012 03 09, 00:06)
Papildyta:
Zinodama jusu diskutavimo maniera (manau jog zinau), esu istikinusi kalbedama apie latentine prostitucija jus sarzuojate, toks juodas humoras. Tik yra problematiska, jog kai kurie cia esnaciu oponentu, nepagauna kampo.

Siaip, gera ant dusios, niekaip neitelpu i jusu pateiktas gaires, kad buciau prostitute, net i latentiniu klasifikacija nepatenku.

thumbup.gif drinks_cheers.gif Moonte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2012 03 08, 13:32)

O tai dirbdama tuo tarpukoju, kaip jūs sakote, ji sąžiningai savo jėgomis (ne mamos ar kaimynės) ir užsidirba. Jeigu jos kūnas, grožis ir ar dar kas yra prekė, tai ji tą prekę parduoda, gauna už tai pinigus, tai pati ir užsidirba ir gal net dar greičiau nei ta, kuri pardavinėja savo protą ir žinias. 

O man daug žemesnis lygis, kai vyras nesugeba susirasti mylimos savęs vertos moters, o meilę perka iš tos, kuri prekiauja tarpukoju.

Keistas vyro komentaras, toks menkinantis, žeminantis. Juk žmonės daug ką parduoda, savo kūną, kitas jo dalis, ne tik tarpukojį. Tik pastarasis bene ryškiausias. Kai žmogus daro karjerą ir parduoda sąžinę, lipa skandindamas kitus, lįsdamas į užpakalį ir kt., jis mano sbj. nuomone yra daug žemesnėje pozicijoje, nei prostitutė.
Atsakyti
QUOTE("???" @ 2012 03 09, 08:03)
o jei nezinutum to ir butu  mirksiukas.gif
Papildyta:

As tikiu  ax.gif
Papildyta:

thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Turiu pazistama ,ji grazi ir laiminga ,uzdirbanti  nuo 500 iki 1000 lt per nakti  ax.gif .

Fui.
Atsakyti
QUOTE("???" @ 2012 03 09, 07:03)
o jei nezinutum to ir butu  mirksiukas.gif
Papildyta:

As tikiu  ax.gif
Papildyta:

thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Turiu pazistama ,ji grazi ir laiminga ,uzdirbanti  nuo 500 iki 1000 lt per nakti  ax.gif .

Graži ir laiminga? Netikiu. Gal išore ir graži. Vidumi? Laiminga?
Atsakyti
O kaip išmatuoti svetimo žmogaus laimę, jos dydį ir gylį? Vidinį grožį - kaip anas matuojamas? Nežinant kuo tas žmogus gyvena, kokie jo lūkesčiai ir kt.

O tikėti ar netikėti - tai taip subjektyvu. Kas tai?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 03 09, 15:40)
Keistas vyro komentaras, toks menkinantis, žeminantis. Juk žmonės daug ką parduoda, savo kūną, kitas jo dalis, ne tik tarpukojį. Tik pastarasis bene ryškiausias. Kai žmogus daro karjerą ir parduoda sąžinę, lipa skandindamas kitus, lįsdamas į užpakalį ir kt., jis mano sbj. nuomone yra daug žemesnėje pozicijoje, nei prostitutė.

Aš ir apie ta patį drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuotrauka @ 2012 03 09, 15:48)
Graži ir laiminga? Netikiu. Gal išore ir graži. Vidumi? Laiminga?

O kodėl ji gali būti nelaiminga? Vat nelaiminga ta, kuri už dyką savo smurtautojui vyrui tarnauja ir kenčia jo prievartą, nepalieka, jo, nes bijo ar yra finansiškai priklausoma. Nelaiminga ir ta, kuri būdama DORA dovanoja visą save mylimam vyrui, kuris paskui jos meilės nevertina, sutrypia ir išduoda.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2012 03 09, 20:18)
O kodėl ji gali būti nelaiminga? Vat nelaiminga ta, kuri už dyką savo smurtautojui vyrui tarnauja ir kenčia jo prievartą, nepalieka, jo, nes bijo ar yra finansiškai priklausoma.

Tai čia ta pati prostitucija, tik ne elitinė, o labiau buitinė...
QUOTE(Samira @ 2012 03 09, 20:18)
Nelaiminga ir ta, kuri būdama DORA dovanoja visą save mylimam vyrui, kuris paskui jos meilės nevertina, sutrypia ir išduoda.

O gal jos savotiškai laimingos?..
Gal joms aukotis vyrui - yra laimė?
Iš kur jūs žinot, kad jos nelaimingos? Antraip negyventų su vyrais smurtautojais ir atgal pas tokius negrįžtų... O ir meilę sutrypusių niekšelių antraip neprimtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 09 kovo 2012 - 20:27
QUOTE(Samira @ 2012 03 09, 21:18)
O kodėl ji gali būti nelaiminga? Vat nelaiminga ta, kuri už dyką savo smurtautojui vyrui tarnauja ir kenčia jo prievartą, nepalieka, jo, nes bijo ar yra finansiškai priklausoma. Nelaiminga ir ta, kuri būdama DORA dovanoja visą save mylimam vyrui, kuris paskui jos meilės nevertina, sutrypia ir išduoda.

Siaip, sociopatas irgi laimingas, bet klausimas, ko verta ta jo laime, ir kodel jis yra gydomas, ar izoliuojams nuo visuomenes. Analogiskai ir su prostitutem.

Kita vertus, kodel bandoma teisinti eliteines prostitutes laime, latentiniu prostituciu nelaime?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 kovo 2012 - 20:40
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 03 09, 16:14)
O kaip išmatuoti svetimo žmogaus laimę, jos dydį ir gylį? Vidinį grožį - kaip anas matuojamas?

Aš galvoju, kad neįmanoma. Bet, matyt, yra žinančių kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 03 09, 15:40)

Visiskai sutinku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 03 09, 21:28)
Siaip, sociopatas irgi laimingas, bet klausimas, ko verta ta jo laime, ir kodel jis yra gydomas, ar izoliuojams nuo visuomenes. Analogiskai ir su prostitutem.

Kita vertus, kodel bandoma teisinti eliteines prostitutes laime, latentiniu prostituciu nelaime?

Sociopato maniako niekada nelyginciau su prostitutemis.Kur detusi neigalus,negrazus,nenorintys rimtu santykiu jei nebutu prostituciu?Galbut iseitu i gatves ir uzpultu ka nors.Visi sutinkam ,kad valytoja,siuksliu,sudu isvezejai ir net sungaudys reikalingi.Taip pat ir prostitutes yra savotiski visuomenes sanitarai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 10 kovo 2012 - 00:54
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 03 07, 09:49)
na uz tai mano rate tokiu ir nera  biggrin.gif
kas ten idomaus gali buti tame darbe ko mes nezinom ?  lotuliukas.gif

as nesmerkiu jokiu budu tokio pasirinkimo...  schmoll.gif

Turiu omeny, idomi kaip zmogus (ne su visais tik apie darba bendraujam).
Atsakyti