Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos ir Vaiko klinika Kaune

QUOTE(undinele72 @ 2008 06 01, 12:21)
sveikute,o iki kada akcija?

Tikrai nezinau. schmoll.gif Gal pasiskambinus i klinika pasakytu...
Zinau tik , kad rugpjuti Z.Z. atostogaus, del ko mano proceduros nusikelia rugsejui.... wub.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galetumet parasyti gyd. Z darbo grafika ir telefona i az?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2008 06 03, 08:29)
Mergaites, gal galetumet parasyti gyd. Z darbo grafika ir telefona i az?

Aciu  4u.gif

jei tu į šią kliniką pirmą kartą kreipies, tai tau riekia registratūros numerio : 837 792995 nes Ž pats ne registruoja 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinot, ar galima Klinikoje atsiskaityti kortele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 06 03, 15:35)
Merginos, gal žinot, ar galima Klinikoje atsiskaityti kortele? g.gif

galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 05 28, 13:27)
Kai atvykau reg. uzvede kortele, paklause ar pirma karta, kai baigėsi konsultacija pats gyd. Ž. sako, pas mus cia akcija dabar , tai nieko nekainuos... smile.gif 
Taip kad drąsiai pirmyn, jeigu reikia. O daktariukas tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Šiandien irgi buvau pas gyd.Ž. Iš manęs pinigus už apžiūrą paėmė, tik kažkodėl pasakė, kad vyrui darantis spermos tyrimą- nekainuos, nes akcija dabar unsure.gif Nesiginčijau biggrin.gif - sumokėjau, nes laiminga buvau, kad pas mane viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 06 05, 14:56)
vyrui darantis spermos tyrimą- nekainuos, nes akcija dabar unsure.gif

o jus pirma karta darotes cia spermogarma?
ziurejau tinklalapyje, tai parasyta, kad spermograma nemokama, bet neparasyta, ar darant pakartotine irgi nemokama g.gif turbut ne g.gif neblogai butu pakartoti ir mums, nu ir dykai bigsmile.gif
Atsakyti
Rosita, mačiau kažkokiam laikraštyje, tik neatsimenu kuriam, kad birželio mėnesį Motinos ir Vaiko klinika nemokamai daro spermos tyrimą, kadangi birželis pasaulinis nevaisingų šeimų mėnuo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2008 06 05, 17:20)
o jus pirma karta darotes cia spermogarma?
ziurejau tinklalapyje, tai parasyta, kad  spermograma nemokama, bet neparasyta, ar darant pakartotine irgi nemokama g.gif  turbut ne  g.gif neblogai butu pakartoti ir mums, nu ir dykai  bigsmile.gif

Kai registruojiesi, neklausia kelintą kartą darysite. Tiesiog, paklausia ar akcijai registruojamės ir viskas. Trumpas spremos tyrimas- nemokamai. Tik registruotis reikia iš anksto, aš prieš savaitę rytinei valandai jau negavau vietos.
Atsakyti
Sveikos, uzsiregistravau i M ir VK pas gydytoja Rozukiene, eisiu rytoj, gal kuri pas ja lankotes smile.gif?
Atsakyti
As lankausi pas Rozukiene, buvau 3 kartus. Na nezinau, kol kas kategoriskos nuomones apie ja neturiu. Kol kas dar tik pirmi apsilankymai , gydymas nuo ureoplazmu ir gaudisim gandrus. Ziuresim tada kokia jos kompetencija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2008 06 09, 14:14)
Sveikos, uzsiregistravau i M ir VK pas gydytoja Rozukiene, eisiu rytoj, gal kuri pas ja lankotes smile.gif?

Marce777, kaip sekėsi pas gyd? ar mokėjai?
Atsakyti