Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos ir Vaiko klinika Kaune

Buvau pas gyd.Rozukiene, uz konsultacija nemokejau, susimokejau tik uz 3 tyrimus nuo kazkokiu "...plazmu". Kita savaite kaip eisiu, sake kad reikes moketi uz konsultacija, berods 100 litu. Labai laukiu tu tyrimu rezultatu. smile.gif
Atsakyti
Ko gero mikoplazmos, ureaplazmos ir chlamidiozė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 06 06, 10:17)
Kai registruojiesi, neklausia kelintą kartą darysite. Tiesiog, paklausia ar akcijai registruojamės ir viskas. Trumpas spremos tyrimas- nemokamai. Tik registruotis reikia iš anksto, aš prieš savaitę rytinei valandai jau negavau vietos.

tik ka pasiskambinau del tyrimo, tai pakartotinei spermogramai akcija netaikoma rolleyes.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Siandien buvau M ir V klinikoj pas Z biggrin.gif. Pirmas ispudis thumbup.gif ... MB sako, kad na pagaliau as visiskai patenkinta gydytoju biggrin.gif ... Nuotaikos optimistines smile.gif ... Dabar vasara ilsiuosi, o rudeniop bandysim cia gaudyti gandriukus wub.gif...
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2008 06 16, 19:15)
Siandien buvau M ir V klinikoj pas Z  biggrin.gif. Pirmas ispudis  thumbup.gif ... MB sako, kad na pagaliau as visiskai patenkinta gydytoju  biggrin.gif ... Nuotaikos optimistines  smile.gif ... Dabar vasara ilsiuosi, o rudeniop bandysim cia gaudyti gandriukus  wub.gif...

Na ir super. Linkiu dideliausios sekmes thumbup.gif O Z is tiesu labai super gydytojas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Saule3, tai panasiu laiku planuojam gaudyt pas ta pati gyd. bigsmile.gif
o tyrimus jums kokius skyre? as kazkaip pasimetusi del raudoniukes, nes man nepazymejo tyrimu lapelyje pasidaryti... kazin kaip kitoms g.gif
Atsakyti
sveikutes, as karta buvau vk, bet gydytoja lyg iseina i dekreta. kaip tik pasidariau hormonu tyrimu ir MB grikius ir galvoju, kad gal susirinkti rezultatus ir bandyti eiti pas z. kokios eiles pas ji buna? ar is viso tokios yra?
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2008 06 18, 10:55)
sveikutes, as karta buvau vk, bet gydytoja lyg iseina i dekreta. kaip tik pasidariau hormonu tyrimu ir MB grikius ir galvoju, kad gal susirinkti rezultatus ir bandyti eiti pas z. kokios eiles pas ji buna? ar is viso tokios yra?

Ten nėra jokių eilių. Užsiregistruoji ir eini. Sėkmės! 4u.gif
Tikrai labai puikus gydytojas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 06 16, 21:36)
Saule3, tai panasiu laiku planuojam gaudyt pas ta pati gyd.  bigsmile.gif
o tyrimus jums kokius skyre? ...

Liepa7 friends.gif biggrin.gif ... Man liepe pasidaryti rugpjuti arba rugseji 3 ciklo diena E2, FSH, PRL, LH, ZIV, Hepatita B ir C, CMV IgM, Toxoplasma IgM. Ir ateiti 19 ciklo diena smile.gif ... Labai tikimes, kad tyrimai bus geri ir nepakis kojos 3IVF'ui wub.gif ... Norisi tiketi, kad trecias kartas nemeluos wub.gif
Atsakyti
Is to trecio karto ziurek gausis trynukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Papildyta:
Nepalikit ir manes rudeni, kartu galesim po trecia karta bandyt ir pas ta pati daktariuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2008 06 18, 19:02)
Is to trecio karto ziurek gausis trynukai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  wub.gif
Papildyta:
Nepalikit ir manes rudeni, kartu galesim po trecia karta bandyt ir pas ta pati daktariuka  lotuliukas.gif

Gausis trynukai, tai gausis smile.gif... Auginsim biggrin.gif

nono.gif O is kur toks pesimizmas... As jau ruosiuosi tave su nestuke.gif sveikinti mirksiukas.gif ...
Atsakyti
oi, manęs irgi nepamirškit biggrin.gif
Atsakyti