Ko gero mikoplazmos, ureaplazmos ir chlamidiozė

QUOTE(Laimė @ 2008 06 06, 10:17)
Kai registruojiesi, neklausia kelintą kartą darysite. Tiesiog, paklausia ar akcijai registruojamės ir viskas. Trumpas spremos tyrimas- nemokamai. Tik registruotis reikia iš anksto, aš prieš savaitę rytinei valandai jau negavau vietos.
tik ka pasiskambinau del tyrimo, tai pakartotinei spermogramai akcija netaikoma

Siandien buvau M ir V klinikoj pas Z
. Pirmas ispudis
... MB sako, kad na pagaliau as visiskai patenkinta gydytoju
... Nuotaikos optimistines
... Dabar vasara ilsiuosi, o rudeniop bandysim cia gaudyti gandriukus
...

QUOTE(Saule3 @ 2008 06 16, 19:15)
Siandien buvau M ir V klinikoj pas Z
. Pirmas ispudis
... MB sako, kad na pagaliau as visiskai patenkinta gydytoju
... Nuotaikos optimistines
... Dabar vasara ilsiuosi, o rudeniop bandysim cia gaudyti gandriukus
...

Na ir super. Linkiu dideliausios sekmes

Saule3, tai panasiu laiku planuojam gaudyt pas ta pati gyd.
o tyrimus jums kokius skyre? as kazkaip pasimetusi del raudoniukes, nes man nepazymejo tyrimu lapelyje pasidaryti... kazin kaip kitoms

o tyrimus jums kokius skyre? as kazkaip pasimetusi del raudoniukes, nes man nepazymejo tyrimu lapelyje pasidaryti... kazin kaip kitoms

sveikutes, as karta buvau vk, bet gydytoja lyg iseina i dekreta. kaip tik pasidariau hormonu tyrimu ir MB grikius ir galvoju, kad gal susirinkti rezultatus ir bandyti eiti pas z. kokios eiles pas ji buna? ar is viso tokios yra?
QUOTE(liepacka @ 2008 06 18, 10:55)
sveikutes, as karta buvau vk, bet gydytoja lyg iseina i dekreta. kaip tik pasidariau hormonu tyrimu ir MB grikius ir galvoju, kad gal susirinkti rezultatus ir bandyti eiti pas z. kokios eiles pas ji buna? ar is viso tokios yra?
Ten nėra jokių eilių. Užsiregistruoji ir eini. Sėkmės!

Tikrai labai puikus gydytojas.

QUOTE(liepa7 @ 2008 06 16, 21:36)
Saule3, tai panasiu laiku planuojam gaudyt pas ta pati gyd.
o tyrimus jums kokius skyre? ...

o tyrimus jums kokius skyre? ...
Liepa7

Is to trecio karto ziurek gausis trynukai

Papildyta:
Nepalikit ir manes rudeni, kartu galesim po trecia karta bandyt ir pas ta pati daktariuka

Papildyta:
Nepalikit ir manes rudeni, kartu galesim po trecia karta bandyt ir pas ta pati daktariuka

QUOTE(Zajončku @ 2008 06 18, 19:02)
Is to trecio karto ziurek gausis trynukai

Papildyta:

Papildyta:

Gausis trynukai, tai gausis