Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos ir Vaiko klinika Kaune

QUOTE(fainnka @ 2008 07 20, 15:39)
ojei, net nepažiūrėjau kaip parašiau  doh.gif pakartosiu tvarkingai: mano Mb darėsi ten tyrimą, kanytė radom internete, o kiek kažin kainuoja ten išsityrt moteriai hormonus? nerandu kažkodėl jų puslapyje.

Hormonų tyrimų jie patys nedaro, tik paima tyrimams ir kažkur veža. Patarčiau pasidaryti šiuos tyrimus Via medicoje, Sukilėlių pr.- ten pigiausiai Kaune ir greičiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2008 07 21, 12:04)
Hormonų tyrimų jie patys nedaro, tik paima tyrimams ir kažkur veža. Patarčiau pasidaryti šiuos tyrimus Via medicoje, Sukilėlių pr.- ten pigiausiai Kaune ir greičiausiai  mirksiukas.gif

as nuziurejau medicina practika laboratorijoje, kuri yra silainiu poliklinikos pastate, yra stalciukai su uzrasais motinos ir vaiko klinika, vaisingumo klinika ir visos kitos. vienu zodziu, visos istaigos veza pas juos, o jie veza i vilniu.
Atsakyti
tai reiskias nera skirtumo kur? o per kiek laiko tyrimų rezultatai buna?
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2008 07 21, 14:48)
tai reiskias nera skirtumo kur? o per kiek laiko tyrimų rezultatai buna?

Nėra skirtumo smile.gif Atsakymas per pusdienį , ryte priduosi- po pietų atsakymas, po pietų priduosi- vakareatsakymas , vakare priduosi- ryte atsakymas smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Cia visos giria tik Zeba smile.gif
o kokie atsiliepimai apie kitas gydytojas? nes jauciu pas Zeba eiles bus
milziniskos?
kokios eiles pas gydytojus M ir V klinikoje g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2008 07 22, 13:19)
Sveikos merginos  4u.gif

Cia visos giria tik Zeba smile.gif
o kokie atsiliepimai apie kitas gydytojas? nes jauciu pas Zeba eiles bus
milziniskos?
kokios eiles pas gydytojus M ir V klinikoje  g.gif ?

Pas Zeba tikrai nera milzinisku eiliu, tik jis 08 men iseina visam menesiui atostogu. Jis super gyd, man jis patinka. Dar lankiausi pas Rozukiene, bet ji man labai nepatiko, tai tiek
Atsakyti
Laba dienelė, norėjau pasiteirauti apie gydytoją E. Steponavičienę. Kaip ji? Nes daugiausia atsiliepimų apie Z, tai St gal tuo neužsiima, kaip ten yra MV klinikoje?
Atsakyti
QUOTE(Spalgena @ 2008 07 28, 08:49)
Laba dienelė, norėjau pasiteirauti apie gydytoją E. Steponavičienę. Kaip ji? Nes daugiausia atsiliepimų apie Z, tai St gal tuo neužsiima, kaip ten yra MV klinikoje?

Steponaviciene yra tos klinikos vadove ir embriologe
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2008 07 28, 09:10)
Steponaviciene yra tos klinikos vadove ir embriologe

Tai kaip suprantu, ji dirba su IVF, o su kitais gydymo būdais kiti gydytojai, aišku. Tiesiog galvoju, gal apsilankyti šioje klinikoje ir pas kokį gydytoją. biggrin.gif O Steponavičienė kažkada buvo mano gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Spalgena @ 2008 07 28, 10:20)
Tai kaip suprantu, ji dirba su IVF, o su kitais gydymo būdais kiti gydytojai, aišku. Tiesiog galvoju, gal apsilankyti šioje klinikoje ir pas kokį gydytoją. biggrin.gif O Steponavičienė kažkada buvo mano gydytoja.

Pasiskambinusi telefonu į kliniką, manau gautum tikrai daugiau info nei iš mūsų. Gal tada lengviau ir apsispręstum.
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 07 28, 11:38)
Pasiskambinusi telefonu į kliniką, manau gautum tikrai daugiau info nei iš mūsų. Gal tada lengviau ir apsispręstum.

Jep 4u.gif Galiu bet kada paskambinti. bet nuomonę gaučiau tik iš skyrelio lankytojų mirksiukas.gif o apie minėtąją gydytoją nieks nerašo, turbūt nesilanko.
Atsakyti
QUOTE(Spalgena @ 2008 07 28, 17:11)
Jep  4u.gif  Galiu bet kada paskambinti. bet nuomonę gaučiau tik iš skyrelio lankytojų  mirksiukas.gif  o apie minėtąją gydytoją nieks nerašo, turbūt nesilanko.

Elijete jau rašė, kad E.Steponavičienė klinikos vadovė ir embriologė, o ne gydytoja priiminėjanti pacientus mirksiukas.gif
Atsakyti