Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos ir Vaiko klinika Kaune

QUOTE(Pajuodėlė @ 2008 07 28, 17:18)
Elijete jau rašė, kad E.Steponavičienė klinikos vadovė ir embriologė, o ne gydytoja priiminėjanti pacientus mirksiukas.gif

Mes buvom susidure su E.Steponaviciene, ji pati pirma karta mums dare spermograma. MB dziaugesi, kad viska nuosekliai ir issamiai paaiskino, kad nei isgasdino, nei nuramino. Tai tik viena karta ir teko mums su ja susidurti per dvejus intensyviu lankymusi metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajuodėlė @ 2008 07 28, 16:18)
Elijete jau rašė, kad E.Steponavičienė klinikos vadovė ir embriologė, o ne gydytoja priiminėjanti pacientus mirksiukas.gif

taip ir supratau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(MorInga @ 2008 07 28, 16:27)
Mes buvom susidure su E.Steponaviciene, ji pati pirma karta mums dare spermograma. MB dziaugesi, kad viska nuosekliai ir issamiai paaiskino, kad nei isgasdino, nei nuramino. Tai tik viena karta ir teko mums su ja susidurti per dvejus intensyviu lankymusi metus  biggrin.gif

Labai labai ačiū užpasidalijimą hi.gif 4u.gif
Atsakyti
Gydytojo pasirinkimas --- tokia skonių jūra.... vienas vienai, kitas- kitai, o kiekviena turim atrasti savo. Sėkmės Spalgena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 07 28, 17:45)
Gydytojo pasirinkimas --- tokia skonių jūra.... vienas vienai, kitas- kitai, o kiekviena turim atrasti savo. Sėkmės Spalgena  mirksiukas.gif

o kaip poetiškai pasakyta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų. Šiandien užsirašiau pas jūsų išgirtą Ž.Ž. biggrin.gif Ir noriu patarimo tų, kas pas jį lankosi. Pusę metų matuoju BT ir nežinau ar rodyti jam grafikus blush2.gif Nes skaičiau, kad nevaisingumo specialialistai į juos žiūri kritiškai. Tiesiog nenoriu apsijuokti, tai vat įdomi šio daktaro nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 29, 07:24)
Sveikos merginos 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų. Šiandien užsirašiau pas jūsų išgirtą Ž.Ž.  biggrin.gif Ir noriu patarimo tų, kas pas jį lankosi. Pusę metų matuoju BT ir nežinau ar rodyti jam grafikus blush2.gif Nes skaičiau, kad nevaisingumo specialialistai į juos žiūri kritiškai. Tiesiog nenoriu apsijuokti, tai vat įdomi šio daktaro nuomonė rolleyes.gif

Jeigu paprasys tai ir parodysi.Siaip nezinau, gali zinok jis koki ir bajeri uzmesti.Taip kad nenusigask. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 29, 09:24)
Sveikos merginos 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų. Šiandien užsirašiau pas jūsų išgirtą Ž.Ž.  biggrin.gif Ir noriu patarimo tų, kas pas jį lankosi. Pusę metų matuoju BT ir nežinau ar rodyti jam grafikus blush2.gif Nes skaičiau, kad nevaisingumo specialialistai į juos žiūri kritiškai. Tiesiog nenoriu apsijuokti, tai vat įdomi šio daktaro nuomonė rolleyes.gif

Nežinau, bent jau aš viską jam sakiau - ir man buvo visiškai dzin, kas ką pagalvos. Nėra nieko gėdingo, ką darai norėdama susilaukti vaiko. Beje, nei karto nesulaukiau sarkazmo ar "kreivos" šypsenos į savo pasisakymus ar klausimus.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 29, 09:24)

I mano BT grafikus jis net demesio neatkreipe, tiesiog pasake, kad as atnesiau, daug vertingesnes informacijos, kaip hormonu tyrimai, zarazu tyrimai, vyro spermograma, o BT neinformatyvus metodas. Aisku, jei nusinesi - nieko blogo neatsitiks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pajuodėlė @ 2008 07 29, 10:49)
Nežinau, bent jau aš viską jam sakiau - ir man buvo visiškai dzin, kas ką pagalvos. Nėra nieko gėdingo, ką darai norėdama susilaukti vaiko. Beje, nei karto nesulaukiau sarkazmo ar "kreivos" šypsenos į savo pasisakymus ar klausimus.
Sėkmės 4u.gif

Visiskai su tavim sutinku, kad nei karto nebuvo sarkazmo ar kreivos sypsenos, nors is pradziu tikrai paciu primityviausiu klausimu as jam uzdavinedavau doh.gif , bet kaip sakoma, gyveni ir mokaisi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2008 07 29, 08:59)
Jeigu paprasys tai ir parodysi.Siaip nezinau, gali zinok jis koki ir bajeri uzmesti.Taip kad nenusigask.  biggrin.gif

QUOTE(Pajuodėlė @ 2008 07 29, 09:49)
Sėkmės 4u.gif

QUOTE(MorInga @ 2008 07 29, 09:54)
I mano BT grafikus jis net demesio neatkreipe, tiesiog pasake, kad as atnesiau, daug vertingesnes informacijos, kaip hormonu tyrimai, zarazu tyrimai, vyro spermograma, o BT neinformatyvus metodas. Aisku, jei nusinesi - nieko blogo neatsitiks  mirksiukas.gif
Papildyta:

Visiskai su tavim sutinku, kad nei karto nebuvo sarkazmo ar kreivos sypsenos, nors is pradziu tikrai paciu primityviausiu klausimu as jam uzdavinedavau  doh.gif  , bet kaip sakoma, gyveni ir mokaisi  blush2.gif  lotuliukas.gif

Ačiū mergaitės 4u.gif

aš ir susirinkau visus tyrimus, kuriuos turiu, o apie BT užsiminsiu, jei paprašys - parodysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2008 07 29, 07:59)
Jeigu paprasys tai ir parodysi.Siaip nezinau, gali zinok jis koki ir bajeri uzmesti.Taip kad nenusigask.  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

gal pirmą kartą bajerio nemes biggrin.gif Daug kas nuo pacientės priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūlla: 29 liepos 2008 - 17:02
Mano nuomone, Z.Z yra labai mandagus, diplomatiskas, ir turi visas savybes, kurias turi tureti gydytojas. Ir tikrai nepokstaus nereikiamoje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2008 07 29, 18:16)
Mano nuomone, Z.Z yra labai mandagus, diplomatiskas, ir turi visas savybes, kurias turi tureti gydytojas. Ir tikrai nepokstaus nereikiamoje vietoje.

drinks_cheers.gif

aš tai dažnai pas gyd. papokštauju pati biggrin.gif
Atsakyti