Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos ir Vaiko klinika Kaune

QUOTE(Vilma J. @ 2008 08 18, 15:45)
Per laparaskopiją sutvarkius kiaušintakius, nereiškia kad jie jau visą gyvenimą bus pratekami  doh.gif  Toli gražu ne  schmoll.gif  Apie 3-6 mėnesiais (gali ir greičiau) ir jie vėl užanka  unsure.gif
Vis skaitau ir galvoju, kur čia taip siūlo kompiuterinę pasidaryti ????

O tai kaip cia tada suprast?Man neuzilgo darys laparoskopija,ziures pratekamuma,po to reikes 3 men gerti kontraceptines.Tai jei jie man nepratekami,o po operacijos vel uzaks,tai ka man vel reikes juos tvarkyt po 3 men? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 08 17, 20:40)
Na man kompiuterinę tomografiją rekomendavo po abrazijos, nes dar paaiškėjo kad ir su gimdos kakleliu kažkas ne taip, nes sunkiai abrazijos metu pateko su instrumentais (tik nežinau kodėl nė vienas gydytojas prieš tai neužsiminė apie tai  g.gif ) todėl rekomendavo pasidaryti kompiuterinę tomografiją, kad paaiškėtų kas su gimdos kakleliu ir kas su kiaušintakiais. Nes man po laparoskopijos atsakymas tik toks buvo: kad nepratekami, o kodėl niekas nepaaiškino, nes prieš tai jokių uždegimų ar skausmų nebuvo, tik skausmingos mmmmm. Kai ką nors daugiau sužinosiu apie tą kompiuterinę tomografiją ir pasidarysiu tyrimus, parašysiu tau į AZ.

as apie kompiuterine tomografija. O jums gyd. nieko nesake kiek jus rengeno gausite? Turiu pazystama gydytoja, tai ji minejo kad kompiuterine tmografija darant daug retgeno gaunama 30 k. daugiau nei paprastu rentgenu. tad po tokio dalyko teks palaukt turbut su pastojimu. Va man reikpasidaryt kryzkaulio tomografja, bet del didelio rentgeno kiekio nedrystu, nes metus maziausiai nreiks paluklet su pastojimu....
O del ZZ, tai normalus gyd. turi ir pliusu ir minusu mano manymu.
Atsakyti
QUOTE(sarli @ 2008 08 31, 13:28)
as apie kompiuterine tomografija. O jums gyd. nieko nesake kiek jus rengeno gausite? Turiu pazystama gydytoja, tai ji minejo kad kompiuterine tmografija darant daug retgeno gaunama 30 k. daugiau nei paprastu rentgenu. tad  po tokio dalyko teks palaukt turbut su pastojimu. Va man reikpasidaryt kryzkaulio tomografja, bet del didelio rentgeno kiekio nedrystu, nes metus maziausiai nreiks paluklet su pastojimu....
O del ZZ, tai  normalus gyd. turi ir pliusu ir minusu mano manymu.

Laba,as dariausi kompiuterine tomografija(peties) ir tik 1men.atidejau planavimus.VK ginis sake,kad galiu ...metu tai tikrai nereik laukt.
Atsakyti
na nezinau tada, vadinasi kiek gyd. tiek nuomoniu. siap ar taip nedrystu su rentgenasi draugaut, nors ilgai nepastoju, ir nerndame galu bet vis dar turiu vilti ogal..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarli @ 2008 09 15, 19:27)
na nezinau tada, vadinasi kiek gyd. tiek nuomoniu. siap ar taip nedrystu su rentgenasi draugaut, nors ilgai nepastoju, ir nerndame galu bet  vis dar turiu vilti ogal..smile.gif

Iš tikro tai kiek kiek gydytojų tiek nuomonių, man vienas patarė, kad jau pirmų mmm galima kitą planuoti (aišku mums ne taip paprasta), kitas po trijų ciklų, o dar kiti po pusės metų... o kai patys būsim pasirengę (ir morališkai ir finansiškai)tada ir darysim....

Pasišniukštiėnjau, kad magnetinis rezonansas mažiau kenksmingas, tai atsakymų ieškosiu su jo pagalba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 15 rugsėjo 2008 - 19:33
man dakaryte irgi pasake, kad magnetinis rezonansas geriau- maziau rentgenu neu tomograf.
Atsakyti
QUOTE(sarli @ 2008 09 17, 19:21)
man dakaryte irgi pasake, kad magnetinis rezonansas geriau- maziau rentgenu neu tomograf.

Tai nuspręsta kad darysiu magnetinį rezonansą, tik reikia daktarytę pagauti ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Norėčiau pasiklausti, į kurį daktariuką geriausia kreiptis pirmai konsultacijai? Nes noriu atlikti pirminius tyrimus ir žiūrėti kodėl neįšeina pasigauti mažo žirniuko blush2.gif
Ir aišku kaip geriausia prisiregistruoti? ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurlai @ 2008 09 18, 21:20)
Labas vakaras  4u.gif
Norėčiau pasiklausti, į kurį daktariuką geriausia kreiptis pirmai konsultacijai? Nes noriu atlikti pirminius tyrimus ir žiūrėti kodėl neįšeina pasigauti mažo žirniuko  blush2.gif
Ir aišku kaip geriausia prisiregistruoti? ačiū už patarimus  4u.gif

gali skambinti i registratura tel 837792995 ir uzsiregistruosi, o gydytoja turi pasirinkti pati, juk kitos merginos teigia, kad pas vyra ginekologa negaletu lankytis, tad cia labai idividualu.
Atsakyti
QUOTE(jurlai @ 2008 09 18, 19:20)
Labas vakaras  4u.gif
Norėčiau pasiklausti, į kurį daktariuką geriausia kreiptis pirmai konsultacijai? Nes noriu atlikti pirminius tyrimus ir žiūrėti kodėl neįšeina pasigauti mažo žirniuko  blush2.gif
Ir aišku kaip geriausia prisiregistruoti? ačiū už patarimus  4u.gif

As irgi su panasiu klausimu, bet man dar idomu kokia ciklo diena geriausia (naudingiausia pirma karta eiti). Turiu spermograma, savo echo ir hormoninius tyrimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 22, 16:26)
As irgi su panasiu klausimu, bet man dar idomu kokia ciklo diena geriausia (naudingiausia pirma karta eiti). Turiu spermograma, savo echo ir hormoninius tyrimus  ax.gif

Jokio skirtumo, kurią dieną pirmą kartą eisi. Tiesiog eidama nusinešk darytų tyrimų rezultatus. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Pasigalvojau, ir nusprendziau pasirodyti tada, kai jau turetu per echo matytis, ar bresta koks folikulas ar ne. Cia tam, kad man patvirtintu ar tikrai pas mane yra anovuliacinis sindromas.
Kam eiti, ir moketi pinigelius uz tai, kad pasakytu gydytojas ateik kada pries numatoma O (kuri pas mane pagal LH testukus apie 20 CD). va tai as kokia 16 CD ir nupykiuosiu, manau jau turetu matytis kas nors biggrin.gif
Ot kokia as gudruole lotuliukas.gif
Atsakyti