Ar kada ėjot su savo vyriškiu į konsultaciją
 man būtų įdomu konkrečiai dėl ŽŽ

skaiciau kazkurioj temoj, berods, laparaskopijose

ačiū, mergaitės.
 ačiū, mergaitės. 

Taip kad drasiai
 Taip kad drasiai 
  ) ir siulo darytis laparaskopija. Aisku, atsisakiau - juk tai OPERACIJA, o as gyvenime nesirgus, galima sakyti rimtai ligonineje negulejus, jokiu intervenciju nepatyrus, o man cia siulo toki dalyka, jeigu yra alternatyva - echoskopinis kiausintakiu praeinamumo tyrimas! Kuris tikrai sukelia mazesni traumavima ir stresa organizmui nei laparaskopija. Gerai, kad apie si tyrima jau zinojau, tai pati gydytojui ir pasiuliau, kad man atliktu..
 ) ir siulo darytis laparaskopija. Aisku, atsisakiau - juk tai OPERACIJA, o as gyvenime nesirgus, galima sakyti rimtai ligonineje negulejus, jokiu intervenciju nepatyrus, o man cia siulo toki dalyka, jeigu yra alternatyva - echoskopinis kiausintakiu praeinamumo tyrimas! Kuris tikrai sukelia mazesni traumavima ir stresa organizmui nei laparaskopija. Gerai, kad apie si tyrima jau zinojau, tai pati gydytojui ir pasiuliau, kad man atliktu.. , bet noriu perspeti, moterys - bukit budrios!
 , bet noriu perspeti, moterys - bukit budrios!  skaiciau kazkurioj temoj, berods, laparaskopijose

) ir siulo darytis laparaskopija. Aisku, atsisakiau - juk tai OPERACIJA, o as gyvenime nesirgus, galima sakyti rimtai ligonineje negulejus, jokiu intervenciju nepatyrus, o man cia siulo toki dalyka, jeigu yra alternatyva - echoskopinis kiausintakiu praeinamumo tyrimas!
 ) ir siulo darytis laparaskopija. Aisku, atsisakiau - juk tai OPERACIJA, o as gyvenime nesirgus, galima sakyti rimtai ligonineje negulejus, jokiu intervenciju nepatyrus, o man cia siulo toki dalyka, jeigu yra alternatyva - echoskopinis kiausintakiu praeinamumo tyrimas!  Padarius laparoskopija paaiskejo visai kitokia situacija, kurios nei gimdos nuotrauka, nei echoskopu neuzfiksuosi. Beje pas mane irgi vyksta ovuliacija, kartais dvi per viena cikla, o nepasiseke net dirbtiniai apvaisinimai.
  Padarius laparoskopija paaiskejo visai kitokia situacija, kurios nei gimdos nuotrauka, nei echoskopu neuzfiksuosi. Beje pas mane irgi vyksta ovuliacija, kartais dvi per viena cikla, o nepasiseke net dirbtiniai apvaisinimai.

Juk jo ZZ. neapžiūrinės
 Juk jo ZZ. neapžiūrinės  

juk apžiūrinės tave, o jis tik pasėdės šalia. Mes ėjom kartu, tai labai teigiamai sureagavo
 juk apžiūrinės tave, o jis tik pasėdės šalia. Mes ėjom kartu, tai labai teigiamai sureagavo